Pistetään piste tälle hommalle :)

Sairaus vaan jatkuu…..  ääntä ei lähde ja aivan järkyttävä yskä, joka ei lopu sitten millään. Oonkin miettinyt usein, että mistä oikeen räkä tulee? Jos joku tietää siihen vastauksen niin kuulen mielelläni.IMG_7852

 

Palaan vielä tohon kohu päivitykseeni, jonka voit luke täältä, jos et ole vielä sitä lukenut. http://primebody.fitfashion.fi/2014/10/24/jos-jollekkin-jai-epaselvaksi-se-illuusio/ Lukijoita on nyt ollut lähes 300 000 mikä on aivan pöyristyttävä määrä ja juuri soitettiin Iltalehteen haastattelua kyseisen postauksen tiimoilta. sen voit lukea täältä http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102618781504_uu.shtml Oon varmaan saanut sillä suututettua ja miellytettyä fitness kansaa. Asia puhuttaa mikä on hyvä asia ja mun pointti on edelleen juurikin tehdä sitä pesäeroa kilpailun ja kuntoilun väliin. Mää odotankin muiden ”fitness” bloggaajien vastaiskua tähän tekstiin 🙂 🙂 Kille sen jo aloitti, mutta kuitenkin hyvässä hengessä 😉

Voitte lukea myös Kille Kujalan tekemän vastaversion tekstilleni http://killekujala.fitfashion.fi/2014/10/26/sairaan-kaunis-fitness-maailma/

IMG_8138

Killen tekstissä on hyviä pointteja mitä on se kilpaurheilu ja mitä siinä tavoitellaan. Itse painotin kuinka illuusioon perustuva kisakunto on niin Kille vähän selventää mitä on yleensä se kilpaurheilu, missä ei tavoitella hyvää oloa, terveellisiä elmäntapoja vaan nimenomaan voittoa ja menestystä.

Huomenna kuvataan taas uutta FitBodya Petri Mastin kanssa. Onneksi vain kuvataan kameralla 🙂 Uusimpaan lehteen on tulossa juttua kuinka teet kestävät kiharat, mikä tuntuu olevan joka naisen onglema. Opetan kiharan teon alusta loppuun ja mutoilutuotteiden käytön. Kannatta siis hankkia oma lehti sitten kun se tulee kauppoihin.

IMG_8343

 

Ihan muihin aiheesiin sitten jätetään toi fitness jo taka-alalle 🙂  Olen valmistatunut talveen täydentämällä varastojani  ja House on Brandon pitää siitä huolen 🙂 HOB:ssa on tänään myös TALVI ALE mikä tarkoittaa sitä, että saat koodilla TALVI15   -15%alennusta kaikista tuotteista. Ole siis nopea http://www.houseofbrandon.com

IMG_8679Pirteä takki House of Brandonista mikä ei ole hinnalla pilattu 49,95e. Takkia on saatavilla useissa eri väreissä! Käy tsekkaamassa. http://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/takit/expedition-34-parka-red-p-3483.html

Oon vannonut, että en koskaan enään käytä reppua, mutta tulin toisiin aatoksiin. Kuinka nimenomaan KÄTSY vekotin reppu voikin olla? Ei satu olkapäähän, eikä tarvitse kävellä vinossa 🙂 Oon niin rakastunut tähän.

IMG_8680Repun löydät täältä http://www.houseofbrandon.com/miehet/asusteet/muut/classic-line-hyper-pink-p-3803.html 39,95 e.

Joulukausi lähestyy ja sen varalta hankin tämän punaisen paidan ja ihanan mustan tunika mekon.

IMG_8681 IMG_8682Erilaiset pitsit on nyt todella in vaatetuksessa. Paita: 19,95e http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/paidat/gloria-lace-red-p-3560.html

Tunika 49,95e http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/mekot/virenta-tunic-black-p-3783.html

Tänään chillataan perheen kanssa ja nujerretaan todenteolla tämä ärsyttävä tauti, että taas ensi viikon jaksaa töissä painaa. Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

-Umppu

primebody

20 vastausta artikkeliin “Pistetään piste tälle hommalle :)”

 1. Todella hyvä, että tekstisi on saanut huomiota. Aiemmin lehdissä näkyneet ”Fitness tuhosi elämäni” -kirjoitukset ovat aiheuttaneet lähinnä sen, että fitnessporukka puolustautuu ja muut nyökyttelee että just tuommoista syömishäiriöisten hommaa se on… Sinun kirjoitus toivottavasti avasi monen silmiä sille, että ei kilpaurheilu ole koskaan tervettä ja että sitä kisakuntoa on turha ihannoida ja asettaa tavoitteekseen (jos ei aio kisata). Hienoa että kirjoitit aiheesta! 🙂

  • Kyllä moni tulkitsi sen silti väärin. Näitä kommennteja asiattomilla lauseilla: ”vois ny toi vitun entinen kilpailija lopettaa ton vitun poraamisen. Hyvä se on haukkua laji jälkeenpäin kun ei oma pää kestänyt jne……

   Monta kilpailijaa varmaan vihastutin, mutta pääosin kommentointi on ollut 90% positiivista. Jos blogi on luettu kohta lähes 400 000 kertaa niin ei ole ihme että niitä haukkujakin tulee. Kuitenkin itse kirjoitan omalla nimellä ja kasvoilla ja todellakin seison sanojeni takana.

 2. Olet Umppu aivan mahtava! <3 Ihanaa, kun nostit erittäin tärkeän asian esiin! tiedän liiankin monta tapausta, jotka harjoittavat syömishäiriötään fitneksen avulla. Omassa perheessä oli tapaus, jossa ortoreksia vaihtui anoreksiaan. Ortoreksia on siitä hankala sairaus, että kun se piilottelee terveellisten elämäntapojen takana, on sitä hankala huomatta ennen kun anoreksia jo jyllää päälle. Olen lukenut paljon myös kommentiboksiasi sekä facebook-avautumisia liittyen tekstiisi, enkä ymmärrä miten ihmisillä menee pointti niin pahasti ohi! Jos teksisi herättää edes yhden ihmisen joka ihannoi lavakuntoa, se on jo tehnyt tehtävänsä! Fitness on nyt IN ja joukkoon mahtuu jos minkä moista valmentajaa ja valmennetavaa. Toivoisin kuitenkin, että jokainen kunnioittaisi omaa terveyttään myös sen uhalla ettei voi olla lavakunnossa kun sen yhden päivän.

 3. Nää fitnesslajit taitaa olla ainoita lajeja, joihin pystyy lähtemään mukaan tosi helposti. Lihavat ihmiset nousee sohvalta, heittää sipsipussin nurkkaan ja soittaa jollekin ”valmentajalle”, että nyt lähtee tämä tyyppi kilpaurheileen. Samoin ne päivässä tasan yhden porkkanan syövät anorektikot voi päättää yhdeltä istumalta kauniin fitnesstypyn nähdessään, että nyt alkaa kilpaurheilu. Ja näitä nämä ”valmentajat” vielä lähtee äkkiä tukemaan, vaikka homma olis kuinka epärealistista. Kun katsoo noita kilpailijalukuja tän kokoisessa maassa, niin onhan tuo jo aika hurjaa. Varsinkin kun osa on edelleen vasta menossa sinne lavalle.

  • Silloin kun itse aloitin meitä oli 9 kilpailjaa yhdessä sarjassa. Nyt sarjoja on 5 eri pituusluokkaa, juniorit ja keväällä tulee +35v sarja. Kilpailijoita on monia satoja ja lavalle haluavia varmaan tuhansia. …

 4. Moi! 🙂 toi sun kohua herättänyt kirjoitus iski täysin päin kasvoja mulle. Oon 16v tyttö ja pakko kyllä myöntää että oon ihaillut tota kisakuntoa ja oon halunnut olla siinä kunnossa kokoajan. Viime talvena innostuin fitneksestä ja seuraan satoja fitness tyyppejä instassa ja mulla oli kauhee hinku kans tähän lajiin, sanoin äitillekin että mä haluun tehä tommosta hommaa ja näytin kuvia. Äitikin sano et omaan silmään on kyllä liian laihassa kunnossa. Itse en ottanut kommenttia kuuleviin korviini. Oon harrastanut kilpaurheilua 8v ja käynyt pitkään salilla aina sillon tällön mutta nyt oon viikottain, kun jouduin lopettamaan kilpaurheiluni terveydellisistä syistä. Seuraan edelleen fitnesstä kokoajan ajan haluan joku päivä kyllä kisatakin. Toi sun teksti herätti kyllä kokonaan tosta mun ”fitness humusta”. Itelläni on ollut projektina pudottaa pari kiloa. Lopulta pudotin tyhmällä tavalla 6 kiloa ja tunsin sen kehossani et sillä tavalla ei ollut oikein pudottaa niitä. Mietin vaan, että mäkin haluan lihakset nätisti näkyviin. Nykyään oon saanut pari kiloa takaisin, mutta en pidä sitä pahana, koska tiedän eläväni terveellisesti. Halusin tällä romaanillani kertoo vaan sen että toi teksti oikeesti laitto ajattelemaan, kiitos siitä. 🙂

  • Ihana vastaus. Juuri tämä oli mun tekstin tarkoitus ja vaikka edes yksi ihminen ymmärsi sen niin oon tehnyt jotain oikein <3

 5. Moikka! Se on hyvä, että tästäkin puolesta puhutaan.

  Viitsisitkö Umppu kuitenkin avata/perustella alkuperäisen kirjoituksen yhteydessä ollutta kommenttiasi, että naisten fysiikkasarjassa kilpailijoilla kasvaa parta. Hyvin vahva syytös ja yleistys.

  Kyseessä ei kuitenkaan ole laji, jossa lihasmassojen pitäisi olla valtavat. Ihan eri tason treeniä ja panostusta se toki vaatii, kuin bikini. Jos joku on fyysisesti lahjakkaampi, treenaa enemmän ja pitkäjänteisemmin, niin se automaattisesti roinaa?

  • Ihmiset näköjään nyt on niin mieli pinkeenä………… Jos tarkoitit kommenttiani missä tämä ”kaikki tietävä” bodari sanoi että naisen on mahdollista saada esim 6kg lihasta vuodessa….. Kommentilla tarkoitin TAAS JA AINOASTAAN itseäni. Jos hankkisin 3:ssa vuodessa tämän 6kg lihasta per vuosi olisi se yhteensä 18 kg…. Mun kokoisen naisen on aivan täysi mahdottomuus tehdä se puhtailla keinoilla ja tarkoitin, että jos mun lihasmassa kasvaisi sen 18 kg niin omalla kohdalla tarvisin jo partakonetta ja lajini ei olisi bikinifitness. EN SIIS TARKOITTANUT TÄLLÄ KETÄÄN MUUTA KUIN ITSEÄNI, jota haluan painottaa 🙂 Hyvä kun otit asian puheeksi niin ain korjattua väärinymmärryksen. 🙂

 6. Tässä oma vastineeni Fitnestä kohtaan ja mitä se itselleni merkitsee! Samoin miten minä asioita toteutan itseni sekä valmennettavieni kohdalla! En ole siis pelkkä Fitness-valmentaja, ja olen todella tarkka ketä yleensäkkään lähden valmentamaan kohti kisoja! Raha ei merkkaa itselleni näissä asioissa mitään vaan se, että en koskaan tee mitään oman, enkä myöskään kenenkään terveyden uhalla! Blogini teemakin Luomusporttia kertoo tästä ajatusmaailmasta 😉

  Mielipiteeni on vain, että asioita voi toteuttaa hyvin, fiksusti tai sitten ei niin fiksusti jolloin vähän kaikki meneekin pieleen! Maailma ei ole kuitenkaan koskaan niin musta-valkoista! Fitneskään ei ole!

  http://luomusporttia.gains.fi/kukaan-ei-pakota-harrastamaan-fitnesta/

  • Täähän tässä jutussa on just pointtina. Moni kilpailija/valmentaja ”ärähtää” että ei sen noin kuulu olla kun mun tapauksessa ja tiedän sen itsekkin. Jos nyt lähtisin kilpailemaan tekisin aivan toisin kaikki ja nyt kun tiedän itse enemmän niin olen monessa asiassa fiksumpi. Joskus sitä luottaa täysin sokeasti omaan valmentajaan, jota ei pahimmassa tapauksessa edes kiinnosta valmentaa sua…… Kirjoitin villitsevästä kauneusihanteesta ja tavallaan mitä se voi ”pahimmillaan” olla ja halusin havainnollistaa lajin ihmisiä ihannoiville, että se kisakunto ei ole se luonnollinen tila 🙂

 7. Itse olen kieltäytynyt 6 lavalle tähdänneen valmentamisesta! Tämä ihan siksi, että kilpailijat eivät ole olleet valmiita kilpailemaan! Annoin aikaa 2 vuotta, että tehdään ensin työtä ja treenataan mutta, kun ”kaikki heti mulle nyt” asenteella olla liikkeellä niin ei se pitkälle kanna! Olen ollut tässä hommassa mukana, harrastajana, kilpailijana ja valmentajanakin n. 15 vuotta! Eli se aika jonka olen treenannut salilla. Se aika myös tullut seurattua lajia läheltä. Kokemuspohjaa siis löytyy jonkin verran!

  • Uskon sen ja nimenomaan kunnioitan näitä ”vanhan liiton” ihmisiä. Kyseessä on kuitenkin ilmiö mikä lähinnä koskettaa 14-20.v naisen alkuja jotka tavallaan tavoittelevat juurikin liian nopeasti liian mahdotonta…………

 8. On lämmin takki 🙂 Ostin Vero Modasta mustana kun tuli myyntiin. Siellä ei silloin ollut punaisena, harmi 🙂 Sininen takki toisi myös kivaa vaihtelua kun aina on musta tai valkoinen takki päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta