Mitä jos kaikki ei aina ookkaan hyvin?

Eilen vietettiin mun maailman rakkaimman lapseni 6.v synttäreitä. Mun on pakko olla rehellinen ja sanoa, että olin todella väsynyt. Koitin saada asunnon siistiksi, mutta sihen se jäikin. Onneks Juuso oli auttamassa, ettei koko homma kaatunut mun päälle. Tiedän kuinka tärkeä juhla lapselle on synttärit, mutta tiedn myös mitkä asiat ei sen juhlia pilaa esimerkkinä pölyjen pyyhkiminen. Unohdin osan allergiat, mutta sille ei voi näin jäkeenpäin enään mitään. (hyi minua)

IMG_8211 IMG_8213 IMG_8215 IMG_8225Näillä synttäreillä mää todella ylitin itseni. Tein kakun joka oli mun taidoille täys kymppi. Ne ketkä on lukenut mun blogia alusta asti tietää mitä koiranoksennus/kötöksiä oon vuosien varrella kyhännyt. Askartelin kahtena yönä pinjataa, kun en tiennyt että sen pitää kuivua välillä. Kaikesta väsymyksestä huolimatta synttärit onnistui hyvni vaikka äiti olikin vähän väsynyt.

Tiedän aina milloin menee vähän liian lujaa ja osaan ottaa omaa aikaa. Ainut asia mikä siinä on: että se maksaa mulle ihan helvetisti. Mää oon tänään viettänyt todellakin ansaittua vapaapäivää. Huomaan todellakin oleeni yliväsynyt, koska heräsin tänään klo 12.00 siihen kun mun pojat kantoi äidille aamiaisen sänkyyn <3 Arjen luksusta todellakin. Aloin tänään miettimään, että onkohan mulla kuitenkaan kaikki ihan ok, koska menin heti 5 maissa päikkäreille ja heräsin nyt ja mua väsyttää edelleen??? Joskus on vaan kai nukuttava, kuin nukuttaa, että saa vuosien univelkoja pois.

IMG_7155Musta on ihanaa kun ihmiset on aitoja ja rehellisesti sanoo, jos kaikki ei ole ihan ok. Ei tarvitse kuitenkaan valittaa vaan kertoa mikä mieltä painaa, jolloin siihen voi keksiä ratkaisun parempaan. On hyvin tärkeää mitenkä itse voit, koska silloin jaat mulle sitä sisäistä oloasi. Mää kävin alkuviikosta taas Fitwellissä Anu Nikkilän luona mentaalivalmennuksessa. http://fitwell.fi Tälläkerta teimme sukupuuta, jolloin sain taas huomata kuinka todellakin aidosti välittäviä ihmisiä mulla on ympärillä. Oon jo monta kerta saanut huomata, että mää en ole koskaan yksin. Nämä on asioita mitkä auttaa ainakin mua jaksamaan niiden vaikeiden aikojen yli. Itseä pitää todellakin muisaa hoitaa. Kävin smana päivänä myös Anulla hoitola Preventiossa. Vaikka olisitkin joskus väsynyt ja ärtynynt niin itse ainakin koen, että ei se silti oikeuta käyttäytyä niin muita kohtaan, vaan haluan tehdä asialle jotain. Mulle tehtiin tälläkertaa detox kohonpuhdistushoito ja samaan aikaan kasvoihin LPG:tä.

ION DETOX KEHONPUHDISTUSHOITO

Kehon alkalointi on sama kuin sen emäksöiminen. Eli siis vastakohta happamelle ja kuka nyt haluaisi olla hapan. Silti länsimaissa kehon happamuus on erittäin yleinen ongelma. Hyvä ja suositeltava hoitomuoto alkalisointiin on kehoon johdettu negatiivinen, galvaaninen sähkö.
Hoito on kivutonta ja tuottaa välittömästi hyvän ja rentoutuneen olotilan. Ion Detox-kehonpuhdistuksessa vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.

 

 

poistaa kehon kuonaa
vahvistaa immuunijärjestelmää
parantaa yöunien laatua
vähentää nesteen kertymistä
pienentää tulehdusriskejä kehossa
hapettaa kehoa ja nostaa Ph-lukemia
energisoi
heikentää bakteerien toimintakykyä kehossa
parantaa soluhengitystä

Kontraindikaatiot

sydämen tahdistin
elinsiirrännäinen
epilepsia
raskaus ja imetys

IMG_8132

Tänään kilpailtiin Lappeenrannassa viimeisiä SM-karsintoja………. Hmmmm kokoajan puhutaan kuinka halutaan sM-kilpailusta kovatasoinen. Ketään henkilökohtaisesti loukkaamatta tai ketään henkilökohtaisesti arvostelematta: Anteeks, mutta nyt en ihan ymmärrä. Jos halutaan kovatasoinen kilpailu niin miksi sinne pääse kaikki ketkä haluaa? Jos karsintoja on yhteensä 3kpl ja osa pääsee jo suoraan niin joissain sarjoissa on yli 20 kilpialijaa…. Mikä tarkoittaa sitä, että he ehkä saattavat elätellä toiveita menestyksestä ja treenaavat sm-kisaan ja kuitenkin tippuvat heti eliminaatiossa pois….. Annetaan ymmärtää, mutta ei kuitenkan anneta. Osa pääsi suoraan ja osa on saanut näistä karsinnoista paikan Nicolen kisaan, jonka kuitenkin jättävät pois ja keskittyvät sm-kilpailuun täysillä. Tekisin kyllä itse samoin, jollen olisi 100% varma voitostani 🙂 Minua itseäni todella kiinnostaa vaikuttaako Nicolen kisa sm-kilpailun, sillä esimerkiksi Arnoldeissa huomasi kuinka Bikinissä pärjäävillä oli suonet pinnassa reisissä asti ja keho ihan äärimilleen viety. On hassua jos Nicolessa pärjää lihaksikkaat ja kireät ja sm-kilpailuisa ”laihat ja löysät. Ja tähän viimeiseen lauseeseen viitattuna vain kuvien perusteella olin todella hämmästynyt Lappenrannan kipailujen tasosta. Jos lavalla olevista kilpailijoista ei tiedä missä sarjassa ne kilpailee niin on ehkä syytä huolestua. Mysö sm-kisassa pitäisi ajatella lauseella laatu todellakin korvaa määrän.

IMG_3055Enää on todellakin vain viikko jäljellä tätä fitness touhua ja sitten saakin keskittää kaikki voimavarasa ihan muualle. Odotan todella joulun aikaa ja rauhoittumista ja todellakin sitä perheen yhteistä aikaa, mikä on mulle tässä maailmassa tärkeintä. Arvotan toddakin ihan normaalia elämää, mitä kaikkien meidän kuuluu elää ainakin osa vuodesta. <3

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta