Ehkä sitä joskus saalaa toivoo saada olla rauhassa

Oon TAAS asettanut itseni tilanteeseen, että vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ollenkaan ja töitä on tullut tehtyä niin monta päivää putkeen, että en edes muista, koska mulla on ollut vapaapäivä. Se on ihanaa, että töitä todellakin riittää ja niitä saa tehdä, mistä todellakin oon onnellinen. Joskus mulla tulee kuitenkin työn ja vapaa-ajan kanssa pulmia mihin en vaan ole keksinyt mitään ratkaisuja. Tai lähinnä kysymys kuuluu koska olen töissä ja koska olen vapaalla. Vaikka yrittäjät on oikeastaan aina töissä niin joskus salaa toivoisin, että myös mun vapaa-aikaa kunnioitettaisiin. Jos mulla vaikka on Sunnuntai ainut vapaapäivä, niin en kovin mielellään päivystä kalenterin ääressä varailemassa aikoja ja olenkin sitä varten hankkinut nettiajanvarauksen jo 5 vuotta sitten. Syitä on monia miksi en halua esimerkiksi työhön liittyviä asioita whatsuppiin, faceen tai tekstareihin…………. Yksi on se, että kun vastaan siihen niin en saa heti vastausta ja saatan poistua kalenterilta. Toinen on että luen tekstin, mutta unohdan vastata. Kolmas on se, että toivoisin ihmisten ymmärtävän ystävällisesti, että oon aina aika kiireinen ja haluan joskus vain olla omassa rauhassa ajattelematta  työ asioita. Neljäs syy onkin käänteinen: teetkö itse esimerkiksi klo 23.45 arkisin töitä ja päivystät kalenterilla tai sunnuntaina? En tiiä kuinka tämän kaiken kauniisti sanoisin ja niin, että en haluaisi millään tapaa loukata ketään, mutta mulla on erikseen työnumero mistä tavoittaa työaikana työasioissa ja muuten nettiajanvaraus mikä palvelee 24/7. Tietenkin on poikkeustapauksia olemassa, mutta joskus jotkut viestit on jopa vähän agressivisi tms. Usein juurikin nämä ”piinaajat” vielä peruvat aikansa viime metreillä ja eivät ymmärrä sitäkään, että menetetty työ johon tilalle ei saa uutta asiakasta on 0E/h. Ehkä tämä asia kampesi nyt sanoiksi, koska oon tällä viikolla herännyt viestiin klo 5.25, jossa kysytään värjäys aikaa ja meinasin saada paskahalvauksen, että mitä on sattunut ja herännyt myös yöllä 1.30 samaan kysymykseen ja samaan halvaukseen….

IMG_8161
House of Brandon

Vaikka rakastan tätä hommaa niin se ei silti oo mun koko elämä. Meille tuli tänään uusi mullistava uutuus töihin, eli Color Wow. Tämä tuote on tarkoitettu hätäapuun tyvikasvua vastaan. Joskus, jos saattaa tulla yllättävä meno tai kampaamokäynti venähtää niin tällä tuotteella saat tyvikasvun nopeasti piiloon. Saatavilla on useita eri sävyjä ihan platinanvaaleasta mustaan. Hinta on 39,90eIMG_8154 IMG_8153Laitan lisää kokemuksia, kun olen päässyt itse hieman testaamaan tuotetta enemmän. Uskon, että tästä tulee suosittu juttu ja toimii todellakin nykypäivän kiireisessä maailmassa.

Nyt vielä paluu Arnoldin kisaan ja viikonloppuun…. Reissu oli oikeesti ihan mahtava ja mulle ensikertalaiselle täynnä elämyksiä. Mää en oo koskaan nähnyt sen näköisiä ihmisiä kun sielä oli ja vielä niin paljon samassa tilassa. Messuhalli oli todella iso ja useassa kerroksessa ja nähtävää oli paljon. Kohokohta oli tietenkin Nathalia Melo ja iso Arska, joka oli livenä oikeesti ihan sairaan iso. Tai no ainakun multa kysytään kuvailemaan jotain niin aloitan se oli aika pitkä…… ja sehän ei toki johdu omasta pituudestani. Se mikä oli huvittavaa niin todella suuri osa miehistä oli aivan sairaan lyhyitä, jopa mua lyhempiä mikä on omituista, koska Suomessa en tiedä kun yhden mua lyhemmän ”täyskasvuisen miehen :). Pakko kyllä myös sanoo, että vaikka itsekkin oon joskus vähän erikoinen niin tsiisus mikä friikkisirkus se osittain oli. Mun verkkokalvoille jäi saparopäinen mummo podari ja Hulk Hoganin wannabe versio, eli pappa kuka ehkä kuvitteli olevansa saman näköinen, mutta ei kuitenkaan kaikki ollut mennyt ihan putkeen.. Sielä todella näki niitä ihmisiä kenelle fitness tai oikeastaan bodaus on se elämäntapa ja valitettavasti ainakin omasta mielestä ihan liian moni nainen oli rumasti sanottuna pilannut itsensä sillä. Mun mieleen ei ole koskaan ollut naisella miesmäinen vartalo ja siihen vielä lisättynä ne jumalattomat hinkit ja huulet jotka olisi voinut olla jo vartalon alapäästä… No toisaalta mikä minä olen ketään tuomitsemaan ja varmaan he katsoivat mua samalla silmällä ”pikku raakile”. Meidän viereisellä osastolla oli mies kenellä oli astianpesuaineen vihreät piilarit, ripsaria, poskipunaa ja huulikiiltoa. Kun häntä katsoi silmiin ”nikkasi hän ”silmää heilauttelemalla nopeasti rintalihaksia 🙂 Voi kunpa mun ilmeen olisi saanut taltioitua.

IMG_7921Messuilla huomasi todellakin mitä ammattilaisuus tietyissä lajeissa vaatii. Pro kisassa mitä olimme katsomassa oli siis naisten vapari fitness ja miesten kehonrakennus. Tässä pikku näyte siitä mitä ne vaparit oli parhaimmillaan https://www.youtube.com/watch?v=l8gWrUqgplo Miesten kehonrakkenus oli oikeesti niin hienoa katseltavaa, mitä jo eilen hehkutin, mutta samaa ei vaan voi sanoa naisista. Tai no oikeastaan ”naisista”….. Voittaja Oksana Grishina oli ainut kenenkä ohjelmasta tykkäsin https://www.youtube.com/watch?v=qG2yfLhU9mY mikä näytti hienolta ja jäljellä oli vielä jotain naisellisuutta. Jokaisesta kilpailijasta näytettiin ennen ohjelmaa pieni pätkä ja varsinkin naisten pätkät oli jo kamalaa katseltavaa. Isoa leukaa ja möreetä ääntä. Se on ilmeisesti menestyksen hinta siinä lajissa.

IMG_7911 IMG_8082Bikini kilpailijat ainakin amatööripuolella olivat kauniita. eastlabs.ru osoitteesta löytyy lisää kuvia bikinifitneksen overall voittajasta kenelle Biancaneve kävi lahjoittamassa upean voittajantakin. Takkeja käytiin paljon kyselemässä osastoltamme ja miten niitä voi saada. Toistaiseksi niitä annetaan vain kilpailujen voittajille niin sm-kilpailuissa (ainakin tieääkseni on ennen jaettu) kun tulevaisuudessa varmasti myös Arnoldeissa. Takki olisi ollut kuumaa kamaa, jos ne olisi ollut kaupan. Sen voi siis saavuttaa muttei ostaa. Seurasin tarkaan bikiniä sen minkä kerkesi töiltäni ja pakko sanoa, että ensimäistä kertaa vuoteen tuli sellainen olo, että haluan joskus vielä olla tuola lavalla. Tiedän, että se vaatisi multa todella kovaa treeniä ja pitkän työn ja tiedän myös että nyt en silti ole siihen valmis. Olen koko vuoden keskittynyt oman yritykseni pyörittämiseen ja olen saanut todella paljon aikaiseksi ja tiedän, että en olisi pystynyt treenamaan sillä tavalla millä olisi pitänyt. Vaikka oon aina sanonut, että aika ei ole tekosyy niin ainakin omalla kohdallani se on ollut ihan aito ja aika vaan ei ole riittänyt treenaamiseen, vaikka tiedän sen oleva tärkeää myös oman jaksamisen kannalta.

IMG_7961Musta oli hienoa, elää muiden onnistumisissa mukana ja kannustaa iho kananlihalla Suomalaisia, koska tiedän todellakin mitä se vaatii. Kun puran omia kisa juttujani niin tiedän ja voin sanoa rehellisesti, että mulla on mennyt paljon silloin ohi. Pitää tehdä mistä nauttii ja en ole yhtään sen huonompi ihminen vaikka pidänkin pientä taukoa.

IMG_9410 IMG_9411Kun kilpailessani olen todella pieni nii tiedä, että jos haluan eteenpäin on juurikin sillä merkitystä mitä teen kun en ole dieetillä. Jos nyt lähtisin valmistaumaan kilpauihin näyttäisin varmaan ihan samalta kuin ennenkin. Lepo tekee välillä todella hyvää ja jos haluaa kehittyä on se vaan välttämätöntä myös sen kehityksen kannalta. Ne ketkä bikinissä pärjää maailmalla on niillä takana todellakin urheilua lapsesta asti ja usein sali treeniä monta vuotta takana. Jos halutaan mennä eteenpäin miksi kilpailla kokoajan, jolloin kehitystä ei tapahdu kun vaihtoehtona on treenata pari vuotta ja mennä sitten uudestaan. Kilpailuja tulee ja menee ja laji on jäänyt pysyäkseen. Myös oman mielen kannalta varsinkin nuorilla naisilla tauko tekee todella hyvää. Seuraan paljon somessa kilpailijoita jotka laittavat kehityskuvia. Toisilla ero on selkeä, mutta toisilla ei huomaa mitään, vaikka kuvien välillä on 2 vuotta eroa. Liikaa kilpailuja liian tiuhaan ei vaan ole hyvä ratkaisu, jonka voin itse todistaa. Oon oppinut paljon itsestäni ja oppinut myös tiedostamaan mitä ja kuka haluan olla. Olen ne tärkeimmät asiat jo saavuttanut elämässäni ja loppu onkin vain plussaa.

IMG_1397IMG_1400Voitto on joskus mahtava tunne ja sitä ei voi sanoin kuvailla, mutta tappioista olen kasvanut eniten ja saanut voimaa tulevaan.

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Ehkä sitä joskus saalaa toivoo saada olla rauhassa”

 1. Dear friend!!
  Ex- yrittäjän neuvo, se puhelin pitää laittaa yöksi äänettömälle 🙂 ja jos joku viestii sunnuntaina, niin niihin voi vastata maanantaina kun on aloittanut työt!! Kyllä, tiedän että odottavat vastausta pian ja heti, mutta itse se pitää ottaa se vapaa-aika , ei sitä sulle anneta! Ja vaikka oletkin nuori ja jaksat, mutta pidä huoli itsestäsi, olin minäkin nuori ja silti poltin itseni loppuun sillä liialla työnteolla 🙁 en onneksi sairastunut fyysisesti, se siitä olis puuttunut, ettei olis pystynyt enää tekee töitä. Anteeksi saarna. Samalla alallakin vielä olin kun sä, yli 10 vuotta yrittäjänä. I Feel u ja toivon kaikkea parasta! 🙂

  • Mää en tiiä mikä siinä on mutta en voi nukkua äänettömällä, mulle tulee turvaton olo. Ehkä vaan pitää alkaa ottaa kovempi linja noihin asiakasviesteihin 🙂 Saa saarnata 🙂

  • Mä oon ottanu vielä tiukemman linjan ja mulla on puhelin lentokonetilassa kun nukun eli puhelut ei edes tule läpi ja viestitkin tulee vasta kun tuon lentokonetilan poistaa käytöstä 😀

  • Mää en pystyis oleen tiedottomassa tilassa jos jotain jollekkin sattuu ja mua ei saa kiinni 🙂

  • Tuli mieleen että jos sulla on iphone niin siinä on älä häiritse -valinta mitä itse ainakin tosi paljon käytän. Puhelin on käytännössä äänettömällä mutta voi valita että tiettyjen numeroiden puhelut pääsee normaalisti läpi ja muuten jos soittaa 3 minuutin sisään uudestaan niin pääsee puhelu läpi, niin ei jää mahdolliset tärkeät puhelut huomaamatta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta