Älä häiritse…….

Tiiättekös mitä? Se on sellaine juttu, että yrittäjälläkin alkoi loma <3 Kiirettä on pitänyt, mutta se on ollut ihan hauskaa. Perjantaina vietiin Juuso Vilinkanssa pikkujouluihin ja lähettiin hakemaan kuusta. Moneen vuoteen, meillä on aito kuusi, josta todella tulee se jouluntuoksu.Vili on sen verran iso, ettei tarvitse enään muovikuusta. Oon myös hulluna hyasintteihin (mutta vain valkoisin) joita on koti täynnä <3 Haettiin kuusi Bauhaussista ja sieltö löyty ihan tyädellinen ja vain 15e. Lyhyt ja lihava, jonka koristelimme kaksin vielä illalla. Pakko oli soittaa isä apuun, kun kuuseen piti leikata uusi imupinta ja meillä ei ollut sahaa 🙂

IMG_9674 IMG_9682Mun asiakkaat on hemmotellu mut pilalle ja oon saanut kamalan kasan lahjoja <3 Kiitos niistä ja on kyllä lämmittänyt sydäntä <3 Toki jos sen kaiken sulkaamärän syön yksin niin en mahdu ovesta.

IMG_9666

 

Joulu on mulle todellakin sitä rauhoittumisen aikaa. En oikein stressaa mistään ja vietetään juhlaa omalla porukalla niin ei tarvitse pahemmin jäpittää. Huomen aamulla mennään Juuson perheen kanssa aamupuurolle ja illasta mun perheen kanssa viettämään joulua. Meillä onkin sielä 8,7,6,5, ja 1v lapset jotka varmasti odottavat malttamattomina pukia <3 Joulu on myös mulle ainut aika vuodesta kun kukaan ei soita tai ”häiritse” ja saa olla ihan rauhassa ja jos jollain on aikomus niin jätä suosiolla väliin 🙂 🙂 Jos hirveä tarve tulee kampaajalle niin onneks meillä on nettiajanvaraus. Puhelin on jossain koko joulun ja en siihen paljon vastaile. Viikko lomaa ja Tammikuussa tulossa vielä pikkku yllätys, josta myöhemmin lisää.

IMG_9651
Ennen
IMG_9653
Jälkeen

Muutama hiuskuva vielä viimeviikolta……. Tein yhdelle asiakkaalleni todella suuren muutoksen. Lähdettiin värjäämään ruskeaa hiusta punaiseksi, missä käytettiin kolmea eri sävyä. Itse en ole pitkään aikaan niin tykännyt punaisesta, mutta nyt niitä alkaa näkymään pikkuhiljaa enemmän ja alan itsekkin syttyyn siihen… Ei sitä tiiä jos vaikka vanhoilla päivillä repäisee. Olin kyllä itse super tyytyväinen lopputulokseen.

 

IMG_9675Biancanevelle on tulossa taas uutta ja kohta on mahdollista saada laadukkaita treenikasseja. Perjantaina vedettiin myös nämä kuvaukset, jossa vastasin kampauksesta ja meikistä ja maliina oli ihastuttava Maikku. Haluan tässä samalla kiittää Elinaa ja koko Biancaneven porukkaa mahtavasta yhteistyöstä ja toivottaa heille ihanaa ja rauhallista joulua. Biancaneve on joulun kiinni, mutta tilauksia voi tehdä verkkokaupasta, jotka postitetaan lomien jälkeen. Muistakaa vuode loppuun asti koodi UMPPU2014 millä saa -10% kaikista B-fit malliston tuotteitsa http://www.biancaneve.fi Vielä ehtii shoppaileen.

IMG_9657 IMG_9667

 

Rentoutukaa ja levätkää jouluna. Nauttikaa yhdessäolosta lähimmäisten kanssa. Syökää ja nauttikaa. Joulun on yksi vuoden parhaimmista juhlista ehdottomasti <3 Oon todella todennut, että ne tärkeät ihmiset mun ympäriltä ei todellakaan kaikkoa minnekkään riippumatta siitä mitä se vaaka näyttää ja varsinkin nyt matka on vain ylöspäin hahaha. En kannata ähkyä, mutta rauhallista syömistä. Itse ainakin ainakin nauttia ja siemailla alkoholitonta viniä 🙂

Vauvavatsa senkuin kasvaa. Oon huomannut, että on ihan päivästä kiinni ja meikein siitä oonko ollut töissä vai en minkä kokoine se on. Aina vapaapäivän jälkeen vatsa on hyvinkin pieni, mutta työviikon jälkeen se on ihan turpeessa. Oon niin kiitollinen, että mulla ei oo ollut mitään ja kaikki on mennyt hyvin. Ainut mikä on ihan karseeta on tupakansavu ja ihmiset jotka polttaa haisee mun mielestä niin kamalalta. Oon myös niin onnellinen, että lopetin itse koko turhuuden, josta ei todellakaan ole kuin haittaa. Ultrasta oon jo selvinnyt ha hah. Ilmeisesti joku pesänrakennus meneillään kun häärään täällää kotona jatkuvasti ja sisustan minkä kerkeen, mitä en oo tehnyt pariin vuoteen. Kaikki asiat on tavallaan mennyt juuri niinkuin olen salaa toivonut. Yksi ongelma on vielä ratkaistavana meinaan tarvitsemme ehdottomasti uuden kampajaan tiimiimme… Jos tunnet hyvää tekijää vapaalla jalalla niin vinkata saa 🙂

IMG_9688
Viikkoja on nyt 13+1

Sunnutaina vietettiin yhteistä aikaa perheen kanssa. Käytiin joulutorillaostamassa Vilille nahkarukkaset ja nähtiin joulupukkikin  ja tervehtimässä työkaverini 2-viikkoista vauvaa, josta mentiin Eira mummon piirakoita syömään <3

IMG_9689IMG_9691Ihanaa joulua teille kaikille bloginin lukijoille.

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Älä häiritse…….”

  1. Wau! Toi punanen tukka näyttää aivan upeelta! En itsekkään ole syttynyt punaisesta, mutta jos joskus sellaista kaipaan niin ainakin tiedän mistä saa hyvää palvelua. Mukavaa joulua!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta