No onko sielä kaksoset?

Mun lempi juhlaan ei ole enään kun kuukausi aikaa <3 Rakastan Joulua ja sen tuomaa yhteistä aikaa ja puuhastelua. Vaikka jouluhullu oonkin niin ei mun koti ole täynnä vilkkuvia joulupukkeja  vaan kuitenkin maltila laitettu. Eilen vietettiin perheen yhteistä aikaa ja leivottiin pipareita ja haettiin kaupasta hyasintteja, joita ilman Joulu ei ole mitään. Käytiin yhdessä ulkoilemassa ja nauttimassa oikein raikkaasta ilmasta.

IMG_9197 IMG_9201 IMG_9202 IMG_9207 IMG_9205 IMG_9217Tänään kävimme koko perhe neuvolassa kuulemassa uutiset. Hirveästihän piti taas lappuja täyttää ja pakko kyllä sanoa, että ne ravintosuositukset on kyllä ihan hevon persiistä, mitä sieltä saa… Oikein tavallaan nauratti kun sanottiin, että sun kannattaa syödä banaania, leipää, jugurttia, juustoa ja lihaa 🙂 Ei puhuttu mitään niistä oikeesti tärkeistä asioista, mutta hehän jakavat tietoa minkä he ovat saaneet. Neuvolan täti oli onneksi  oikein ihana ja hempeä vanhempi nainen. Mulle ei tehty mitään tutkimuksia, eli en vielä saa tietää kuinka monta ihmistä mun sisällä on 🙁 Ultra mulla on 17.12 eli vielä enne Joulua, jos maltan siihen asti odottaa enkä mene yksityiselle. Laskettu aika on 1.7.2015, eli kesä vauva. Oon jotenkin niin onnellinen kaikesta ja siitä vieä enemmän, että vauva syntyy kesällä, kun ei tarvitse sitä kamalaa pukemis rumbaa ja mulla on elämäni ensimäinen ”palkallinen” kesäloma. Palkansaajille se on ihan normaalia, mutta mulla ei ole koskaan ollut sellaista elämässäni, joten paljon hyviä juttuja. Tarkoitan tällä sitä, että saan jostain rahaa kun olen poissa töistä, ilman että teen sen itse 🙂 Soittelin myös Kelaan tänään ja selvittelin miten hommat menee, jos teen äityislomalla töitä. Jokainen päivä milloin olen töissä pois luettuna Sunnuntai, on mun ilmoitettava Kelaan ja saan siltä päivältä minimi äitiyspäivärahan, mutta siis työnteko on mahdollista äippälomalla, eli sekin asia on jo hyvissä ajoin hoidettu.  Kaikki tuntuu jotenkin turhan helpolta, joten innolla odotan mitä on edessä 🙂

IMG_9214 IMG_9216Mulla oli tänään vapaapäivä, joka ei mennyt ihan putkeen. Olin varmistamassa mun neuvola aikaa kalenterista niin huomasi, että mulla olikin listat auki ja illaks meninkin töihin 🙂 No sepä ei haitannut, koska työ ei tunnu työltä kun sen on oikein valinnut. Ehdittiin Vilin kanssa käydä hieman shoppailemassa kaupungilla ja viettää sitä äiti lapsi aikaa, mikä on vaan parasta 🙂 Illaksi meille tuli vielä Kepa hoitoon ja testattiinkin otsatukkapidennystä  Kepa vs Tom of Finland………

IMG_9220 IMG_9221Mää vihaan tota Movemberia, koska kaikki miehet näyttää mun mielest typeriltä ja tän kuvan tarkoitus on kostaa Juuson väsyneet instagram kuvat mihin se ei laita kun musta kuvia ja ei todellakaan mitään edustavia 🙂 Että siitäs sait 🙂 🙂

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “No onko sielä kaksoset?”

  1. Moikka! On kyllä ihania nuo sun perheuutiset! Toivottavasti raskaus etenee hyvin 🙂

    Mua rupesi kiinnostamaan, olen itsekin yrittäjä, että miten nuo raha-asiat Kelan kautta menee? Perheenperustamisasiat pyörivät mielessä, ja on tuntunut että vaikee saada selkoo asiasta. Olisi mukavaa, jos viitsit vastata mitä sulle oli sanottu 🙂

    Paula

    • Eli sun äitiyspäivärahat määräytyy sun maksetun yel-vakuutuksen mukaan. Jos maksat mininmiä ja vuositulosi on sen mukaan esim 10 000e niin saat sen mukaan äitiyspäivärahan. Jos nostat yel-vakuutuksen vastaamaan oikeita tulojasi niin sinun tulee olla maksanut sitä 6kk ennen laskettua aikaa, että saat äitiyspäivärahat sen mukaan… Kaikki on ihan sairaan hankalaa ja sun on tehtävä kaikki itse, mutta heti kun olet raskaana niin kannattaa soittaa kelaan ja pyytää neuvoa 🙂

  2. Kirjoita postaus raskausruokavaliostasi, mitä kannattaa mielestäsi syödä ja mitä ei? Ja miten lisäravinteiden kohdalla? Käytätkö itse mitään? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta