Vauva <3

Hommahan on nyt niin, että vauvahan sielä mahassa on….. Oon todella aikaisessa täsä ”ilmoituksessa”, mutta mun vatsa on jo aivan järkyttävän kokoinen ja todellakin näkyy jo ulospäin. Oon raskaudessa aivan alussa, eli viikot on varmaan vasta 7-8 suunnilleen enkä edes vielä tiedä milloinka mulla on laskettu aika, koska en ole vielä käynyt neuvolassa, joka on viikon kulutua.

10711119_10152625549319118_5640547097236941289_nKun odotin Viliä oli ihan sama juttu. Vatsa oli jo näkyvissä vaikka raskaustestissä se ei vielä näkynyt ja tiesin silti jo odottavani lasta ja niin oli nytkin. Mun elämässä on tapahtanut paljon mullistavia asioita ja tämä on taas yksi niistä <3.  Moni usein salaa raskauttaan, mutta en nää siinä mitään järkeä, koska ainakin itse oon ihan HELVETIN ONNELLINEN ja haluan iloita asiasta. Pitää muista että pitää nauttia hetkestä ja iloita onnesta silloin kuin sitä on. Olin varautunut, että asiat eivät tapahdu hetkessä, mutta uskon, että elämäni oli juuri nyt siinä tilanteessa että kaikki kävi rauhallisesti ja nopeasti, koska niin oli tarkoitus tapahtua. Kun on puhuttu paljon fitneksestä ja hormoonitoiminnasta niin ainakin voin omalla kohdallani sanoa, että se ei ole vaikuttanut  kohdallani millään lailla, mutta haluan myös sanoa, että olen siitä aivan itse pitänyt myös huolen. Jos kuukautiset jäävät pois niin se tarkoittaa vaan yhtä asiaa: hormoonitoiminta ei toimi normaalisti, jolloin kehosi ei toimi normaalisti, joka taas voi vaikuttaa pahimmassa tapauksessa  lapsensaantiin jopa lopullisesti.

Mulla on tällähetkellä itsellä todella tasapainoinen olo ja tuntuu, että kaikki asiat menee niin kuin niiden kuulukin eteenpäin. Kaikki tuntuu hirveän helpolta ja luontevalta ja musta tuntuu, että oon jo pitkään valmistellut itseäni tähän tilanteeseen.

IMG_9036 IMG_9053Koska oon yrittäjä ja mulla on oma liike niin se tarkoittaa sitä, että en tule koskaan viettämään tavallista äitiyslomaa, jonka olen myös tiedostanut liikkeen laitettuani. Tulen tekemään koko äitiysloman töitä, mutta ajallisesti toki pienemmässä määrin. Koikeilin hetki sitten tehdä yhden ”iltavuoro viikon” kun hoidin siskon tyttöä ja se sopi vallan mainiosti niin mikä estää mua tekemästä muutamana iltana töitä kun isä saa nauttia vauva-ajasta ja myös viikonloppuja kun Juuso on kotona. Kaikki asiat järjestyy kun niistä ei ota turhaa stressiä. Meillä on muuten primessä haku käynnissä, josta mollin sivuilla lisää 🙂

IMG_9006 IMG_9065 IMG_9074On ollut ihanaa tehdä asioita perheen kanssa. Eilen oltiin vanhan työkaverini ja ystäväni Nellin 30-v hipoissa, joista karattiin syömään. Totesin että mulla vaan on maailman ihanin mies, koska se jopa hädän tullen kaivaa kananpalan mun hampaanvälistä 🙂 Treffatiin myös mun parhaat ystävät Jonna ja Lindi ja käytiin katsomassa myöshäisnäytöksessä nuija ja tosinuija 2. Toi on ollut mun lempi leffa niin kauan kun se on ollut olemassa ja olen sinnikkäästi 20.v odottanut sen jatko-osaa. Leffa oli hyvä ja varmasti kun sitä katsoo uudemman kerran se vain paranee 🙂

IMG_9075 IMG_9076 IMG_9078 IMG_9081Tänään oli Vilin säbäturnaus. Voin sanoa, että  en oo kokenut hetkeen mitään niin liikuttavaa kun näiden pikkusällien peli. Sielä mää tippa linsissä katselin ja hurrasin kentänlaidalla. <3 Vilillä oli 4 peliä ja vielä lopuksi joukkuekuvaus. Mummo ja pappakin oli katsomassa. Pojat voitti hienosti muistaakseni kaikki pelit. Joukkkueessa on hirveen lahjakkaita pelajia ja aivan mielettömän taitavia. Hyvä Clasic 08 🙂

Nyt on aika alkaa valmistautumaan työviikoon <3

IMG_9086

-Umppu

primebody

48 vastausta artikkeliin “Vauva <3”

  • miten sää sait huolehdittua et menkat pysy noinkin hyvin dieetin aikana, koska olihan se myös aika kituuttamista se dieetti? 🙂 vai pysyykö sulla muutenkin vaa hyvin menkat mukana suuremmista vaihteluista huolimatta?

  • En tiiä miks mulla pysyy mutta seurasin tilannetta kokoajan. Joitain ei vaan kiinnosta mutta se oli mulla yks tärkein asia että jos ne jää pois niin jää lajikin

 1. Oi ihanaa Umppu <3 <3 ihan mahtisuuret onnittelut sulle ja tietty koko perheelle. Jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan uutisia viikoista sillä mahtimahaa katsoessa ei voi kuin ihmetellä että miten ihmeessä suhun muka mahtuu vielä montaa lisäraskauskuukautta 😉

  myprojectisme.fitfashion.fi

  • joo aika järkky toi pönde, mutta tiiän, että ei vaan oo oikeen mitään mahdollisuutta olla pidemmällä 🙂

 2. Oi tuhannesti onnea koko perheelle! Näitä uutisia on kyllä jo odoteltu, rivien välissä ollut vauvakuumetta havaittavissa jo jonkin aikaa 🙂

 3. Hassua että sulla on jo noin iso massukka noin alkuvaiheessa ! Mutta kun aikasemmassa postauksessa laitoit kuvan kun odotit Viliä, niin sulla oli kyllä niin iso maha etten kellään oo nähnyt niin isoo raskausmahaa !;D Paljon onnea tulevasta vauvasta! <3

 4. Onnea koko perheelle vauvauutisesta! Voihan se olla, että siellä kölliikin kaksi pikkuista 🙂 Minulla oli samalla tavalla mahan kasvun kanssa. Kohtu on niin eteenpäin kallellaan, että näkyy taatusti ennen plussaamista. Loppu vaiheessa hyvä, että sain edes sormenpäitä mahan alle yhteen 😀 maha mustelmilla, kun ei omaa kokoonsa ihan sisäistänyt O.o ONNEA!

 5. Oikein paljon onnea! 🙂 täällä kans mahankasvatus meneillään ja keskiviikkona eka neuvola ja viikot silloin 7+6 🙂 vaikka toinen jo tulossa, niin on tää aina vaan yhtä jännää odottamista:)

 6. Nuija ja tosinuija <3 luulin olevani ainoa julkisesti elokuvasta pitävä. olen katsonut sen kymmeniä ja kymmeniä kertoja 🙂 Mock jeeeeah ing jeeeah bird jeah.. Onnea pienestä!

 7. Ihanaa!!! Suuresti onnea koko perheelle <3 Täälläkin oli naisen vaistot heränneet ja odottelinkin tälläistä uutista 😉

  Pitkään oon blogias seurannut ja vaikutat huippu tyypiltä!

 8. ONNEA!!! Tuskin kukaan salailee odotusta siksi ettei olisi onnellinen.. Mulla on kaksi omaa ja kaksi ottolasta joten mun vauvat ovat tässä.. silti on ihana seurata muiden odotusonnea ja fiilistellä omia esiintulevia muistoja odotuksessa.. Ihanaa laitappa lisää odotuskuvia ja kerro montako miniumppua siellä masussa kasvaa 😉 ♥

 9. Huh huh mikä vauvamaha. Eli kiitokset todisteesta, etten ole ainoa, viikkoja 5 ja tätä ei peitä enää millään… Onnea odotukseen <3

 10. Oon seurannu sun blogia jo jonkin aikaa ja sinulla on kyllä asenne kohdillaan ja vaikutat niin jalat maassa-tyypiltä että ansaitset kyllä kaiken onnen!! Onnea paljon teidän perheelle! 🙂

 11. Oon nii arvannu tän! Aikasemmi syksyllä oli jo fiilis tästä 🙂 Onnea! Täällä yks ei-ihan-noin-pallomaha lähettää terkkuja, viikkoja kylläkin tuplasti mitä sulla. Ja nuija ja tosinuija, ehkä parasta ikinä. Kakkososaa pitäs päästä kattomaan 😀

 12. Joo toi sun masu näyttää samalta kuin mun masu samoilla viikoilla. Tuolla ne mun identtiset kaksostytöt ny nukkuu 😀 mut hei jos oliskin kaksi niin se on vaan ihanaa! Tuplaonni sanon mä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta