fegshuit kohdallaan :)

Mää oon saanut tänään taas aikaiseksi ja paljon. Sain trimmattua mun eilisen siivouksen loppuun ja mikä parasta mun työkaverin mies duunas mulle aivan uskomattoman hienon sängynpäädyn. Tää on kun tehty meidän makuuhuoneeseen. Eilen keskusteltiin asiasta ja tossa se nyt tönöttää. Kiitos kuuluu Tomi Sjöblomille.IMG_8990Kyllä nyt kelpaa. Ihan vaan vinkkinä jos koti näyttää ihan ydinpommilta niin tee yksi huone kerralla niin homma on paljon helpompaa kun kokonainen kaaos ja vielä hyvällä säkällä kahdessa kerroksessa.

IMG_8991Selailtiin Vilin kanssa eilen illalla vanhoja valokuvia ja arkistoista löytyi todella niitä helmiä ja en voi vastustaa kiusausta julkaista niitä. Pyydän jo etukäteen anteeks kuvissa esiintyviltä, mutta onhan nää nyt ihan jäätäviä 🙂

IMG_8965
Nuoripari v.2008 isosiskoni häissä. Raskaus tais olla 7:llä kuulla
IMG_8966
Minä ja ystäväni Nelli Bulgaariassa v. 2007 🙂
IMG_8967
Sama Bulgaarian reissu
IMG_8970
Minä ja ystäväni Linda jonka kanssa ollaan todettu, että ollaan kuin viinit….. paranee vanhetessa
IMG_8972
Minä ja Nelli
IMG_8975
Rakas mieheni, joka ilmeisesti luulee kirjoittaneensa kamasutran 🙂 v. 2007
IMG_8979
Tuoreet vanhemman 2008
IMG_8980
Minä ja ystäväni Jonna 🙂
IMG_8982
Hirvikallion Beckhami

IMG_8978Jotenkin nää vanhat kuvat saa niin hyvät muistot mieleen ja näistä on ilo huoata kuinka ne samat ihmiset on mun elämässä vaikka vuodet vaihtuu <3 Tän päivän postaus olikin lähinnä vain kuvia, mutta joskus näinkin 🙂 -Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta