Asia joka mullisti elämäni

Viikonloppuna oli niin paljon tapahtumaa, etten vain ehtinyt kirjoitella mitään. Perjantaina juhlimme ihanan ystäväni Lindin syntymäpäiviä, mitä mainiommassa porukassa. Käytiin syömässä ravintolassa, josta muu porukka jatkoi vielä iltarientoihin. Mulla oli aamulla töitä, joten lähdin jo ajoissa nukkuun. Lauantaina töiden jälkeen näin pitkästä aikaa ihania ystäviäni Mikkoa ja Petriä sekä Mikon siskoa Marinaa ja käytiin yhdessä pitsalla Tampereen ehdottomasti ykkösmestassa Napolissa. Pojat oli ollut reissussa ja sain heiltä ihan ykkös tuliasen nimittäin varsiselfien. Jos joku ei tiiä mikä se on niin se on kännykkään laitettava varsi jolla voi ottaa ihan sairaan mageita kuvia, joita tuleette näkemään jatkossa halusitte tai ette 🙂

IMG_8895Oon todella nauttinut siitä, että mulla on ollut säännölliset vapaapäivät ja oon saanut ihan mielettömän kotibuustin ja oonkin ottanut huoneen kerralla asiakseni. Vilin huone tuli siivottua viimeviikolla ja tälläviikolla siitä tehtiin isojenpoikien huone. Vili halus ehdottomasti kerrossängyn, joka näppärästi koskisen kanssa koottiin. Juuso oli sitämieltä, että valitan kuulemmä tässä asennossa….

IMG_8911Määhän oikeesti jopa näytän tolta 🙂 🙂 Sunnuntaina oli Isänpäivä, jota meidän perheessä on aina juhlittu laululla, lahjoilla ja aamiaisella sänkyyn. On ollut homma pitää lahjat piilossa Vililtä joka ei malta sitten millään pitää salaisuutta. Vedettiin oikein kunnon brunssi croisantteineen ja siitä sitten koko perheen päiväunet. Yhteiset aamut on todellakin kullanarvoisia. Face täyttyi isäpäivä toivotuksista, mutta yksi asia joka pysäytti oli huomata, että niin monella tutullani ei ole enään isää. Tuntui pahalta heidän puolesta ja tottakai asiaa mietti omalle kohdalle mitä jos… Tämä asia pisti taas hieman  miettimään kuinka kiitollinen saan olla, että minulla on isä ja kuinka se ei todellakaan ole itsestään selvyys. Toivon että näillä kaikilla ystävilläni on kuitenkin mielessä ne rakkaat muistot omastaan ja isä säilyy aina sydämessä <3

 

Sunnuntaina oli vielä luvassa siskontyttöni Kertun 1.v synttärit. Ihana oli nähdä kaikki sukulaiset ja katsoa kuinka toinen oli niin innoissaan ja suhuutti uuden kärryn avulla hirveetä kyytiä eteenpäin

IMG_8936
varsiselfie
IMG_8939
Kerttu sai maistaa kakkua <3

IMG_8925 IMG_8945Oon myös kokkaillut kaikkee mitä en oo pitkään aikaan tehnyt. Pannaria soyamaidolla, joka oli todella hyvää, mutta jäi vähän kiinni leivinpaperiin.. Soyamaito antaa paljon makeamman maun, jolloin pannarin päälle ei välttämättä tarvitse mitään muuta 🙂 mutta näköjään ei ykkösvalinta leivontaan..

IMG_8919Kokeilin myös tänään elämäni ensimäisen kerran tehdä toffeeta <3 ai että oon aivan in love

-2dl kuohukermaa

-1,5 dl sokeria

-0,5dl siirappia

– 25g voita

Kaikki kamat kattilaan ja annetaan kiehua 15-25 min niin että seos sakeutuu. Kun toffee on valmista kaadetaan se leivinpaperinpäälle, joka kannattaa laittaa vuokaan. Annetaan jäähtyä ja leikataan. Aivan sairaan hyvää ja aivan sairaan epäterveellistä 🙂 ja menee taatusti suoraan hanuriin

IMG_8958 IMG_8963Joulunalla aivan ihana lahjaidea <3

IMG_8899 IMG_8961Puuhastelin myös tänään meidän miesvessaa uuteen uskoon ja Koskisen ”oodekolongit” sai uuden hyllykön. On muuten sitten ihan sairaan kätevä edelleen toi tori.fi myydä kalusteita. Kaikki on mennyt mitä oon laittanut ja tänään laitoin vielä lisää.

IMG_8916
Kertun kanssa leikitään varsiselfiellä

Paljon on tapahtunut elämässä viimeisinä vuosina ja paljon on tapahtumassa. Mulla on tulossa yks ihan mieletön juttu, mikä todella mullistaa mun ja meidän perheen elämän.  Vielä en paljasta, mutta pian saatte tietää lisää. Oon niin innoissani, mutta rauhallisin mielin.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille -Umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Asia joka mullisti elämäni”

  1. Moi Umppu! Mulla ois kysymys liittyen noihin tori.com myynteihin.. Millasilla hinnoilla oot saanu siellä kamaa liikkumaan?

    Mulla on muutama tosi hyväkuntoinen suomalainen Laulumaa-merkin kaluste (korkea senkki, tietokonepöytä, ja tuoli sekä yöpöytä) myytävänä.. Ne on ihan moderneja, valkosta/vaaleeta puuta ja hyvässä kunnossa ja katoin että uudet maksaa tällä hetkellä luokkaa 300e/senkki jne.. Ja tosiaan noi on 6-7 v vanhoja mutta uudenveroisia. En vain oikein tiedä ton hinnoittelun suhteen, kun en ole ennen myynyt Torissa mitään. Kiva, jos kertoisit vähän omia kokemuksia!

    • Sun pitää esittää toi kysymys sille antiikkia antiikkia miehelle 🙂 Oon myynyt halvalla ja sillä niistä pääsee eroon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta