Synnytys televisiossa……..

Päivät menee nopeasti ja kohta päästäänkin lämpöiseen <3 Tänään on varmaan aika kaivaa kesävaatteet ja ihan rehellisesti kokeilla mitkä menee päälle mitkä ei. Oonkin siirtänyt suurimmanosan vaatteista ylähyllylle, koske ne ei mun päälle tule mahtumaan hetkeen. Mulla oli tänään toinen neuvola ja samalla lääkärintarkastus. Kaikki on hyvin paitsi mun verenpaine ja veriasrvot on aika alhaiset, mutta se vaiva on ollut mun koko elämäni, eli mikään ei ole muuttunut. Viikkoja on nyt 15+1 eli ensimäinen kolmennes on jo takanapäin. Lisäksi oon lopettanut kahvin juonnin kokonaan, mikä tarkoittaa sitä, että normaalisti juon aina reilun lasin vettä kahvin jälkeen niin nyt sekin on jäänyt, eli vedenjuontia on pakko lisätä reilusti. Ei mitään oireita eikä pahoinvointia, mistä olen todella kiitollinen.

IMG_9970Painoa on tullut 5kg eli ei ihan mahdottomasti edelliseen verrattuna ja sekin vaihtelee useita kiloja päivässä. Olin tänään lyhyen päivän töissä ja reippailin pihalla vaikka ulkona onkin aika karmea lumi/vesirätti sade. Tänään on virallistettu uusi tv sarja fitnesspäiväkirjat. Silloin oli se karmiva blogi kohu meneillään, niin mulle soitettiin kyseisestä ohjelmasta ja pyydettiin mukaan. Ketään muita ei silloin oltu vielä sovittu kun kysyin. Puhelu tuli seuraavana päivänä kun olin tehnyt raskaustestin ja ollut A-talk ohjelmassa  ja tottakai halusin mainita siitä, että tälläistä on tulossa. Kyselin myös hirvesti konseptista ja sanoinkin, että jos se on luonteeltaan meiningillä revitään toisilta hiustenpidennyksiä viidakossa niin kiitos ei kiitos 🙂 Ilmeisesti sarja käsitteleekin kaikkia henkilökohtaisesti eikä ns. ryhmänä. No mutta ilmeisesti mun synnytystä ei haluttu kuvata tv:seen ja toki en kyllä olisi antanutkaan niin homma jäi nyt multa välistä. Mietinkin pitkään, että mulla ei tavallaan ole mitään syytä avata kotiani tai elämääni muille toki rahallahan saa mitä haluaa, eli jos hinnasta sovitaan niin jokainen varmaan suostuu jossain vaiheessa. Olin sen blogi jutun takia sen kaksi päivää ”julkkiksena” nimenomaan turhana sellaisena ja se todellakin riitti mulle 🙂

IMG_9968Raskaus tuntuu edelleen todella epätodelliselta. Jos vertaan sitä Vilin odotusaikaan niin tässävaiheessa olis jo ollut pumpulipuikot ja talkit hyvässä ojennuksessa hoitopöydällä. Nyt koittaa vaan miettiä ettei vahingossakaan hanki mitään turhaa.

Sain kuulla yhdeltä asiakkaaltani, että sairaala sängyn voi vuokrata hyvinkin kohtuulliseen hintaan 4:ksi kuukaudeksi ja saan ystävältäni kehdon lainaan niin sitten on molemmissa kerroksissa sängyt, jollei mun salainen unelma yksitasoisesta kodista toteudu <3 Ne vie paljon vähemmän tilaa ja lapsi voi olla niissä n.4kk ikään asti ja siiten vasta siirrettäisiin pinnikseen.

IMG_9959Uusimmassa style lehdessä on minun pieni juttu hiustenpidennyksistä. Olen itse ollut nyt ennätysajan kohta 3 viikkoa  ilman pidennyksiä ja syönyt Biotiinia mistä aiemmin kirjoitinkin. Kynnet kasvaa ihan kamalaa vauhtia ja samoin hiukset. En silti sano etten koskaan laita niitä takaisin, mutta näin 10:n vuoden jälkeen pikku tauko on paikallaan 🙂

IMG_9938 Asia mistä oon edelleen ihan hiton ylpeä lukee yläpuolella. Kun puhuin siitä etten tee uudenvuodenlupauksia niin tavallaan koitan kokoajan siirtyä terveellisempään suuntaan. Haluan sitä todella ja mun ei tarvitse lupailla, koska haluan totetuttaa ne joka tapauksessa.

IMG_9963Muistakaa rakastaa toisianne ja muistakaa myös että kaikki asiat mitkä tekevät elämästäsi parempaa on ilmaisia <3

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Synnytys televisiossa……..”

  1. Ehkä ne ei kuitenkaan sua valinneet sarjaan siksi, että tarkoituksena on kuvata fitnesselämää eikä odottavan äidin arkea?! Plus sulla ei oo julkkispoikaystävää 😉

    • Asiasta puhuttiin että itsestäänh huolta pitävistä naisista kenellä on terveelliset elämäntavat….. ehkä olisin just ja just noi kriteerit täyttänyt mutta joo oneks toi Koskinen ei räppää heheheh. Olisin siis varmasti ollut turhuuksien turhin julkkis hehehehe 🙂

  2. Kyllä sitä tosiaan ”pikkukakkosen” kohdalla jo osaa ajatella vauvantarvike hankinnoissa vähän kohtuullisemmin 🙂 hitto mitä höyryämistä se on monella kun esikoinen tulossa…

    • Joo niinhän se on ja on sitten härveliä ties joka lähtöön hahaha 🙂 Kaikki hoitopöydästä lähtien on musta ihan turhia 🙂

  3. Onnittelut 8kk savuttomana elämästä! Se on tosi kova juttu, josta saa olla ylpeä. Lopetin ite kuusi vuotta sitten, mutta vieläkin mietin joskus tupakkaa. Sulla on nyt mahtava tilanne kun raskaus ja vauva-aika vievät aikaa kivan harppauksen eteenpäin. Tsemppiä!

  4. Todella upea suoritus, mietinkin vähän aikaa sitten kuinka sun tupakkalakko on pitänyt. Huikeasti tsemppiä jatkoon ja kaikkea hyvää odotukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta