Tällä pillerillä saat oikeasti hiukset kasvamaan

Olen ollut Parturi-kampaamo alalla jo oikeastaan 90-luvulta asti kun aloitin ammattikouun. Paljon on asiat muuttuneet sinä aikana, koska esimerkikisi silloin ei ollut suoristusrautoja 🙂 miettikää 🙂 Tein ison päätöksen ja katsotaan kauanko se kestää. Jos kerran pystyin lopettamaan tupakanpolton niin uskon, että selviän elämästä ilman pidennyksiä :).  Biotiini on lääke mikä on kehitelty alunperin eläimille. Sen tarkoitus on nopeuttaa turkin karvua ja tehdä siitä tuuheampi ja vahvempi. Nyt siitä on tullut oma versionsa myös ihmisille. En ole koskaan uskonut kalliisiin Priorin valmisteisiin tai mihinkään hiusvesiin yms, millä on luvattu uskomaton vaikutus. Kun lovuin pidennyksistä joudun myös kohtamaan oman rotanhännän 🙂 Päätin aloittaa Boitiinin syömisen niin sisäisesti ja käyttämänllä Kevin Murphyn tuotteita, jotka on suunniteltu samaan tarkoitukseen ja sisältää myös Biotiinia ulkoisesti.

IMG_9587 IMG_9598Tuote auttaa myös ripsien ja kynsien kasvussa ja olen itse ihan paljain silmin nähnyt tuotteen toimivan. Todellakin haluan vahvemmat ja parempi kuntoiset hiukset, joten aloitan sen nyt. Biotiin maksaa 15.50e ja sitä saa apteekista. Tuote ei sisällä mitään salaperäisä aineosia ja on todella turvallinen käyttää.

Lumi on maassa ainakin edes tänään ja voin sanoa jälleen kerran, että olen rakastunut. Jumaliste minkä energian se antaa. Oltiin koko perhe pihalla tekemässä lumilyhtyjä, mentiin lumisotaa, laskettiin mäkeä, laitettiin joulua, syötiin riisipuuroo, poltettiin kynttilöitä, postitettiin joulukortiti, käytiin säbässä, siivotiin saunottiin, pestiin pyykkiä ja mitä vielä… <3

IMG_9614 IMG_9605 IMG_9600 IMG_9612 IMG_9616

Juuso on onneks pitänyt huolen siitä, että mun joulukoristeet on tallessa 🙂

-Umppu

Muistakaa vielä aleenukset Biancaneveltä koodi: UMPPU2014 -10% B-fit mallistosta

House of Brandon koodilla: PRIME -20%

Ja Mentaalivalmennuksesta -10%

primebody

6 vastausta artikkeliin “Tällä pillerillä saat oikeasti hiukset kasvamaan”

  1. Minä olen käyttänyt Biotiinia koko tämän vuoden ja uutta hiusta kasvaa aivan kauheasti etenkin ohimoille ja lyhyttä sänkeä on joka puolella. Minulla lähti lasten myötä aivan sairaasti hiuksia. Myös kynsien liuskoittuminen on loppunut. Käytän Solgarin Biotiinia. Minulla on kylläkin lisähiusta edelleen päässä enkä ole niistä ihan heti luopumassa että ihan niin paljon oma tukka ei ole kasvanut ja vahvistunut ainankaan vielä:)
    http://susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi/
    -mari-

    • Joo se on kyllä hyvä tuote ja ihmettelen miksei sitä ole ennen ns. mainostettu…. Vaikka itse alalla olenkin niin en ole ollut tietoinen kuin vasta nyt asiasta 🙂

  2. Mä liputan kanssa tuon tuotteen puolesta, uutta hiusta puskee todella paljon 😀 Priorinia lähdin apteekista hakemaan ja farmaseutti suositteli tuota Biotiini Strongia kun kauhistelin Priorionin hintaa.

    Joulu shit.. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta