NFE 2014 Tukanlaittoo ja tuomarointia Koskisen näkökulmasta

IMG_8332Määhän olin näissä kisoissa taas ihan huoltojoukoissa ja annoin rakkaan mieheni vetää sikeitä ja asetuin autonrattiin. Matka meni ihan kevyesti ja hotelli oli ja on edelleen Seurahuone. Juuso lähti kilpailija ilmoittautumis hommiin ja ja mää aloitin omat työni. Mulla on täällä yhteensä 7 laitettavaa, eli hommia todella riittää ja huomisen vietänkin varmaan hotellihuoneessa työn merkeissä.

IMG_8343 IMG_8344Kiharoista tehtiin hieman pehmeämpää ja lainneekkampaa kun yleensä, minkä on nyt muutenkin huomannut bikinissä, että ne kiharapöheiköt on historiaa. Ei keskitetä sitä huomioo hiuksiin vaan siihen olennaiseen, eli kokonaisuuteen. Tänään siis kilpailtiin Nicolen kisa bikinissä ja bodyssä ja huomenna on samojen lajien sm-kilpailu. Nicolen kisassa kilpailee myös ulomaalaisia kipailijoita ja molempien sarjojen overall voittaja saa ammattilaiskortin. Finaalit käydään ammattilaiskilpailun yhteydessä tänään illalla.

IMG_8348

Messuilla rehellisesti sanottuna en jaksanut pyöriä. Arnoldin keikka pari viikkoo sitten oli the messut ja täällä oli aika paljon samoja tyyppejä ja tuli vaan totaali kyllästyminen. Messut oli pikavilaukselta hienot ja viitaten mun blogikirjoitukseen niin todellakin nyt oli hieman panostettu: oli biisiä ja oli juontajaa 😉 😉 isoja osastoja ja vähän kansainvälistä meininkiä wau.

Muahan eniten kiinnosti tietenkin Mens Physique, koska mun kultsi puppeli kilpaili siinä alle 178cm sarjassa. Eilisten ”mittausten” perusteella sarjojen kilpailijat oli hieman muuttuneet, jota edelleen ihmettelen……. koska kaikkia kilpailijoita ei edes mitattu. Mutkin on mitattu kisoissa 155cm ja 157cm ja totuushan on, että puolessa vuodessa en kasva millään kahta senttiä, mutta en myös lyhenekkään. Myös bikinissä tytöt jo karsinnoissa oli aivan kummallisissa sarjoissa. Mielestäni, jos olet kilpaillut alle esim: 158cm sarjassa niin kilpailet siinä jatkossa aina ja mittaus on oltava rehellinen ja oikeudenmukainen.

IMG_8355 IMG_8359 IMG_8362Juusoln tavoittena oli finaalipaikka ja se tuli, mikä oli ihan sairaan mahtavaa. Huusin taas katsomossa ääni käheenä ja olisin titenkin toivonut, että jurot suomalaiset olis lähtenyt mukaan.Parhaat kannustusjoukot oli tietenkin Mustalla Barbaarilla 😉 😉 huom Mustalle 😉 😉 Loppusijoitus oli 5, mikä oli ihan mahtavaa ja oon niin onnellinen, että meidän perheessä tää fitness muuttuu taas normaaliksi Koskisten arjeksi. Tietenkään unohtamatta kuinka ylpee oon Juusosta <3

IMG_8366
Valmentaja Jari Sorsa (Heidi Sorsa puuttuu kuvasta) FitDiamonds

Mahtava valmentaja Jari Sorsa hoiti homman kotiin ja kiitos Sorsille koko hommasta.

IMG_8368Ja kiitos Biancanevelle kisan hienoimmista shortseista <3 ne todella loisti lavalla 🙂

IMG_8374
kuvat bodylehti

IMG_8376Lisää kuvia löytyy bodylehden sivuilta ja nää ei oo todellakaan parhaita. Ja tietenkin kun itse Musta Barbaari oli kuvioissa niin se ainut ja oikea 7-päivää lehti on huomioinut nämä kilpailut ihan videolla……. Sarja oli tasainen ja ja se mikä osalta puuttui oli toisella ja toisinpäin. Edelleen en tykkää siitä hieman ylimielisen oloisesta yrittämisestä mitä osalla lavalla näkyi, tai no jos on ylimielinen niin eihän sille vaan voi mitään 🙂

IMG_8386
kuvat bodylehti
IMG_8387
kuvat bodylehti

Pitkän sarjan voitto olisi ehdottomasti kuulunut Vertti Harjuniemelle. Olin tätä mieltä jo viime kisoissa ja olen edelleen. Vertti on lavalla luonnollinen ja varma. Asennot on hyvät, eikä yhtään teenäiset ja kaikki lihasryhmät on kohdallaan. Vertillä olisi todella mahdollisuus menestyä kansainvälisesti, ja hänellä on kaikki lihasryhmät 😉 Ehkä mun kannattaa mennä istuun sinne tuomaristoon niin oikeudenmukaisuus on silloin käsin koeketeltavissa heheheheheh.

IMG_8384
kuvat bodylehti
IMG_8385
kuvat bodylehti

Isoissa miehissä mun kestosuosikki Kille Kujala sijoittui hopealle. Toki olisin hänelle suonut sen kirkaimman 🙂 mutta näistä isoista herroista en osaa kyllä itse sanoa juuta enkä jaata kun en edes tunnista kaikkia lihaksia mitä niillä on 🙂

IMG_8377Hirvikaalion Mentula ja Jutta kiittää tästä päivästä.

IMG_8379-Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “NFE 2014 Tukanlaittoo ja tuomarointia Koskisen näkökulmasta”

  1. Näinkin sinut eilen muutamaan kertaan Seurahuoneella. Harmi, etten ehtinyt tulla moikkaamaan, kun aina oli jokin työjuttu kesken! Toivottavasti viihdyitte/ viihdytte hotellissa hyvin. 🙂

  2. Mä taisin istua sun edessä, oli niin hellyyttävää miten kannustit Juusoa!!! Muutaman ihmisen kanssa tulikin juteltua tosta kannustamisesta bodykisoissa, ihan ihme touhua miten kaikki istuvat hiljaa eikä juurikaan edes taputeta! Ihan eri asia olisi varmaan nousta lavalle jos yleisö olisi messissä, huomasi jo Bullfarmin kisoissa että ihan eri meininki kun yleisö oli messissä ja kannusti. Toki siihen liittyi varmasti myös huima ero juonnoissa! 😀

    • Tarkoittaen siis että voimanostokisoja tosiaan juonnettiin, eikä vain kuuluteltu nimiä ja tuloksia!

    • joo kyllä se kannustaminen pitäis kuulua asiaan. Hitto mua jännitti niin paljon siä katsomossa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta