Miks mää teen tätä

Tänään oli mahtava päivä, meinaan vapaa sellainen. Mun tauti alkaa pikkuhiljaa helpottaan ja olo paranee kokoajan. huomaan sairastaessani, kuinka tupakanpolton lopettaminen vaikuttaa paranemiseen ja siihen järkyttävää jälkiyskään, mitä ei enään tule. Lopetin toukokuussa polttamisen (vaikka sm-kisoissa poltin, koska mun sähkötupakan osat ei tullut ajoissa) vaikka sähkötupaakaa olen polttanut. Päätin silloin, että mielummin sähköisesti ja huomaan että saatan olla polttamatta sitä useita päiviä. Tupakka haisee oikeesti ihan järkyttävän pahalle ja samoin ne ihmiset ketkä polttaa. Ne ei sitä itse haista, koska en haistanut minäkään, mutta nyt haistan. IMG_8614Mää sain tietysti hoitolapsia ja lähdettiin koko porukka kaupunkiin ostaan Vilille talvikenkiä. Busissa eräs ihana tyttö tuli kertoon kuinka lukee mun blogia ja toivotti mukavaa vapaapäivää. Joka kerta kun joku tulee sanomaan mulle noin niin punastun. Nämä ihmiset on kuitenkin niitä ketkä on syy siihen miksi kirjoitan ja jotka tekee mulle niin hyvän mielen. Me puuhasteltiin tänään kaikenlaista yhdessä ja muuten oonkin siivonnut ja nyt menee 5:s koneellinen pyykkiä. Mukavan kostee ilma täällä kotona 🙂

IMG_8657 IMG_8660Katselin mun vanhoja töitäni ja kiinnostaisi taas järkätä pikku kuvaukset. Aihekkin on ollut päässä jo pitkään, mutta tarviin siihen omaa aikaa ja se hetki tulee silloin kun tulee. Näitä ei voi tehdä väkisin vaan niihin tarvitsee inspiraatioo.

IMG_8661
Kuvaus Mikko Karekivi malli Piia Pajunen

Todellisuudessa oo tehnyt tänään ihan muita mietintöjä. Oon laskenut ja puntaroinut eri vaihtoehtoja ja aiheena on ollut asunto. Taas jälleen kerran. Kun ajat on mitä on niin niiden kanssa on opittava elämään ja tehtävä muutoksia sen mukaan kun maailma muuttuu. Suomen veroihin ja kuluihin ei ole tulossa mitään muutoksia. En jaksa/halua venyttää penniä, vaan haluan matkustella ja tehdä kaikkia mukavia asioita perheen ja ystävien kanssa, enkä maksaa turhista neliöistä, mitkä kyllä itse joskus halusin. Ollaan ihan tosissaan mietitty meidän kodin myymistä ja muuttoa hieman edullisempaan vaihtoehtoon.  Turha jäädä tuleen makaamaan. Vaikka muutokset aina tietyllä tapaa pelottaa niin itse koitan löytää niistä aina sen toisenpuolen. Ne on tietyllä tapaa kiehtovia ja ne tuo aina jotain uutta elämään. Jos elämä kyllästyttää tai kaipaa siihen jotain uutta niin pitää vaan uskaltaa. Huomenna on siis vuorossa soitto pankkiin ja siitä se homma sitten lähtee. BTW jos joku haluaa ostaa meidän kivan kodin niin 5h+k+s niin koodia vaan mulle 🙂

IMG_1295Kerranhan täällä vain ollaan ja eletään ja mää ainakin haluan elää hyvän elämän. Vanhan loppu on aina uuden alku.

Suomella meni MM-kisoissa hienosti ja Camilla Back nappasi meidän ainoon mitalin. MM-pronssia, mikä oli aivan mahtavaa.

IMG_3929Camilla on aivan mahtava ihminen ja jälleen kerran hyvä esikuva kaikille bikinikilpailijoille. Lähes kaikki kilpailijat olivat finaalissa, josta voimme todeta, että Suomessa on kova taso.

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Miks mää teen tätä”

  1. Camilla on mielestäni todella kaunis nainen vaikka muutama idiootti haukuu se iltalehdessa. Miehet on tyhmiä 🙂

  2. Ihanaa jos kommenttini piristi sun päivää! En ollut varma, että kehtaanko sanoa sulle mitään siellä bussissa, mutta onneksi sanoin. 🙂 Musta sulla on hyvä asenne ja jalat maassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta