Lomaa ei sitten voita mikään

IMG_0048

Täällä kello lahaa pari tuntia jäljessä ja herättiin jo hyvissä ajoin. Lento oli vastatuulen takia tunnin pidempi ja mentiinkin melkein samantien nukkuun perille päästyä. Hotelli on todella suuri kompleksi, missä on kaikki. Lähdettiin aamulla koko perhe lenkille rantaan ja täällä on kyllä aivan mahtavat maisemat ja hyvät maastot. Aurinko alkaa paistaan kunnolla vasta siinä 11 maissa niin ennen sitä ehtii hyvin lenkille ja jopa salille. Täällä on ihan super hyvä sali, jos vertaan ylipäänsä hotellien saleihin. Tää on kirjoitettu eilen, mutta netti on todella surkea 🙂
 IMG_0066
Ruoat on hyviä ja jos ei olisi niin ronkeli kun minä niin täältä saa kasattua jos jonkinoista menuta itselleen. Tänään vähän innostun jälkiruoan kanssa,,,, lomalla kun ollaan 🙂
IMG_0078
Iltapäivästä otettiin taxi alle ja hurautettiin Playa de las Americakseen. Siellä on kunnon shoppailut ja nyt täällä on ihan mielettömät alet ja tuotteille ei jää juuri mitään hinnaks. Toki mulla ei oo mitään fiilistä ostaa itselleni mitään, koska tää rumpu on ihan jäätävä ja hei miettikää enään 6 ja puol kuukautta …….. salli mun nauraa. Instagramissa voi myös tägätä oman Tammikuun treenikuvasi häsällä #timmikuu joita julkaistaan fitfashionin omalla instagram tilillä. Aion urheilla koko loman vaikka se ei ehkä tuu näkyyn päälepäin ja painoo vaan tulee, mutta haluan olla kunnossa kun vauva syntyy, että jaksan sen kanssa 🙂
IMG_0094
Lämmintä täällä oli tänään todellakin ja todisteena on koskisten kirkkaanpunaiset naamat, kun nukahdettiin molemmat aurinkoon. Vaikka mulla oli lärvissä sk-50 ja hattu ja lasit niin silti 🙂 Muuten iho muistuttaa lähinnä maksamakkaraa 🙂
IMG_0070
 IMG_0067
Vasta yksi päivä takana ja monta edessä. On tää valo ja lämpö vaan ihmeellisiä asioita ja kuinka ne vaikuttavat mielen virkeyteen <3 Meillä alkaa kohta UNO turnaus ja sitten painellaan jo pehkuihin 🙂
-Umppu
primebody

4 vastausta artikkeliin “Lomaa ei sitten voita mikään”

  1. Heippa!
    Ihania lomakuvia! 🙂 Oletteko missä päin teneriffaa? Itsellä olisi aikomus suunnata parin vkon päästä teneriffalle ja oonki kattonu säätiedotuksia niin esim Playa de las americas näytti n. 20 astetta, mutta todellisuudessa siellä on vielä lämpimämpi? Tai yleensä se näin menee ulkomailla 😀 Hyvää lomaa teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta