Mitä kaikkea tästä sain

IMG_8752Haluan kiittä teitä jokaista ihmistä ketkä laittoi mulle aivan ihania viestejä. Niitä on tullut jopa sadoittan ja kaikkiin olen jotenkin pyrkinyt vastaamaan. Suurinosa minulle henkilökohtaisesti tulleista kommenteista on ollut positiivisia.Koskettavimpia on ollut ne juurikin niiltä nuorilta tulleet kertomukset, jotka on todella koskettanut mua syvältä <3 Kun iltaisin raapusta tätä blogia koti sohvalla niin en todellakaan osannut kuvitellakaan mitä se voi aiheuttaa. Kun tätä juttua ja kohua olen saanut muutaman päivän miettiä niin tiesittekö, että tälle kertomukselle oli aukko mediassa, koska sitä ei ole tuotu esille ja koko Suomen kansa odotti sitä. Olen oikeassa elämässä ihan tavallinen ihminen, vaikka ehkä hieman erikoinen, mutta en olisi kuuna päivänä uskonut, että mulle soitetaan iltapäivälehdistä ja vielä useita kertoja. Menen huomenna tv:seen A-talk keskusteluohjelmaan mikä tulee tv1 klo 21! Se on mulle todella suuri kunnia ja mietinkin miksi juuri minut on kutsuttu sinne. Uskon, että se on juurikin nimenomaan se rehellisyys mikä monelta puuttuu. Mua pyydettin jo luennoimaan asiasta isolle väkijoiukolle ja mitä vielä?

IMG_8751Mua on muistettu jopa ihanilla kukilla <3 Kaiken tän keskellä mulla on kuitenkin todella hyvä olo ja rauhallinen mieli. Siksi haluankin kertoa mitä kaikkea tämä  (laji) on antanut mulle ja antaa varmaan vielä paljon lisää. Oon kehittynyt ihmisenä 3:n vuoden aikana aivan uskomattoman paljon. Oon oppinut ihan mielettömästi ravinnosta ja sen merkityksestä. Oon oppinut kuuntelemaan omaa kehoani paremmin kuin koskaan. Oon kehittynyt henkisellä puolella valtavasti ja uskokaa tai älkää sitä ei ole tehnyt voitto vaan nimenomaan tappio. Oon oppinut treenaamaan kuntosalilla joka oli mulle aivan uusi paikka ennen tätä lajia, koska aiemmissa lajeissa olen kilpaillut vain taidoilla. Oon oppinut olemaan itselleni rehellinen sekä realistinen. Osaan tiedostaa mahdollisuuteni ja pystyn tekemään unelmistani totta määrätietoisuudellani ja periksiantamattomuudellani. Oon saanut järkyttävän energian treenaamisesta, josta on ollut iso apu mun muussa elämässä. Olen saavuttanut unelmia ja voittanut itseni monta kertaa. Laji on mahtava ja en todellakaan olisi kilpaillut siinä, jos en siitä pitäisi. Oon saanut muutaman aivan uskomattoman ystävä, jotka säilyy mun elämässä varmasti mummoutumiseen asti. Olen myös oppinut kehen voin luottaa ja kehenkä en todellakaan. Ketkä on aidosti onnellisia mun puolesta ja ketkä ei. Oon oppiniut myös nauttimaan hyvin ihmisten menestymisestä ja olemaan todellakin aidosti onnellinen heidän puolestaan. Olen löytänyt lajin, missä voin kilpailla jopa niin pitkään kun jalat vain kantavat. Voin kehittää itseäni jatkuvasti ja haastaa itseäni monella eri osa-alueella.

IMG_3042

Lajissa ehdottomasti vaikeinta on ollut se mentaali puoli, johon oon siihen saanut aivan mahtavan avun mentaalivalmentajaltani anu Nikkilältä.

Laihduttaja_premium_paketti_footer_2-300x300Anulla on vastaanotto Hämeenkadulla Tampereella, jonne on aina niin ihana mennä. Varsinkin tässä lajissa mentaalipuoli on melkeinpä se tie menestykseen, koska kuka tahansa voi syödä rahkaa ja nostella painoja, mutta se ajatusten kasassa pito ja henkinen hyvinvointi voi tuotta joskus suuriakin ongelmia. http://fitwell.fi/itsevalmennus/  Anulta saa apua vaikka ihan vain itsensä motivoimiseen tai vaativaan kilpaurheiluun. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja käymään vastaanotolla, sillä jatkossa haluat sinne vain  uudestaan.

IMG_8733Mää itse koen, että oon todellakin tehnyt tällä asialla vain ja ainoastaan hyvää. En ole haukkunut lajia, vaikka siitä oonkin niitä syyllistyksiä saanut, eikä siitä sen enempää. Onneks en oo koskaan pitkävihainen <3 Rakkaus lajiin ei ole sammunut, vaikka oonkin pitänyt siitä pientä breikkiä. Mää tiedostan, että oon purkanut tänne myös välillä sitä sisäistä pahaa oloa, mutta nyt sekin on poissa.

Nähdään huomenna telkkarissa <3:lla Ummpu

primebody

17 vastausta artikkeliin “Mitä kaikkea tästä sain”

 1. Olet tosi rohkea (vaikka tuskin osasit odottaa tätä kohua), kun muistutat ihmisiä siitä, ettei fitness ole mikään terveyskilpailu! Ei ne voittajat ole mitään terveimpiä ja pitkäikäisimpiä. Itse en pidä tummaksi maalattuja, kuivattuja kroppia seksikkäinä tai haluttavina edes ne meikit naamassa ja pakarat jännitettynä. Fitness-kisaajista on tullut epäterveellinen ihanne edellisen epäterveellisen ihanteen tilalle. Ennen haluttiin olla super-laihoja, nyt rasvattomia lihaksilla. Totuus on, että fitness sopii äärimmäisen harvalle ja lavakunto on epärealistinen tavoite, jos sitä kuvittelee pitävänsä yllä yhtä päivää pidempään. Hyvä tai parempi kunto on aina hyvä tavoite, mutta harmittavan monet lähtevät liioittelemaan ja vähillä tiedoilla saavat aikaan itsellensä enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos minulta kysytään, olet paljon paremman näköinen ”off-stage”. Kiitos rohkeudestasi!

 2. Olit kyllä asiallinen teeveessä! Hyvää tekstiä puhuit:) Tykkään sun asenteesta ja edellonen postaus oli tosi hieno. Jatka samalla lailla sun rohkeus ja varmuus on kadehdittavia juttuja.

 3. Katsoin A-Talkin ja oli pakko tulla heti kirjoittamaan että olet kyllä mahtava persoona 🙂 olen seurannut sun blogia jo hetken aikaa ja täytyy antaa kyllä iso peukku, ihan näin tulevana bikini fitness-kisaajana 🙂 mielestäni tämä”kohu”kirjoitus oli loistava! Ja itse sain siitä mm. sellaisen pointin että jos fitness-kisaajia haluaa ihailla niin olisi parempi tehdä se heidän normaalin elämänsä takia(eli offilla)eikä sen kisapäivän kunnon takia, joka kyllä on loistava saavutus mutta jossa todella mennään rajoilla joka ei jatkuvalla syötöllä välttämättä ole terveellistä ja mitä ei kannata tavoitella normaalikunnoksi. En tiedä tajusiko kukaan tätä mun sepustusta mutta joka tapauksessa:
  Kiitos sinulle, olet loistava 🙂

 4. Mielenkiintoista että bikinin näkökulmasta kertomaan oli valittu ihminen jolla on noin heikko tietämys asioista. Keskustelu olisi ollut paljon antoisampi jos kaikki osanottajat olisivat olleet tasavertaisia.

  Ja mun on pakko lisätä kun syytit yhdet kisat käyneitä amatöörejä itsekeskeisyydestä, niin kyllä sieltä ammattlaispuolelta löytyy todellisia egoisteja jatkuvinr peppukuvatulvineen. Ihan Suomen kamaraltakin löytyy ammattilainen joka on todella ylimielinen ja tiedostaa sen itsekin hyvillä mielin ja tyytyväisenä. Että se minäminä-asenne on hyvin vahvana myös ammattilaispiireissä.

  • Sää olisit ilmeisesti ollut paras vaihtoehto? Oon myös ollut itse tämä yhdet kisat käynyt itsekeskeinen…….

  • Mää pystyn ottaan kritiikkiä vastaan jos se on asiallista ja jos siinä on joku järki 🙂

 5. Moikka! Olitpas ihana eilen telkkarissa 🙂 <3!!! Musta sä olit kyllä asiantunteva, toit mielipiteesi hyvin esiin ja kerroit myös niistä huonoista puolista, vaikkakin toit esiin myös rakkautesi lajiin! Tykkään susta tosi paljon, älä välitä kateellisten panetteluista!!!

 6. Moikka,

  Melkein ihan off-topic mutta katsoin eilen sitä keskusteluohjelmaa, ja kiinnitin huomiota sun ulosantiin. Hirveän miellyttävä oli kuunnella sinua, puhuit rauhallisesti ja selkeästi! Sinulla on myös miellyttävä ääni :). Voi kun itsekin joskus osaisin esiintyä yhtä vakuuttavasti :).

  Tsemppiä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta