Onko sunkin olohuoneessa robotteja?

En tiedä kärsiikö kukaan muu näistä samoista ongelmista kun mää, eli ”muut sotkee”… Mää muistan ne ”kulta-ajat” kun asuin yksin ja sain syyttää siitä aina vain itseäni, jos kämpässä oli sekaista. oon aina tykännyt laittaa kotia, mutta nyt on ollut jotenkin siinä pieni tauko. Oon todennut monta asiaa, mitä lapsiperheeseen ei kannata hankkia, koska kaiken muun lisäksi asunnon saa näyttämään räjähdykseltä sekunnissa.

IMG_8601Unohda kaikki koristetyynyt, koska juuri kun oot asetellut ne sohvalle ne heitetään alas tai niistä tehdään maja. Toinen mitä ei kannata hankkia on sohva, missä on selkänojassa irtonaiset tyynyt, koska niille käy aivan saman lailla. Mun on siis ihan turha kuvitella, että mun sohva olis joskus edes puolituntia siisti, jollen oo yksin kotona. Juusohan ei ymmärrä noiden perään sitten tippakaan 🙂 Enkä halua asua kodissa missä mihinkään ei voi koskea

IMG_8603Musta olis aivan ihana pitää olohuoneessa pöytää, mutta se tuskin koskaan täyttyisi mistään kuvanlaisista tavaroista, vaan olisi täynnä astioita ja leluja. Hyvin todennäköisesti se toimisi ennemminkin jalkojen alustana, kun olohuoneen harmoonisena kokonaisuutena…..

IMG_8605Mää oon aina unelmoinut tälläisestä työhuoneesta, joka olisi valoisa ja värimaailmaltaan rauhallinen, jossa olisi stressitöntä tehdä töitä ja tuoksutella pöydällä olevia tuoreita kukkia…. Ei se homma nyt kuitenkaan todellisuudessa näin oo. Vaikka mulla se työhuone on niin teen kaikki koneella olevat työt sohvalla. Istun sellainen saatanan ruma pilkullinen fleece takki  päällä ja sivusilmällä tuijotan televisioo… Jos tarvitsen rauhaa meen makuuhuoneeseen, enkä suinkaa siihen työhuoneeseen.

IMG_8604Joskus sitä toivoisi, että tavaraa olisi minimaalisesti ja vaikka koitan sitä hukata kokoajan niin tuntuu, että sitä on loputtomiin. Nää kuvat on ihania ja inspiroivia, mutta vaikka kuinka haluaisin kotini näyttävän tältä niin se ei vaan oo mahdollista. On ihana seurata ihmisten sisustuskuvia ja selailla lehtiä, mutta itse mietin aina sitä käytännöllisyyttä. Keittiön sisustus ei voi mennä yhdestä muropaketista pilalle. Huonekalujen on oltava lasten kestäviä myös väreiltään ja materiaaleiltaan.

IMG_8602Kynttilöiden paikat pitää miettiä todella tarkasti, koska niihin saattaa lentaa hetkenä minä hyvänsä pallo, lennokki tms. Ehkä joskus sitten isona, voin toteuttaa nämä kaikki mun suunnitelmat ja nauttia niistä taas sen 2 vuotta kun musta tuleekin jo isomummi 🙂 En vain voi uskoa, että kenelläkään lapsiperheellä on tämäntyylistä kotia tai jos on niin leikkiminen on siinä talossa kielletty. ja mutsi on takakiree 🙂 Meillä mennään lasten ehdoilla ja nytkin sivusilmällä olkkarin matolla on ohjattava robotti, torvi, 3 miekkaa, hajuhemmoja jne. Pyykkinaru on keskellä olkkaria, vaikka meillä on kodinhoitohuone, mutta meillä ei ole kuivausrumpua… No ainahan sit saa ja pitää unelmoida <3

IMG_8586 IMG_8600Mää tilasin tänään testiin aivan ihania huonetuksuja. Rakastan niitä ja saatan ottaa niitä töihin myyntiin. Pullo on todella iso ja tuoksut mitä tähänasti oon avannut on aivan mielettömiä. Pakkaukset on niin kauniita, että ne sopii vaikka lahjaksi <3

IMG_8591Lähimmäisilläni on ollut paljon surua lähipäivinä, joka on myös pistänyt omia ajatuksia taas uuteen järjestykseen, mutta aina kun näkee tämän päivänsäteen niin elämä muuttuu aurinkoiseksi. Rakas siskontyttöni Kerttu aloitaa pian päiväkodin <3 hymyä ja touhua riittää <3

IMG_8578Huomenna mulla on vapaapäivä ja vietämme äiti poika laatuaikaa. Ihanaa pikkuhiljaa palata siihen normaaliin työrytmiin ja niihin normaaleihin viikkoihin. Pidän yleensä mahdollisuuksien salliessa vapaata viikolla ja se on ilmiselvää, että Vili on äitin kanssa kotona. Vili on jo toivonut useita kuukausia, että haluaa matkustaa bussilla niin kai sitä on pakko huomenna testata 🙂

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Onko sunkin olohuoneessa robotteja?”

 1. Meillä on kokonaan valkea koti, pinnat sekä huonekalut ja tekstiilit…ja 4 lasta:)
  Arvaa saanko hinkata vähän väliä mutta ei se mitä. Tykkään niin sikana valkeasta sisustuksesta ja siisteydestä että olen valmis puunaamaan enemmän. Sohvatyynyt ja peitto on meilläkin aina majana.
  Toissa jouluna ostin ihana metallilanka vadin jossa on kaksi kerrosta ja ajatellin miten ihana se olisi pöydällä jossa olisi kauniisti aseteltuna pipareita ja konvehteja. Joo oli se hetken, sen jälkeen oli vaan muruja ja papereita pöydällä ja lattioilla:)
  http://susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi/
  -mari-

  • Ihanaa jos joku jaksaa puunata. Mää oon niin paljon töissä, että haluan sen jälkeen usein vaan olla perheen kanssa enkä jaksa heilua rätti kädessä kokoaikaa 🙂 Ihailen niitä valkeita koteja, mutta mulle se olisi täys mahdottomuus 🙂

 2. Hei kerrothan jos noita tuoksuja tulee teille myyntiin! Täällä heti yksi ostaja. Jos ei ole ihan överihintaisia. 😉 Tuollaisia kauniita silmää hiveleviä ja hyvän tuoksuisia on niin maan mahdottoman vaikeaa löytää…

  • mää luulen, että noi ei oo sieltä halvimmasta päästä, mutta pullo on normaalia huonetuksua 2 kertaa isompi ja varmaan kestää aika kauan ja kaikenlisäksi on kaunis, mutta ilmoittelen

 3. mä painin ihan saman asian kanssa. Mä olin aiemmin oikein tiptop ihminen. Kaikki vaatteet oli värijärjestyksessä ja paperit kansiossa. Nykyään mun vaatekaapista puuttuu hyllyt ja vaatteita notkuu siellä täällä. Ärsyttää jatkuva sotku mutta ihan joka päivä ei ole aikaa siivota töitten jälkeen tai pestä pyykkiä. Tuntuukin, että viikonloput menee nykyään siivotessa ja pyykätessä.:(

 4. Ihanaa, että olet äiti joka vapailla ollessaan ei pidä lasta hoidossa, ”jotta nyt äiti saisi huilia”, vaan olet lapsesi kanssa <3 ARVOSTAN NIIIIN PALJON! Just susta tai siis näistä sun teksteistä huokuu se kuinka lapsi on sulle kaikki kaikessa, et "pelleile" tai näyttele mitään materiamutsia vaan oot aidosti läsnä ja teet lapsesi kanssa asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta