Ilman rakkautta……..olen puolitiessä helvettiin

Voi että mikä tunteiden täyteinen viikonloppu takana <3 Pidimme liikkeen suljettuna Perjantaina ja lähdimme jo aikaisin aamulla Saloon, koska vietin vieraissa työpäivän. Asiakkaani ja voi oikeastaan sanoa tavallaan perhetuttuni meni naimisiin ja menin tekemään kampauksia häiden perässä. Työpäivä alkoi aamusta jo 9, mutta meni todella nopeasti ja mulla jäi itselläkin ihan ruhtinaalisesti aikaa enen hääjuhlaa. Häät vietettiin Salossa  Pukkilan kartanossa, mikä oli tunnelmaltaa aivan täys 10. Tiedän, että morsian osaa järjestää juhlat ja kaikki oli mietitty hyvin yksityiskohtaisesti lopuunasti.

IMG_9479 IMG_9493 IMG_9492 IMG_9515 IMG_9486

 

 

Hääpari otettiin vastaan ulkona, missä kaikilla vierailla oli lyhty valaisemassa kujaa. Taivalle pärähti myös aivan upea ilotulitus. Vihkiminen tapahtui Isä Mitron toimesta ja kyseessä oli ortodoksi vihkiminen, mitä en ollut koskaan ennen nähnyt.

 

IMG_9496 IMG_9495 IMG_9497 IMG_9499 IMG_9500 IMG_9502

 

 

Ruoka oli aivan mieletöntä ja olisin voinut syödä sitä rajattomuuksiin. Juhlat jatkui hyvässä meiningissä illan pikkutunneille asti. Häät kestivät 2 päivää ja ohjelmassa oli saunomista ja brunssia, jonka jälkeen men lähdettiin ajelemaan Tampereelle.

IMG_9536 IMG_9538 IMG_9539 IMG_9541

 

Rakastan viikonloppuja ja varsinkin nyt joulun alla, kun alan jo mielessäni rauhoittumaan pikkuhiljaa joululomaa varten. Mulle ei kannata paljon soitella tai viestittää, koska haluan olla rauhassa viikonloput  ja ainakaan työasioissa :). On ihanaa kuunnella joululauluja ja polttaa kynttilöitä. Rakastan tunnelmaa ja sitä käytiin tänään hieman maistelemassa Koiramäen jolussa. Oli eläimiä, piparkakunkoristelua, vaahtokarkkien grillausta, joulupuuroa ja joulupukkia. Laatuaikaa, mitä ei todellakaan mikään voita <3

IMG_7858

 

 

Otin eilen osaa meidä kampaajien #mukanataistelemassa kamppanjaan. Sen tarkoitus oli havainnollistaa, kuina esimerkiksi nämä kuvassa näkyvät kiharat minun tekemänä sinulle 6.12 maksaisi minulle 200e. Haluan itse todella nostaa pöydälle tätä pienyrittäjien veroitusta, missä ei ole mitään järkeä. Voitte lukea aiemman postaukseni kyseisestä aiheesta….  En jaksanut katsella linnanjuhlia oikeastaan juurikaan vaan lepäsin, koska olin väsynyt. Uutisista sekä somesta seurasin kyllä tätä mielenosotusta mikä nyt meni taas päin helvettiä. Ymmärrän tavallaan pointteja siitä, että emme ole enään samanlainen  itsenäinen valtio. Meillä ei ole omaa rahaa ja emme päätä täysin itse asioistamme, mutta tällä touhulla ei ollut sitten mitään tekemistä sen kanssa….

Mua itseäni lähinnä kiinnostaa moniko näistä helvetin ikkunan hajoittajista käy itse töissä ja oikeasti maksaa niitä veroja?????

IMG_9542

 

Mitä helvettiä saat siitä, että mäiskit jollain pyörätelineellä toisen ihmisen elämäntyön ikkunoita???? Joo on meillä monta asiaa täällä huonosti, mutta missään vaiheessa asiat ei pitisi olla niin, että kotona olemisesta saat enemmän rahaa, kun että olet töissä. Ei voi yleistää, mutta näistä varmasti suurinosa oli juurikin niitä…………. Joku oli tehnyt laskelman, että oliko linnanjuhlien kustannus jokaiselle veronmaksajalle, jos se jaettisiin kaikkien niiden kesken, jotka maksavat veroa niin muutama hassu penni. Se ei ole todellakaan vain joku eliitin juhla vaan sienne kutsutaan juurikin niitä sotaveteraaneja, jotka on tehnyt meidän Suomesta itsenäisen. Ikinä en oo ketään vetänyt turpaan, mutta voisin noita mielenosoittajia todellakin kolautta takaisin tolla telineellä ja laittaa ne maksaan jokaisen pennin aiheuttamastaan vahingosta, koska mua muistuttaa jokainen kuukausi useammalla tuhannella verottaja ja mua ei rehellisesti sanottuna vittuakaan kiinnosta maksella näiden ihmisten aiheuttamia kuluja, jotka on näillänäkymin enemmän kuin linnanjuhlat……… huh huhu mitä idiootteja………………..

IMG_7886Muistakkaa vuoden loppuun koodilla UMPPU2014 -10% Biancaneven B-fit mallistosta http://www.biancaneve.fi

Ja House of Brandonista myös vuoden loppuunasti koodilla PRIME -20% http://www.houseofbrandon.com

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Ilman rakkautta……..olen puolitiessä helvettiin”

  1. Muistaakseni oon lukenut jostain, että tuo 200e lupamaksu on tullut kun hiusalan yrittäjien liitto on sen halunnut? Eli sillä saadaan ns. suojattua kampaajille pyhävapaat. Että ei muutakun liittoon kiukuttelemaan, todella ”loistava” idea heiltä 😀

    • Päätös on tehty 90-luvulla jota olisi todella syytä päivittää! Itse en ole edes silloin aloittanut kampaaja opiskeluita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta