Tänään oli ensimäinen ultra, jossa kuvittelin vuodattavani onnenkyyneleitä, mutta toisin kävi

Tänään oli se the day, eli pitkän odotuksen jälkeen ensimäinen ultra. Viikkoja on nyt 12+2 pistäkää muistiin, koska multa on turha niitä kysellä 🙂 Laskettu aika ei muuttunut, eli 1.7.2015 on edelleen voimassa. Osa on jo kysynyt multa syksyn kisoihin aikoja, mutta varmaan passaan sielä stailaukset kokonaan ja mulla tais vielä olla Killen kanssa tästä pikku veto, jos muistan oikein 🙂 Oon voinut todella hyvin, eikä mulla oo ollut oikein mitään muutakun pientä väsymystä. Toki nyt on niin karmeen pimeetä ja oon ollut vähän kipee niin se voi johtua ihan pelkästään siitä. Mentiin Juuson kanssa yhdessä ultraan, sillä molemman ehkä hieman alitajusesti pelkäsi niitä kaksosia, mutta tälläkertaa sielä oli vain yksi <3 Pari juttua tosta ultrasta…

IMG_9647Mää todella kuvittelin, että mun silmistä tippuu onnenkyyneleet kun näen ruudulla kuvaa, mutta todella toisin kävi. Vaikka  tunteet on ollut hyvin pinnassa niin rehellisesti sanottuna meinasin oksentaa kun näin ruudulle. Vauva oli vielä väärinpäin ja mittoja oli vaikea saada. Se lääkäri hetuutti sitä vehjettä ja kuulemma ”kutitteli” vauvaa….. jep jep…Mun mielestä se vauva näytti ihan jäätävältä ja muistin juurikin samalla miksen Vilistä halunnut mennä mihinkään 3d-ultraan, mikä oli silloin ihan super trendikästä… Kato sen ihania pikku sormia ja oksennus oli jo kukussa… Toki se baby on nyt ehkä 5cm pitkä niin se ei ole vielä todellakaan vauvan näköinen vaan lähinnä muistuttaa alienia….Vaikka oon super onnellinen tästä vauvasta ja en malta odotta, että saan sen viereeni, niin noi ultrat voisin suosilla jättää väliin tai ottaa edes ne lasit mitä saa hammaslääkärissä päähän hahaha.. Ehkä toi kuva havainnollistaa mun näkyä ja en ole koskaan saanut noista mitään selvää 🙂 Mutta pääasia, että kaikki oli hyvin ja mitat oli kunnossa ja normaalit 🙂

IMG_9646Oon saanut hirveästi kaikkea tavaroita ystäviltäni ja ihan ehdoton suosikki on tämä nipple cream….. kyllä nännivoide hahahaha. En sitten tiedä parempaa rasvaa tähänaikaan vuodesta huuliin, jotka ainakin itselläni on kokoajan lohkeamassa 🙂 sopii myös jokaisen bodarin käsin salikovettumin ja kuiviin kantapohjiin 🙂 Kyllä se kuulkaas niin on, että vanhuus ei tule yksin 🙂 En oo koskaan mitään nännirasvoja käyttänyt, mutta tarviin varmaan kohta jotain utarevoidetta kun tissit on kun joululimput, jotka kasvaa kasvamistaan. Hengittäminen on istuvaltaan aika raskasta. Raskaus on ehkä ainut tila, missä kärsin lyhyydestäni, koska ei ole tilaa.

IMG_9643 IMG_9645Ette usko kuinka odotan joulua ja sen tuomaa rauhaa <3 Lähes viikko lomaa ja saan rauhoittua perheen kanssa. Liike on suljettu myös. Ihanasti on tullut joulukortteja, joita on aina mukava saada. Koitin itsekkin postittaa, mutta kortit loppui kesken niin osa saa mut tuntien sitten ensi vuonna 🙂 Päivät on pitkiä ja iltaisin oon todella poikki, mutta loma tsemppaa jaksamaan <3

IMG_9631Ja toivossahan on hyvä elää vai mitä ??

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Tänään oli ensimäinen ultra, jossa kuvittelin vuodattavani onnenkyyneleitä, mutta toisin kävi”

  1. Moikka!

    Hirmusesti onnea koko perheelle!!! Nää on aina näitä niin ihania uutisia kun kuulee että kaikki on hyvin, että ihan kylmät väreet menee <3
    Olen itse 152,5cm pitkä (tää puolikas sentti on aina super tärkeä ilmoittaa!!) ja itse haavelein perheenlisäyksestä, niin mielenkiinnosta kyselen kuinka pitkä sä olet? Sun masu on nimittäin jo aika tosi iso, niin voin sitten jännällä odotella minkäkokoinen itselle tulee.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta