Lunta sais tuiskuttaa

Koitan miettiä asiaa posiitivisesti………. mutta kun ei siitä tuu mitään. Vaikka talvi ei ole mun lempi vuodenaika niin jumalauti tätä pimeyttä. Ei paljon korvalamputkaan auta vaikka ne tunkis suoraan tunneliin niin  on toi ulkoilma niin masentava. Koitan silti virittäytyä jouluun ja paras tapa siihen on kyllä lapset <3

IMG_9549Sehän on loistava tapa aloittaa kirjoittamalla Joulupukille lahjatoiveet. Annoin luvan toivoa 10 lahjaa, sillä vihaan tavaran paljoutta. Lahjojen antajia on kuitenkin paljon niin parempi jakaa toiveet kaikkien kesken niin tulee niitä toivotuja paketteja. Oon saanut tänä vuonna ihan yllättäviä kysymyksiä Vililtä…. -Paljonko Joulupukilla on rahaa jne….. Pitää taas kerta toisensa jälkeen opettaa ne elämän tärkeimmät asiat mitä ei rahalla saa…… Kerättiin tänään pakeeti yhdelle 4.v pojalle kenenkä koti tuhoutui kokonaan tulipalossa. Joulu on todellakin auttamisen ja antamisen aikaa ja pakko sanoa, että tuli kyllä todella hyvä mieli <3 Toivottavasti paketista on edes pientä iloa ja apua helpottamaan arkea <3

IMG_9570 IMG_9574 IMG_9572Mulla oli tänään vapaapäivä ja onneksi olikin, koska mun kurkku on ollut ihan tajuttoman kipee ja on ollut hieman kuumeinen olo, jotenka yrittäjän vapaapäivähän osuu aina sopivaan rakoon 🙂 Mulla oli pikku apulainen kotona koko päivän ja askarreltiin joulukortteja ja kuunneltiin joululauluja <3 odotan niin mun tulevaa lomaa ja rauhoittumista. Siloin on hyvä pysähtyä miettimään mitä kaikkea on tehnyt viimeisen vuoden aikana.

Laihduttaja_premium_paketti_footer_2-300x300

Mulla oli nyt viimeinen käynti mentaalivalmentajalla Anu Nikkilän luona. Matka Anun kanssa on ollut mahtava, antoisa ja todella opettavainen. Oon joka kerta odottanut tapaamisiamme. Käynneillä oon tehnyt pitkän tutkimuksen itseeni ja siihen millainen ihminen olen ja mitkä ovat ne mun kantavat voimavarat ja vahvuudet tässä elämässä, minkä avulla pääsen eteenpäin. Tuntuu, että olen paljon määrätietoisempi monenkin asian suhteen ja luotan itseeni ihan eritavalla. Anun luona käynti voisi olla sinulle itselle paras joululahja ja joulunkunniaksi kaikki blogini lukijat saavat -10% varatessaan valmennuspaketin http://fitwell.fi/valmennus/hinnasto/ Jos haluatte varata ajan netin kautta niin kirjoittakaa varauksen yhteydessä viesti/lisätiedot kenttään Umpun blogi niin saatte alennuksen. Suosittelen todella lämpimästi ja mentaali valmennus on ihan ehdoton varsinkin urheilijoille. Kevään kilpailijat hoi: tehkää kisamatkastanne mukava ja rauhallinen <3

IMG_8279Muistakaa myös koodilla UMPPU2014 saatte Biancanevestä -10% kaikista B-fit malliston vaatteista vuoden loppuun asti! http://www.biancaneve.fi

IMG_9241Ja samoin House of Brandonista -20% http://www.houseofbrandon.com koodilla PRIME

Hyvää joulua ja toivotan, että saadaan valkea maa <3 -Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta