Koska on aika pysähtyä

Mulla on kiireinen syys ja lokakuu….. kuulostaa hullulta, koska oon ilmeisemmin aina kiireinen. Tajusin taas eilen kuinka on opittava ottamaan välillä sitä omaa aikaa ja pysähtyä välillä miettimään ihan ja vain ainoastaan sitä omaa elämää.  Olin taas eilen Anu Nikkilän mentaali valmennuksessa ja voin muuten kertoa, että se on ihan pirun hienoo. Ensimäinen kysymys mulle oli, että puriko kisojen jälkeen kipinä lavoille ja vastaus oli selvä: ei. Kysymykset tulee positiivisessa mielessä ihon alle, mikä on hienoja. Tapaamisessa keskusteltiin mun unelmista ja sain miettiä että jos mulla ei olisi mitään rajoitteita niitä toteuttaa ja tietäisin, että elinaikaa ei olisi enään kauaa jäljellä, että mistä unelmoisin. Oli itsekkin hienoa huomata kuinka ”terveellä” pohjalla ajatukseni olivat. Yksi haaveista oli asua maalla ja elää omavaraista niin pitkälti kuin se olisi mahdollista (näettekö mua lappaamassa lehmän paskaa?). Halusin tehdä niitä asioita mitä lapsena ja rauhoittua. Halusin pakoon sitä asiaa, että koko elämän tuntuu olevan kiinni tänä päivänä rahasta, joka on todella stressaavaa. Kaipasin sellaista elämää, missä on hyvä olla, rauhallista, tasapainoista, onnellista ja että kaikki olisi terveitä. Halusin myös matkustella paljon ja käydä maaiman kauneimmissa paikoissa. Saisin tehdä työtä mitä rakastan, josta saisin myös kunnollisen korvauksen, eikä se elämän olisi aikataulujen perässä juoksemista, stressaamista ja jatkuvaa laskujen maksua.

mentaalivalmennus_laihduttaja_kuntoilija_fitness_urheilija esittely_anuOli hieno huomata, että periaatteessa kaikki nämä asiat voi tavallaan tehdä myös ilman miljoonia. En himoinnut Louis Vuittonin laukkuja ta omaa lentokonetta vaan ihan tavallisia asioita. Anu on erikoistunut juurikin fitness(mentaali) valmennukseen ja häneltä saa apua esimerkiksi painonpudotuksessa. Voin kertoa kokemuksella, että jollei se mentaali puoli ole edellämainituissa asioissa kunnossa niin homma ei vaan toimi. Varsinkin nyt ku kisakausi on päällä suosittelisin jokaiselle kilpailijalle käyntiä Anun luona http://fitwell.fi Sielä saat ajatuksiasi kokoon ja aina mikä pitää muistaa, että et ole yksin. Oon nähnyt ympärilläni kilpailijoita, jotka ovat täysin hermoraunioita, mikä tuntuu itsestä todella pahalta ja kun on tunne, että en voi heitä auttaa. He tuskin itse näkevät sitä, mutta ehkä ymmärtävät joskus vuoden tai vuosien päästä. Mentaali puoli on todellakin tärkeä ja siitä pitää pitää hyvä huoli, ettei käy mitään katastrofia. Anu on ihana ihminen kenelle on todella helppo puhua.

IMG_7705http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/paidat/carni-waistcoat-pristine-p-3525.html Talvi tulee ja mää oon valmis. Mua lämmittää ihana HOB:in karvaliivi, mikä on niin pehmeästä kankaasta, että sitä voi jo itsessään halata :). House of brandoniin on tullut ihania syys uutuuksia, jotenka käyppä kurkkaamassa. Liivi on vain 26,90.

IMG_7698

Samoin tämä neulemekko on sieltä http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/mekot/danielle-black-white-p-2241.html  29,95e. Helppo ja mukava päällä. Sopii töihin tai vähän siistimpäänkin menoon 🙂

IMG_7687 IMG_7697

Mun fitness-flunssa painaa vieläkin ja oon ollut sen suhteen laiska, että en vain ole jaksanut tehdä itselleni töihin eväitä. Onneksi Tampereella on hyviä salaattipaikkoja kuten Greli ja by Elle, josa saa täydellisiä salaatteja mun makuun. Ulkona syöminen ei aina ole epäterveellistä vaan siihenkin on olemassa eri vaihtoehtoja.

IMG_7695Töitä mulla on nyt paljon ja vapaapäiviä todella vähän. Ensiviikolla on lähtö Espanjaan, jota en edes ole osannut miettiä. Edessä on vielä Tampereen kisat hoidettavana… Itseppähän itseni tungen jokapaikkaan 🙂 Tykkään työni vaihtelusta ja sen tuomista haasteista, vaikka moni ei ehkä ymmärrä työni vaativuutta. Kampaajan homma on enemmän henkilökemiaa ja terapeuttisia istuntoja kun hiustenleikkuuta :). Olen ollut taas kiltti, kun sain eilen tosi ison rasian suklaata  asiakkaaltani 🙂 Tässä muutamia kuvia töistäni ja Jutusta tulevaan fitbody lehteen kuvaajana toimi Petri Mast

IMG_7707
Valokuvaus Petri Mast

IMG_7712Moni kyselee meikeistä mitä käytän. Tällähetkellä käytän LR:n kosmetiikkaa jotka ovat mineraalimeikkejä. Olen pitämässä syksyllä Primessä hyvinvointi iltaa, jossa on myös meikit esillä ja kaikkea muutakin kivaa. Siitä lisää myöhemmin. Kävin tänään taas Anulla LPG hoidossa hoitola Preventiossa ja ai että kun teki nannaa. Sitäkin voin suositella lämpimästi kaikille palautumisen tehostamiseen ja nestekiertohäiriöistä kärsiville. Sai taas liitit kyytiä 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Koska on aika pysähtyä”

  1. Sä oot kyllä niin hauskalla huumorintajulla varustettu, että joutuu välillä repeileen kunnolla 😀 fitnessflunssa!! 😀 ja aina mua naurattaa kun pakkaan eväitä kylmälaukkuun, se vertaus siitä 6-pack kylmälaukusta työkalupakkiin :)) se näyttää just siltä, hahah

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta