Joululahja ideoita ja mahtavia kilpailuja

Usein ihmisille on vaikea keksiä joululahjaa ja tässäpä muutama vinkki siihen. Varsinkin liikunnan nyt jyllätessä ja kun kilpailijoita ilmestyy kun sieniä sateella, niin aivan ykkös lahja on ehdottomasti Biancaneven lahjakortti.

http://www.biancaneve.fi/category/63/lahjakortti

IMG_7925 IMG_7923 IMG_7916Sieltä löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin ja jos itsestä tuntuu haastavalta valita niin anna lahjan saajan tehdä se itse.

 

Mun omat suosikit Biancanevestä on ehdottomasti B-Cherry kokoelman kirsikkakuosiset vaatteet, jotka on niin mukavat päälle, että ne ei edes tunnu.

IMG_7981Toppi on saatavilla täältä http://www.biancaneve.fi/product/1543/b-sporty–toppi-cherry

Ja housut täältä http://www.biancaneve.fi/product/1540/b-lean–housut-cherry

Vannon Biancaneven vaatteiden nimeen, sillä ne todellakin näyttävät samalta myös sen pesukoneen jälkeen 🙂 Värit säilyy kirkkaina ja materiaali on todella laadukasta ja onhan tuotteet tehty Suomessa mikä onkin ainakin minulle iso juttu ja ennemmin tuen Suomalaista kun jotain suurta ketjua, jonka vaatteet on ommellut niin surulliselta kun se kuulostaakin niin lapsityövoimalla. Köyhän ei oo koskaan varaa ostaa halpaa mikä pitää niin paikkansa.

0_5Korsetti on myös hyvä lahjaidea ja jos ei pulisolle niin sitten vaikka itselle. Olen kuullut jo monelta ihmiseltä palautetta saaneensa apua selän vaivoihin ja jos et muista korsetin muita hyötyjä niin tässä kertaus: http://www.biancaneve.fi/product/1508/ibanema-corset-xs-black

KAVENTAA VYÖTÄRÖLINJAA

Muotoileva korsetti tekee vyötärölinjastasi linjakkaan poistaen muhkurat ja jenkkakahvat. Esbelt Ibanema korsetti on laadukasta, napakkaa materiaalia ja ei näin ollen rullaannu käytössä vaan pysyy hyvin paikoillaan kovemmassakin menossa. Korsetti tekee vyötäröstäsi kapeamman ja voit tuntea itsesi jälleen itsevarmemmaksi.

AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Korsetin compressio ominaisuus tuo tukea alaselän lihaksille ja monille tämä on tuonut avun selkävaivoihin. Korsettia voit pitää jopa töissä sillä se auttaa sinua pitämään ryhtisi hyvänä ja selkäsi suorassa kun istut päätteen äärellä tai esimerkiksi seisot paljon myyntityötä tehdessäsi. Esbelt korsetti ei kuitenkaan ole lääkinnällinen tuote joten ole yhteydessä omalääkäriisi mikäli kärsit pahoista selkävaivoista.

NOSTAA RINTOJA

Koska Esbelt korsetti puetaan ylle juuri rintaliivien alapuolelle, on sillä myös rintoja nostava vaikutus.

AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA

Esbelt korsetin koko tulee valita siten että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti #micro-hieroo” vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.

KORJAA RYHTIÄ

Käyttäessäsi Esbelt korsettia seisot ja istut suorassa ja ryhtisi paranee. Hyvä ryhti vähentää lihasjännitystä ja voit paremmin.

AUTTAA SYNNYTYKSEN JÄLKEISESSÄ PALAUTUMISESSA

Esbelt korsetti tukee vatsalihaksiasi synnytyksen jälkeisessä palautumisessa samaan tapaan kuin selkälihaksiasi. Muista kuitenkin tehdä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita sillä korsetti ei korvaa huonoa lihaskuntoa vaan tukee lihasta vähentäen stressaavaa staattista kuormitusta.

MATERIAALIT

Esbelt Brazilian Bodywear on suunniteltu korostamaan vartalosi kauneutta. Ainutlaatuinen teknologia yhdistää ohuen kerroksen pehmeää puuvillaa luonnon kumiin, jolloin syntyy ohut ihanteellinen compressio kangas. Brazil Bodywear fuusio teknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Se ei ainoastaan auta sinua saamaan paremman mallista vyötäröä vaan saa sinut hehkumaan itsevarmuutta.

Itse en toki tätä nyt voi käyttää, mutta varmasti heti synnytyksen jälkeen haluan sen taas päälleni ja silloin voin vielä kertoa oman kokemuksen kuinka se omalla kohdallani toimi synnytyksen jälkeen.

IMG_8131

Biancaneven sivuilla on myös kilpailu, missä voit voittaa omavalintaisen suosikkiasun omaksesi ja kilpailuun pääset osallistumaan tästä https://www.facebook.com/biancaneve.fi?sk=app_303561899745219&brandloc=DISABLE&app_data=chk-5474bf34ec002 tätä ei kannata jättää väliin 🙂

Ja sitten toinen paikka mistä voit ostaa lahjoja on titenkin nettikauppa House of Brandon, missä on nyt loistava skaba meneillään yhdessä NRJ:n kanssa.

1507794_1566202603614496_1607970635316258382_n

 Jaamme 100 kpl 100 euron lahjakortteja henkilöille, jotka mielestäsi sen ansaitsevat!

Ketä sinä haluaisit ilahduttaa? Klikkaa ”Osallistu”, täytä omat ja lahjakortin saajan yhteystiedot ja perustele, miksi juuri kyseinen henkilö ansaitsee mielestäsi 100 euron lahjakortin.

Osallistumisaika on 9.12.2014 saakka. Ilmoitamme voittajille sähköpostilla tai puhelimitse 15.12.20014 mennessä ja kerromme lahjakortin olevan teiltä, mikäli niin haluatte.

Hyvää Joulua kaikille toivottaa House of Brandonin väki!

Kilpailuun voit osallistua tämän linkin kautta : http://lahjakorttikisa.meltwaterrise.com

Muistakaa myös, että koodilla PRIME saa HOB:sta -20% joten nyt kannattaa tehdä ostoksia http://www.houseofbrandon.com

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Joululahja ideoita ja mahtavia kilpailuja”

  1. Oon tässä muutaman päivän aikana selannu sun blogin kokonaan läpi ja voi vitsit, vaikutat niin ihanalta ihmiseltä!
    Jotenki aina niin hymyileväinen ja uskomattoman kaunis 🙂 Ja sun poika, onko söpömpää nähty!! Mullekin tommonen!
    Ihanaa Joulun odotusta ja onnea myös siihen toiseen odotukseen, meinasin ihan herkistyä kun asiasta luin, hormoneilla ei varmaan mitää tekemistä asian kanssa, itsellä rv13 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta