Teneriffa ja muut turistit täältä tullaan

Loma loma loma on se vaan niin hienoa <3 Laukut on pakattu ja voin jo sieraimissani tuntea meren tuoksun ja ihanan kookokselta löyhkäävän aurinkovoiteen 🙂 IMG_0033

 

Miia Ring-Sjöblom (primestä) teki mulle eilen volumeripset lomalle. Nämä onkin ainut lisuke mitä kannan tällähetkellä 🙂 Ei kynsiä, ei pidennyksiä ja rusketuskin on toivottavasti viikonpäästä 🙂 Volumeripset on mielestäni ihanan luonnolliset ja kun ne alkavat ennen huoltoa harvenemaan on lopputulos kokoajan ”siedettävä”. Suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan. Volumeripsiä voi kokeilla vaikka onkin tavalliset ripsipideenykset niin huollot voi ottaa volumehuoltona ja siirtyä niihin sillätavalla. Miiaa voin ehdottomasti suositella ja aikaa saat varattua täältä: http://www.primebeauty.fi/www/varaa-aika/  Volumeripset ovat alusta 145e, mutta koodilla UMPPU saat ne hintaan 120e. Koodin voit kirjoittaa viestikenttään tai jos teet varausta puhelimella niin mainitse aikaa varatessa. Suosittelen ehdottomasti ja tämä on aivan loistava myös hyvin hentoripsisille joihin todella saa volumea, eikä omat ripset kärsi.

 

IMG_0005

 

Meitä vähän jännittää. Vili on niin ihana kun se on pakannut oman matkalaukun täyteen leluja. Tärkeintä ei tietenkään voinut unohtaa eli darth vader asu… Naureskelin, että missähän meinaa herra sitä pitää, mutta se lienee nähtäväksi. Sitten iskikin jo ahneus ja Vili alkoi ottamaan tavaroita laukusta pois, jos me vaikka ostetaan lomamatkalta joku lelu niin sille pitää olla tilaa, että se mahtuu 🙂 Vili on säästänyt rahaa ja on niin tohekeissaan kun on oma lompakko mukana… Kun vielä ymmärtäisi niiden rahojen arvon 🙂 Tein elämäni ensimäisen lentokonetilauksen, koska Pirkkalan lentokenttä on niin kälynen, että sieltä ei voi ostaa yhtikäs mitään. Tarjoushaukka huomasi heti tarjouksen esimerkikisi hajuvesistä osta 3 saat neljännen veloituksetta. Hinnat ovat paljon edullisempia kuin maissa ja kun sai vielä yhden kaupanpäälle ei yhdelle tullut montaa kymppiä hintaa 🙂 Lennetään Thomas cookilla joka saa mulle aina hymyn huulille 🙂

 

IMG_0036

 

On ihana päästä valoon ja lämpöön jota on kyllä odotettu. Katsotaan kirjoittelenko lomalta matkakuulumisia kun ymmärtääkseni nettiyhteys sielä on vain aulassa ja ilmeisesti aika heikko. Kuvia varmasti päivittelen instaan @umppu himan tiheämmin 🙂 Nyt on vauvankin ensimäinen lomamatka 🙂 Hieman on haastavaa etsiä vaatteita saati bikineitä kun  viimekesän mun ihanaisuudet Biancaneven leopardit peitti juuri ja juuri persvaon 🙂 Eli ne jää tälläkertaa kotiin, jos sitten ens kesänä 🙂

 

IMG_0010

 

Mulla on jotenkin tullut todella vahvasti tyttö olo ja bongailen vain kaikkia tyttöjen juttuja, kuten nämä maailman söpöimmät tossut <3 Kun raskaus on ollut niin helppo eikä ole ollut mitään niin jotenkin alkaa tuntuun, että lapsesta tulee hyvin itseni kaltainen kiukuteeleva pikku umppu 🙂 Jonka kanssa tulen olamaan niin purjeessa. Vili on aina ollut helppo lapsi ja on edelleen niin jos se nyt kostatuu ken tietää 🙂

-Mutta ihanaa viikkoa kaikille -Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Teneriffa ja muut turistit täältä tullaan”

  1. Cookilla on aina parhaat tax free -tarjoukset! Ja muutenkin hyvä valikoima. Hullaannun aina ennakkotilausta täytellessä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta