On aika keskittyä siihen sisäiseen hyvinvointiin

Kaikkialta tulee kokoajan lisää vaatimuksia. Ihmisillä on kiire, rahat tiukilla, stressaa jne. Jokainen voi myös itse vaikuttaa siihen omaan oloonsa ja stressitilaan ainakin keventämällä sitä ja antamalla itselleen ns. kotihoitoa. Deadlinet paukkuu ja illalla saatat huomata, että ai niin sekin juttu on vielä tekemättä. Ihana ystäväni Elina vei minut kerran Mielikylpyyn, johon jäin ihan täysin koukkuun. Mielikylpu on paikka, missä todellakin mieli tyhjentyy ja stressitasot laskee. Moni ei uskalla kokeilla tai sanoo, että ei oo aikaa tai että ei saa aikaiseksi  tehdä asialle mitään, niin nyt siihenkin on mahdollisuus.

IMG_8247 IMG_8248 IMG_8249 IMG_8250Mielikylpyyn voit tutustua täältä http://www.mielikylpy.fi

Sinun on myös mahdollista kuunnella Mielikylvyn Me naisille tekemä rentoutus ja saada maistiainen miltä se tuntuu.

 

Stressaako? Sulje puhelin, sytytä kynttilöitä, käy viltin alle ja kuuntele tämä 50-minuutin syvärentoutus.

Laukkaavatko ajatukset? Etkö saa nukahdettua? Syvärentoutusharjoitus auttaa!

Säännöllinen rentoutusharjoitus vähentää masennusta jo tutkimusten mukaan. Tämä viidenkymmenen minuutin rentoutusharjoitus auttaa lataamaan akut ja tyhjentämään stressaavat ajatukset.

Varmista itsellesi rauhallinen paikka, laita kuulokkeet korvillesi ja paina play.

http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/terveys/irti_stressista_kuuntele_50_minuutin_rentoutusharjoitus

Mää en itse tiedä mitään parempaa kun se hetki, kun mulla on aikaa olla ihan yksin kotona ja tiedän, ettei kotiin ole tulossa ketään ja mulla on todellakin mahdollisuus rentoutua. Oon kokenut, että näistä on mulle ihan mieletön apu niin työ kuin arkielämässä. Mielikylvystä saa ostaa muistitikula olevia äänitteitä, joita voi tehdä juuri silloin kuin itse haluat.

IMG_8819 IMG_8820itseään ei koskaan saa unohtaa ja on myös annettava aikaa iholle. Käyn säännöllisesti kasvohoidossa ja tänään mulle tehtiin timanttihionta ja samalla puhdistettiin ihoa. Pieni rentoutumishetki keskellä arkea on mahtavaa ja antaa energiaa. Hyvänolon on lähdettävä sisältäpäin, koska se todellakin vaikuttaa koko elämään. Kaiken ei tarvitse tapahtua heti vaan kannattaa edetä askel kerrallaan, koska siloin niistä usein tulee pysyviä.

Ihanaa viikkoa kaikille <3 ja positiivista energiaa – Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta