Älä ylpeile sillä, että et ole koskaan kaatunut – vaan sillä, että olet noussut aina ylös.

Paluu normaaliin arkeen, joka normaalisti tapahtuu kellon soittoon ja valmistautumisella töihin. Siinä olikin haastetta, koska oli aika kammata naama ja pistää itsensä FitBodya varten kuvaus kuntoon. Kirjoitan lehteen hius/kauneus palstaa oman ammattini pohjalta ja koitan jakaa hyödyllisiä vinkkejä lehden lukijoille. Mallina mulla oli ihastuttava entinen (voimistelu) valmennettavani Emma.

IMG_8703 IMG_8704 IMG_8711Jutun voi kokonaisuudessaan lukea uusimmasta lehdestä sen ilmestyttyä kauppoihin. Lehti on suunnattu nimenomaan urheilusta, terveellisistä elämäntavoista, treenauksesta, hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneille naisille.

IMG_8716Meille on muuten tulossa PRIMEEN joulukamppanja rautoja ja värinä on upea ruusukulta. Pakettiin sisältyy lämpöpussi, jota voi  myös avatessa käyttää pöytäpinnan suojana. Se kestää lämmön, jolloin et vahingossakaan polta raudanjälkeä pöytään 🙂 Hinta 199e

IMG_8720
Kiitos FitFashion

Sain tänään kukkia Fitfashionilta milettömästä lukijamäärästä, joka hipoo jo 400 000 rajaa. Aivan uskomaton määrä. Kiitän kaikkia lukijoita palautteesta, josta edelleen suurinosa on positiivista. Moni haluaa asiaan jo lopun ja tavallaan toivon sitä itsekkin. Kaikilla fitnessharrastajilla on blogi ja jokaisenhan on tietenkin pakko tehdä oma kommentointisa ja raportti asiasta ja kaikilla on siihen oikeus. Mua ne ei sinänsä kiinnosta ja jätän suosiolla mulle merkityksettömien ihmisten jutut lukematta. Niihän se menee että you know me but not my story. Turha mua on koittaa niillä haukuilla lannistaa, koska mulle on tärkeintä, että ne ihmiset ketkä on mun elämässä läsnä  tietää miten hommat menee ja mua ei rehellisesti sanottuna edes kiinnosta jokaisen kirjoittajan mielipiteet.  En olisi uskonut tämän nousevan näin suureksi jutuksi. Iltapäivälehdet kirjoittavat tietenkin mitä haluavat kirjoittaa ja ihmiset uskovat juuri sen mitä haluavat uskoa. Tänään töistä lähtiessäni kun kuulin Voicella Bikinifitness kilpaija Ulla-Riitta Koskinen niin päätin lähteä kotiin. En tiedä mitä aiheesta on keskusteltu, mutta samapa tuo. Haluan itse lopettaa tämän asian käsittelyn ja menen Torstaina A-Talk ohjelmaan puhumaan aiheesta ja toivon samalla, että mun hieman ”ruskettunut” kuva poistuu blogeista. Suorassa lähetyksessä kukaan ei voi vääristellä sanojani, eikä leikata niitä miten tykkää ja uskokaa tai älkää puhun sielä fitneksen HYVISTÄ puolista 😉 Mukana on myös fitneksen vastaan puhuja, personaltrainer sekä lääkäri. Uskon, että saamme mielenkiintoisen keskustelun aikaiseksi 🙂

IMG_8719Parasta tässä elämässä on kuitenkin onnellisuus ja perhe, mitkä on mun tukena niin myötä kuin vastoinkäymisissä.Oli asia sitten mikä tahansa.  Älä ylpeile sillä, että et ole koskaan kaatunut – vaan sillä, että olet noussut aina ylös on mun mottoni tänään. Ihmisen henkilökohtainen haukkuminene kertoo vain siitä omasta pahasta olosta ja omasta epävarmuudesta, johon todella moni lankesi jutun myötä. Koitetaan kaivaa se positiivisuus esiin ja ollaan vaan onnellisia.

IMG_8718

T. Ihan tavallinen perheen äiti

primebody

3 vastausta artikkeliin “Älä ylpeile sillä, että et ole koskaan kaatunut – vaan sillä, että olet noussut aina ylös.”

  1. Hei!

    Oli pakko ottaa ja kirjoittaa. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka blogiasi olen seuraillut jo pitkään. Sulla on mielettömän kiva tyyli tuoda oma mielipiteesi julki loukkaamatta muita. Oot sellasen jämptin ja periksiantamattoman olonen teksteissäsi. Luulen, että fitness-jutustasi vedettiin herneet versoineen nenään aivan turhaan, moni ei oo tainnut ymmärtää tekstin pointtia. Itselle se aukesi, eikä mulle jäänyt ollenkaan sellainen kuva, että moittisit lajia. Halusit vain tuoda tämän kilpailun varjopuolet ja riskit esiin. Se on äärimmäisen hienoa ja rohkeaa nyt jumppatrikoo-aikakaudella.
    Vaikken itse kisalavoille pyrkinytkään missään vaiheessa, treenasin silti liian paljon, liian kovalla intensiteetillä ja liian vähällä ravinnolla, tein 20h töitä ja 40h koulua ja PAM palautumisongelmat ja ylirasitustila päälle. 4kk lepoa ja vaivana mykoplasma. Nyt vuosi kyseisen ruljanssin jälkeen unirytmi alkaa palautumaan lähelle normaalia ja ainainen väsymys hiukan helpottaa. Baby steps, nyt opetellaan kohtuutta. Mun ongelma on aina ollut överiksi vetäminen, liikaa sitä tätä tuota. Haluaisinkin kiittää sua ja sun asennetta, tsemppaavat aina eteenpäin! Sellaista hyvän fiiliksen lukemista 🙂

    Oot hurjan energiabuustaava tyyppi ja teillä on tosi kaunis perhe, näistä kuvista saa aina hymyn huulille! Ihanaa syksyä sulle!

    Heta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta