Palasia kauneudesta

Uusin FitBody on nyt kaupoissa ja sielä on mun kirjoittama juttu ihonhoidosta ja kuinka tärkeää se on. On kyse sitten meikistä, hiuksista, ihosta niin lopuutuloksesta tulee aina kaunis, jos pohja on kunnossa.

IMG_8176 IMG_8177 IMG_8171 IMG_8178

On ollut mukavaa kirjoitella omia juttuja ja kertoa arkea helpottavia kauneusvinkkejä lukijoille. FitBody on lehti, missä on paljon tietoa ihan perus liikkujalle aina fitneksestä kiinnostuneille. Jutut ja niiden sisältö vaihtelee ja lehti ei toista itseään.

IMG_8173 IMG_8174

Kevin.Murphyltä saapui myös tänään kaksi uutuutta. Tehohoidot, jotka ovat erittäin tervetulleita kesän jälkeen. Suomessa olosuhteet ei hiuksia kohtaan ole ehkä ne parhaimmat, joten pitää muistaa hoitaa myös niitä tasasisin väliajoin. Lanzan luxus sarja täydentyi myös siloittavalla hiuksiin jätettävällä muotoiluvoiteella, joka jättää hiukset silkkisen pehmeiksi.

Voitteko uskoa, että mulla on Sunnuntaina ihan kokonaan vapaapäivä ja aion todella viettää sen perheeni kanssa. Mulla on vieläkin Espanjasta krapula (työnteosta). Vaikka se nyt ei sen kummemmin ruumiillista työtä ollut, mutta kun päivät seisoo ja alla on pari seisottua kuukautta takana, niin ihmekkös jos alkaa jalka painaan. Tänään on vuodesta todellakin se päivä, että verottaja on musta ihan OK, koska sain 1800e palautuksia… No määhän oon ne kuitenkin jo kertaalleen omasta pussista maksanut, joten ilmaista rahaa ei tuo todellakaan ole ja onhan se nyt hienoa, että voin tolla koko summalla vaikka maksaa ensi kuukauden alvit 🙂

IMG_8179 IMG_8190 IMG_8191 IMG_8195Meillä on huomenna Vilin 6.v synttärit ja oon eilenkin yö myöhään leiponut ja askarrellut kaikenlaisia koristeita. Huomenna käyn piipahtamassa töissä tekemässä muutaman asiakkaan aamusta ja pääsen valmistelemaan juhlia.

Enää viikko aikaa SM-kisoihin jota todella odotan. Haluun mun mieheni takas ja mun dieettiläis kaverit, joiden kanssa ei oikeen saa aikaan mitään kivaa 🙂 Kohta on kisat tältä vuodelta purkissa ja saan mielenrauhan niin ammatillisesti, kuin muutenkin. En o vielä päättänyt ostanko mitään lippua mihinkään kisaan, kun ehdin vaan käydä pyörähtämässä katsomossa, joten ne menis ihan hukkaan, mutta katsotaan.

T. väsyny mutsi

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta