Me julhlittiin ihan homona………….

IMG_9348Viikonloppuna oli vuorossajälleen pikkujoulut. Lähdettiin ystäväni Lindin kanssa ajelemaan Länkipohjaan ystävä pariskunnan Mikon ja Petrin luokse. Luvassa oli erinomaista ruokaa, josta vastasi kaikki muut  paitsi minä 🙂

IMG_9356 IMG_9361Naurua riitti ja juttua myös. Muut vietti juhlia hieman kosteammissa tunnelmissa, mutta olin tietenkin autolla. Itseasiassa join elämäni ensimäistä kertaa alkoholitonta viiniä, mikä oli todella hyvää ja lasi noissa kuvissa on pelkkää rekvisiittaa 🙂 On joskus ihana istua pienellä porukalla iltaa kun on oikeasti aikaa toisille.

IMG_9444Sain Mikolta tuliaseksi selfie stigin ja naurakaa vaan 🙂 tää on maailman kätsyin vehje ja ilman tätä ei bloggajat tuu enään kohta toimeen. Oon niin in lööv 🙂 ja toki hyödynnettiin sitä myös juhlissa 🙂

IMG_9363 IMG_9371 IMG_9372 IMG_9373 IMG_9389 IMG_9429 IMG_9425

Tämä uuden #tahdon kamppanjan kunniaksi ikuistettiin varmaan mun ensimäinen ja viimeinen pusu naisen kanssa 🙂 ja olihan meillä mister pink myös mukana kuvissa. Pari sanaa vielä asiasta,,,,,,,, kun ihmiset sanoo että: ihan sama miks asiasta pitää jauhaa, niin tuskin he tuntevat samaa sukupuolta toisiaan rakastavia ihmisiä ja ymmärätävät asian tärkeyden heille. Ne jotka vihavaat homoja tuskin hekään tuntevat  hyvinkään läheisesti yhtään homoa. Moni lulee, että jos vaikka istuu homon viereen käy hän heti heppiin kiinni…… ei se nyt ihan niin mee.. En määkään hyöki kaikkien vastaantulevien miesten kimppuun… Musta on mahtavaa kun asia meni nyt näin ja tiedoksi, että se ei heikennä kenenkään heteron asemaa esimerkiksi adoptoimisessa millään lailla… Heterot saa lapsia välillä vaikkei haluaisikaan ja vakkei ne kaikille todellakaan kuuluisikaan, mutta homo parit joutuvat todella tekemään töitä sen eteen ja paljon. Uskon itse rakkauteen ja jos lasta rakastaa kaksi ihmistä jotka elää onnellisesti yhdessä on se paljon arvokkaampaa kun pahimmassa tapauksessa tappelevat vanhemmat tai vanhemmat jotka eivät välitä………. Tämän koko asia kunniaksi me ainakin juhlittiin ihan homona koko ilta <3 Kiitos vielä kaikille <3

IMG_9445

Pimeyttä on ollut jo liikaa ja koitan virkistää itseäni kaikilla mahdollisilla keinoilla. Tää on mun ehkä kolmas talvi kun käytän korvalamppuja. Valkeen korvalamppuja saa ostettua suurimmista tavarataloista. Niitä pidetään 8min kerralla päässä. Ainakin itse uskon niihin vaikka Juuso mulle aina nauraakin, kun korvat punasena helottaen istun autossa.

IMG_9441Olin tänään luennoimassa Tamkissa liikunnan vaikutuksesta työhyvinvointiin. Paikalla oli yllättävänkin paljon porukkaa ja pisti jopa vähän jännittään. Oli oikein mukavaa ja hauskaa, vaikka en tiedä yhtään mitä tuli puhuttua 🙂

10409289_882349935143823_2737283678800672081_nMeillä on nyt Joulun kunniaksi tarjouksessa volumeripset alusta 100e (normaalisti 145e) kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous. Itse olen ainakin ollut todella tyytyväinen ja  ajan pääset varaamaan täältä: https://primebeauty.asioi.fi/ajanvaraus/phase-info/pob_id/1

 

IMG_9443Laitoin kotiin varmaan 20 kynttilää palamaan ja kuuntelen joululauluja kun miehet on kaupassa <3 Voisko elämä enään paremmin olla? Mukavaa joulunodotusta

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Me julhlittiin ihan homona………….”

  1. Ihana letti ! 🙂 Tuleeko paineita kampaajana omista hiuksista/kampauksista kun menet juhlimaan vaikka jonnekin missä kaikki eivät ole sulle kovin tuttuja? Varmaan on sellainen olo että olet itse oman yrityksen tavaramerkki ettei voi miten tahansa pyöriä missä vaan. Sulla on hauska blogi, tosi hyväntuulinen vaikka välillä kirjoitat vakavistakin asioista. Aion lukea jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta