Vauva uutisia

IMG_8514 IMG_8511

Se on kohta Joulu ja ensimäiset Joulutavarat on saapunut salonkiin <3 Joulu on vuoden ehdottomasti paras ja tunnelmallisin juhla sano kuka mitä tahansa. Uudet Tagleteezerit hohtavana pinkkinä (21e) ja InvisiBobblet (5,9e) ihanissa väreissä. InvisiBobble on uudenaikainen hiuslenkki mikä ei katko hiuksia, eikä myöskään jätä ponnarin rajaa. On todella miellyttävän tuntuinen päässä.

IMG_8518 IMG_8519 Nyt on aika hieman puhdistua ja kävin Hoitola Preventiossa http://www.preventio.fi  Ion Detox kehonpuhdistus hoidossa. Kuvat ennen ja jälkeen………..

ION DETOX KEHONPUHDISTUSHOITO

Kehon alkalointi on sama kuin sen emäksöiminen. Eli siis vastakohta happamelle ja kuka nyt haluaisi olla hapan. Silti länsimaissa kehon happamuus on erittäin yleinen ongelma. Hyvä ja suositeltava hoitomuoto alkalisointiin on kehoon johdettu negatiivinen, galvaaninen sähkö.
Hoito on kivutonta ja tuottaa välittömästi hyvän ja rentoutuneen olotilan. Ion Detox-kehonpuhdistuksessa vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.

poistaa kehon kuonaa
vahvistaa immuunijärjestelmää
parantaa yöunien laatua
vähentää nesteen kertymistä
pienentää tulehdusriskejä kehossa
hapettaa kehoa ja nostaa Ph-lukemia
energisoi
heikentää bakteerien toimintakykyä kehossa
parantaa soluhengitystä

Kontraindikaatiot

sydämen tahdistin
elinsiirrännäinen
epilepsia
raskaus ja imetys

 Tämän hoidon jälkeen on todella kevyt hoito ja me tehdään tätä mulle nyt vuorotellen LPG:n kanssa
IMG_8534
Made in Pispala
IMG_8535
Made in Pispala

IMG_8537

Tänään oli hieman haikeaa töisää, vaikka ilmassa leijuu vauva uutisia. Mun kaks ihanaa työkaveria jäi tänään äitiyslomalle 🙁 Mää halusin jotenkin muistaa likkoja ja mun ihana ystäväni Sini ompeli @madeinpispala (instagram) vauvoille ihanat setit. Ajattelin myös itse tehdä jotain ja leivoin elämäni ensimäiset korvapuustit. Rumiahan ne oli kun mitkä, mutta maku ja ripaus rakkautta pelasti nämäkin pullat. Ihanaa kun lähipiirissä syntyy paljon vauvoja <3 vauvat on niin ihania. Primessä meitä on vielä kuitenkin 2 kampaajaa ja kosmetologi, joten emmeköhän sielä selviä. Tää viikko on ollut syysloma, joten töitä on ollut ihan pirusti kokoajan. Ensi viikosta alan tekemään normaalin ihmisen työviikkoa, eli sitä 5:ttä päivää, enkä suinkaan 7:ää, jota on tullut vähän liian monta putkeen.

IMG_8543
sain tytöiltä myös ihanan kukkasen

Mulla on ollut jo hetken hirvee asuntokuume…… Vaikka ollaan asuttu täällä vasta 2,5 vuotta niin tää on ensimäinen asunto, mihin me ei olla tehty mitään ja mihin en ole päässyt sisälle ennenkuin kaupat on tehty, koska asuntomme oli uudiskohde. Löysinkin meille ihan täydellisen kodin, mutta kun oltiin menossa katsoon sitä Keskiviikkona niin Tiistaina soitettiin, että se on myyty. Haluttaisiin koti, joka on yhdessä tasossa, kun nyt meillä on kaksitasoinen koti. Meillä on nyt 5h+k ja meille riittäisi pienempikin. Ahneella on…….loppu. Suomen tilanne on oikeesti todella surkee ja ainakin itse koitan tehdä muutoksia kokoajan sen mukaan. Karsin turhia menoja kokoajan.  Pointtina siis, että ostaisimme edullisemman asunnon, jonka voisi remontoida, mutta asumiskulut pienenisivät. Haluamme myös lisää tilaa olohuone/keittiö osioon, koska me ei ensinnäkään mahduta Koskisen kanssa yhtaikaa meidän keittiöön. Alue pitää pysyä samana, ettei Vilin eskari muutu ja mummola on edelleen lähellä. Jos joku on vailla ihanaa asuntoa Hirvikalliosta niin soittele mulle 🙂

Huominen vielä töiden parissaja sitten onkin Sunnuntai vapaata <3 Hyvää viikonloppua -Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta