Lomalla ei olla jatkuvassa onlinessa

Viimeisiä päiviä vietetään. Loma on tullut kyllä tarpeeseen ja on ollut kyllä kaikinpuolin onnistunut. Tota Koskistakin on tullut jo katteltua niin monta vuotta, että ei me edes saada enään riitaa aikaiseksi 🙂 hyvä niin. Sää on verrattavissa todellakin Suomen kesään. Ei ole toistaiseksi ollut kun yksi pilvinen päivä ja se me vietettiin saaren pohjoispuolella eläinpuisto Loro Parquessa. Tuli mutama kilometri jolkoteltua suuntaan jos toiseen. En ollut koskaan nähnyt niin kaunista ja hyvin hoidettua eläinpuistoa. Puiston yhteydessä eläimille oli oma sairaala, missä hoidettiin kaikki mahdolliset krempat kuntoon. Silti mun suosikkeja on Riikan eläinpuisto mihin maksoi 4e sisälle per nassu ja lapset pääsivät ilmaiseksi versus tämä Loro Parque 150e koko porukka. Pitää tietenkin huomioida, että hinnassa oli mukana kuljetukset. Toki eihän täällä ole oikein mennyt mihinkään rahaa, kun ruoka on hotelilla pakettiin kuuluva. Ruoka on kyllä ollut hyvää ja löytyy jokaiselle jotakin. Jos ei ole samanlainen ruokavammainen kun minä niin tarjoilu on todella runsas. Löytyy pitsasta simpukoihin kaikkea siltä väliltä.

IMG_0154 IMG_0157 IMG_0234 IMG_0239

Ollaan oikeastaan joka aamu käyty lenkillä merenrannassa. Täällä aurinko alkaa paistaan vasta siinä 11 jälkeen ja aamu on ollut ihanaa reippailua koko perheen kanssa. Ei liian vakavaa, että välillä ollaan käyty keräilemässä aarteita merenrannalta ja tekemässä lenkin lomassa pari vaakaa 🙂 Rantatie on todella mäkistä ja ihan pelkästään kävellen saa hyvän hien pintaan. Mun vatsa alkaa painaan jo hieman ikävästi, että ainakaan nyt juokseminen ei tule kuuloonkaan. Salillakin on tullut käytyä useaan otteeseen ja kyllä sillä vaan saa itsensä lomalla kunnolla käyntiin. Oon tehnyt enimmäkseen kiertoharjoittelua ja hieman ”pikku” tauon jälkeen herätellyt paikkoja. Voin sanoa, että valo tekee mielelle ihmeitä ja tuntuu, että energiaa on ties mihin. Ollaan menty joka ilta ajoissa nukkuun ja nukuttu oikein kunnon yöunet. Tämä Playa paraiso on pieni paikka ja sopii helpolle lomailijalle. Ehkä itse kaipaan hieman meininkiä enemmän ja ollaankin käyty vieressä olevassa Playa de las Americaksessa muutamaan otteeseen  (en tiedä montako de:tä ja Las:ia) haha. Sielä on ihan mukavat shoppailut ja kokoajan ale kiihtyy. Ostin itselleni ihanan pitkän farkkuisen tikkitakin, johon masukin mahtuu 10:llä eurolla 🙂 Ja pakkohan oli käydä Hard rock cafessa syömässä. Hieman vaihtelua hotellin ruokiin, vaikkei niissäkään mitään valittamista ole.
IMG_0208 IMG_0235 IMG_0269 IMG_0251 IMG_0268 IMG_0284
Hieman on iho saanut väri pintaan ja pakko sanoa, että ruskettunut läski kauniimpaa kuin valkoinen 🙂 Huominen on vielä jäljellä aikaa nauttia valosta ja ilmastosta muutenkin. Pian se pakkanen taas kuivattaa ihon karrelle ja huulet halkeamille 🙂 Tiedättekö muuten kuinka ihanaa on ollut olla ilman nettiä 🙂 Hotellin aulassa toimii netti ja muutama hassu minuutti päivässä on vain tullut käytyä lukemassa uutisia ja pakolliset some päivitykset 🙂 Vapauttavaa ja haluan ehdottomasti jatkaa sitä palattuani kotimaahan. On loppupeleissä aika stressaavaa olla jatkuvasti online tilassa ja sen tajuaa vasta lomalla, kun sitä ei ole käytössä. On myös ihanaa kun puhelin ei ole soinut kun kerran ja oon saanut olla täysin rahassa. Töissäkin on ilmeisemmin kaikki hyvin kun kukaan ei ole soitellut 🙂
IMG_0256
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, että vierailee netissä vain hetken päivässä  se on taivaallista. Koitan myös kokoajan tulevaa äitiyslomaa silmällä pitäen jättäytyä kaikista ”turhista” stressaavista jutuista kokonaan pois jotka vaan vievät aikaa ja hermoja ja oikeastaan eivät hyödytä mua millään lailla ei hyvässä eikä pahassa. Itsehän me kaikki omat kalenterimme suunnittelemma ja aikataulumme aikataulutamme niin turha siinä on ruikuttaa. Ainakin itse tiedän todella hyvin miltä tuntuu ylibuukata itsensä ja en voi missäänmäärin sanoa, etä olisin siitä milläänlailla ylpeä……vaan päinvastoin. Stressikupla mikä on puhkeamaisillaan ei ole ylpeydenaihe vaan loppupeleissä todella tuhoavaa, joka ilmeisemmin pitää sekin kantapäänkautta oppia 🙂 Lomalla on hyvää aikaa miettiä erilaisia asioita, kun kerrankin on irti siitä normaalista arjesta tietää että voi luistaa monestakin hommasta tuntematta huonoa omaatuntoa. Muistakaa pitää huoli myös itsestänne, koska kukaan muu ei tee sitä puolestanne.
-umppu
primebody

2 vastausta artikkeliin “Lomalla ei olla jatkuvassa onlinessa”

  1. Joo on oikeesti vapauttavaa ja mukavaa jos käy vain hetken somessa per päivä. Tai ei ollenkaan. Silti sitä tulee tehtyä ihan liian harvoin, mutta taas tuli muistutus sun blogitestin muodossa, että ei täällä netissä kannata aina notkua.

    Ne päivät kun oon ollut ilman nettiä on järjestään olleet kivempia kuin netilliset päivät. Niin se vaan on. =)

  2. Hei,
    Olipas mukava lukea lomakuulumisia. Samoja asioita kuin sinä käyn päässäni läpi joka kerran lomaillessa. Normiarjessa ei riitä energia sellaiseen ajatustyöhön mitä lomalla käy läpi. Uusia ideoita pukkaa pintaan joka päivä kun ensimmäisistä lomapäivistä on päästy. Ekat päivät menee hämmästellessä ja ehken pienessä ”lomastressissäkin”. Siitä kun pääsee niin johan alkaa ajatus laukkaamaan ja ideoita syntymään =D
    Nauttikaahan loppulomasta ja tulevaan arkeenkin myös malttia mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta