Kun keskellä mustaa näkyy pieni valopilkku

Jaahas se on vielä tj 10 päivää kun meidän poppoo pakkaa laukut ja lähtee lämpimään. Oon jo moneen otteeseen ja monena vuonna miettinyt, että Marraskuu olisi ehkä se otollisin aika paeta lämpöön, mutta käyhän se nytkin. Vaikka en ole talven rakastaja niin silti lumi maassa ja pikku pakkanen on silmiä hivelevä näky, mutta ainakin täällä Tampereella on vain mustaa ja märkää. Kaikki lumet on sulanut pois ja kaduilla on vaarallinen jääkerros. Taashan sitä on luvattu lumisadetta ensiviikoksi, joten vielä saataa ehtiä pulkkamäkeen. Ensi viikolla aloitan työt vasta Keskiviikkona, koska eskari on kiinni niin oon Vilin kanssa kotona, eli päivät hupenee kovaa vauhtia ennen lomaa. Ensi viikolla mulla on myös toinen neuvola ja oon taas ihan tippunut kärryiltä millä viikolla sitä ollaan 🙂 Vaikka nyt vois jo tuntea liikkeitä niin itse ainakaan tunne vielä mitään. Vointi on edelliseen raskauteen verrattuna täydellinen ja oon välttynyt kaikelta mahdolliselta. Huomaan, että tekis mieli ihan hirveesti sisustaa ja alkaa hieman remppaileen kotia uuteen uskoon ja pikkusen oon jo sivusilmällä tsekkaillut turvakaukalo, pöyrät, vaunut yhdistelmiä.

jpg300x270Jotain tän tyylistä härveliä oon etsimässä 🙂 toki vielä ei oo todellakaan mikään kiire, enkä halua ylimääräistä kamaa nurkkiin pyöriin. Meillä oli Vilin kanssa vastaavat ja ne oli käytössä kuitenkin 5. vuotta ja on jo aika puhki kulutettu ja turvakaukaloissa turvallisuustakuukin on muistaakseni 4.v tai jotain sinnepäin. Toi onkin ainut juttu mitä tarvitsee hankkia kun muut on jo omasta takaa.

gallery_non-indexed_couple-woman-woman_0202443_1410300140 gallery_non-indexed_food-drinks_0202455_1410300140 gallery_non-indexed_food-drinks_0202477_1410300140 gallery_non-indexed_fruits-flowers_0202481_1410300140 gallery_non-indexed_pool_0202490_1410300140 gallery_non-indexed_restaurants-bars-food-drinks_0202450_1410300140Tulee jo hyvälle mielelle ja vesi kielelle kun kuvia katsoo 🙂 Matkaamme sis Teneriffalle ja hotellina on yksi Riu ketjuun kuuluva hotla. Reissu on pääsäntöisesti valittu lähestulkoon hotellin perusteella, koska säästä ei voi olla ihan saata varma ja keskilämpötila on siinä 20:ssä asteessa. Koko viikko on luvassa All Inclusive, eli ei tarvitse paljon ruokapaikkoja miettiä ja ollaan todettu, että se on niin helppo lapsen kanssa, koska Vilille tulee ostettua turhaan vähintään se 2 ruokaa päivässä, kun se eläis pelkällä vesimeloonilla koko reissun ja annokset jää syömättä… On myös niin ihanaa päästä valmiiseen pöytään ja hotelilla vaihtuu menu päivittäin, ettei pääse kyllästymään. Hoteliilla on paljon aktiviteettejä kuten esimerkiksi kuntosali, tenniskenttä, keilahalli ja tietenkin uima-altaat. Se on myös Blue Village, eli sielä on nimenomaan lapsille kaikenlaista mukavaa puuhastelua jos sellaista kaipaa. Ja mikä luksusta lähtö on Tampereelta. Muistan kun ennen viliä kiersin todella kaukaa kaikki hotellit,missä oli lapsia, mutta nyt ne on aivan ykkös juttu, koska siinä kaikki voittaa kun lapsella on kivaa ja paljon tekemistä. Ette tiedäkkään kuinka odotan sitä auringonvaloa, jota ei täällä liiakseen näe <3 Lisäksi viikko aikaa miloin ei tarvitse tehdä mitään eikä siivoilla nurkkia vaan saa vaan olla ja lomailla. Mulle matkustelu on aina ollut lapsesta asti se asia mihin laitan rahani, koska ne antaa niin mahtavia kokemuksia. Mietinkin juuri, että jos vielä keväällä ehtisi ennen uuden tulokkaan syntymää esimerkiksi Toukokuussa jonnekkin lämpimää, millä saisi kesän hyvin startattua. Ihana kun on jotain mitä todella odottaa ja tietää vielä, että lähtö reissuun on Tampereelta, ettei tarvitse Helsinkiin ajella. Mukavaa viikonloppua kaikille <3 Keep dreaming

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta