Tää elämä on yhtä juhlaa

No niin se alkaa olemaan taas tää viikko huomista vailla valmis vuoden viimeisimpään fitness tapahtumaan. Meillä on ollut yhtä sirkusta viimeinen kuukausi. Siihen on mahtunut pirusti töitä, kahdet kisat, Espanjan reissu (työ), Vilin synttärit, joista tänään juhlittiin jo toista osaa ja ja ja….  En tiedä mikä on mennyt kutsuja tehdessä mulla ohi, mutta meillä oli Vili mukaan luettuna 11 lasta 🙂

IMG_8277Kyllä se pieruhuumori näyttää olevan se päivän juttu on ikä sitten 30 tai 6 🙂 Mun tekemät herkut meni tietenkin kun kuumille kiville ja olin ihan otettu kun omenapiirakkaa pyydettiin vielä lisää, vaikka Vili ehti jo väliin huutaa, että se on oikeesti pahaa ja mun äiti koittaa peittää sen maun tolla kastikkella :).

IMG_8254Ei o enää montaa päivää kun meilläkin se normaali arki taas koittaa ja voidaan tehdä yhdessä ruokaa <3 ette tiiä kuinka odotan sitä kun kuuta nousevaa. Jos sitä vaikka Sunnuntaina menis iha ravintolaan syömään niin sain toi mun mieheni taas lihaa luiden ympärille. Oon jo pariin otteeseen todennut, että en voisi koskaan olla miehen kanssa kuka olisi pienempi kun mää 🙂 saati lyhempi 🙂 no makunsa kullakin. Laihuus vaan ei oo kaunista..

IMG_8279 IMG_8284Eilen saapui Biancaneveltä Juuson uus kisa-asu ja olipas valinnna vaikeutta. Kävin tänään myös todistetusti salilla. Salillahan ei voi käydä ilman selfiee 🙂 Huomenna mulla on kans LPG aamusta. Oon nyt antanut iha extra paljon huomioo omalle keholleni, sen hyvnivoinnille ja koittanut saada sen toimiin normaalisti. Kaun se on ottanut, mutta pikkuhiljaa…..IMG_7963Mua niin jännittää mun ystävieni puolesta ketkä kilpailee viikonloppuna. Tiiän kuinka he on todella paiskinut hommia tän jutun eteen ja toivon todellakin sydämen pohjasta heille menestystä. Tietenkin mua myös jännittää Juuson kisat, mutta onneks ne on jo heti aamusta pois alta. Saa nähdä kuinka ehdin messuilla pyöriin kun aikataulut tukan ja meikkien laiton suhteen on tiukat ja lippujen hinnat on aika kovat siihen nähden, jos vaan kävisin kattoon nopeesti aina yhden sarjan…  nyt meen nukkuun, että jaksan huomenna vielä ähistä yhden päivän

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta