Huomenna se alkaa (fitness) taivas ja helvetti

Jaahas nyt on se aika vuodesta kun alkaa rusketus löyhkään ja jokapaikka on täynnä riisikakunpaloja. Tästä se lähtee fitness taivas ja helvetti 🙂 Huomenna on jo aikainen aamu, koska on pakko hoitaa vielä yhdet kuvaukset purkkiin aamusta. Teen vain yhden asiakkaan huomenna ja loppupäivä on vapaata, koska iltapäivästä lähdetään jo kohti Jyväskylää. Tää on oikeesti paljon kamalampaa olla tyyppi kuka ei kisaa, koska mulla on oikeesti ihan helvetisti hommia edessä. Lähes kaikki kilpailijat stressaa jostain ja mun tehtävä on tyynnytellä niitä 🙂 senhän mää osaan 🙂 Mitän vähemmän draamaa sen parempi. Mää aattelin korkata huomanna kilpailijoiden kunniaks vähän kuivaa valkkaria ihan vaan seuraks 🙂

IMG_7483
Joskus tukka suorana

Moni panikoi ihan (naurettavien) pienistä asioista, mutta kun palaan ajassa taaksepäin niin niin tein minäkin. Musta olis hauska videoida näitä viimeisien päivien juttuja ja näyttää parin vuoden päästä kilpailijoille 🙂 Saataisiin hyvät naurut. Meillä on tänään edessä vielä karvanpoistoo jota varten toin ihan vanhan koneen töistä 🙂 ja en puhu itsestäni. Huomenna päästäänkin sitten värinlevitys hommiin jota onkin jo ollut jopa hieman ikävä 🙂 kyllä se jantanan käry tuo hyviä muistoja mieleen. Enpä olis vielä pari vuotta sitten uskonut, että meidän perheessä on roolit vaihtunut lavalle kiipeämisen suhteen. Juusohan ei paljon asiasta oo huudellut mistään ja saa aina kohtauksen kun mää juoruan sen tekemisistä, saati että kirjoitan niistä tänne blogiin. Se käy nyt niin hitaalla, ettei onneks tajua mitään, joten tilaisuudesta kaikki irti 🙂

IMG_7515Mutta kyllä mää oon hitto ylpee mun miehestä. Näissä kuvissa on väliä n 1,5 vuotta. suuri kiitos tästä kuuluu Jari Sorsalle ja ihan Juusolle. Heikkouksia on vahvistettu ja optimaalisella ruokavaliolla ja treenillä saatu tuloksia aikaan. Homma on vedetty täysin kaurapuurolla, eli tuloksia voi saada aikaan luonnollisestikin,  jos niitä oikein haluaa. En malta odottaa, että nään mun kultsi mussukan lavalla, koska mulle se on jo voittaja  ja paras ja ihana luunaama mitä maa päällä kantaa <3 Muutos aika moinen ja tällähetkellä en edes tunnista miestäni omakseni. Mitattiin just niin sen vyötärökin on kapeempi kun mulla 🙂 Karsinnoista on vielä  kuukausi itse H-hetkeen, joten vielä on aikaa mennä eteenpäin.

IMG_7505Mua alkaa jo ihan oikeesti jännittään, mutta on vaan pidettävä pää kylmänä. Pistän heti kisaraporttia tuleen kun ehdin hommiltani. jyväskylästä ei oo kiire pois, koska jäämme sinne kahdeksi yöksi ja näemme kisoje jälkeen meidän ystäviä. Se on menoo nyt <3

0_5http://www.biancaneve.fi/product/1509/ibanema-corset-s-black Nyt Biancaneven verkkokoupasta on saatavilla näitä korsetteja. Suosittelen ehdottomasti ja ainakin itse olen todellakin huomannut hyödyn omassa selässäni. Kannattaa valita todella pieni koko. Itsellä mulla on xs, mikä olis aluksi ihan sairaan kireä, mutta nyt menee jo helposti päälle. Se venyy hieman ja korsetissa on kaksi napitusriviä, eli sen saa vielä kireämmälle.

TARKKA TUOTEKUVAUS

KAVENTAA VYÖTÄRÖLINJAA

Muotoileva korsetti tekee vyötärölinjastasi linjakkaan poistaen muhkurat ja jenkkakahvat. Esbelt Ibanema korsetti on laadukasta, napakkaa materiaalia ja ei näin ollen rullaannu käytössä vaan pysyy hyvin paikoillaan kovemmassakin menossa. Korsetti tekee vyötäröstäsi kapeamman ja voit tuntea itsesi jälleen itsevarmemmaksi.

AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Korsetin compressio ominaisuus tuo tukea alaselän lihaksille ja monille tämä on tuonut avun selkävaivoihin. Korsettia voit pitää jopa töissä sillä se auttaa sinua pitämään ryhtisi hyvänä ja selkäsi suorassa kun istut päätteen äärellä tai esimerkiksi seisot paljon myyntityötä tehdessäsi. Esbelt korsetti ei kuitenkaan ole lääkinnällinen tuote joten ole yhteydessä omalääkäriisi mikäli kärsit pahoista selkävaivoista.

NOSTAA RINTOJA

Koska Esbelt korsetti puetaan ylle juuri rintaliivien alapuolelle, on sillä myös rintoja nostava vaikutus.

AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA

Esbelt korsetin koko tulee valita siten että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti #micro-hieroo” vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.

KORJAA RYHTIÄ

Käyttäessäsi Esbelt korsettia seisot ja istut suorassa ja ryhtisi paranee. Hyvä ryhti vähentää lihasjännitystä ja voit paremmin.

AUTTAA SYNNYTYKSEN JÄLKEISESSÄ PALAUTUMISESSA

Esbelt korsetti tukee vatsalihaksiasi synnytyksen jälkeisessä palautumisessa samaan tapaan kuin selkälihaksiasi. Muista kuitenkin tehdä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita sillä korsetti ei korvaa huonoa lihaskuntoa vaan tukee lihasta vähentäen stressaavaa staattista kuormitusta.

MATERIAALIT

Esbelt Brazilian Bodywear on suunniteltu korostamaan vartalosi kauneutta. Ainutlaatuinen teknologia yhdistää ohuen kerroksen pehmeää puuvillaa luonnon kumiin, jolloin syntyy ohut ihanteellinen compressio kangas. Brazil Bodywear fuusio teknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Se ei ainoastaan auta sinua saamaan paremman mallista vyötäröä vaan saa sinut hehkumaan itsevarmuutta.

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Huomenna se alkaa (fitness) taivas ja helvetti”

 1. Ei kaikki ressaa, tsekkaas mun valmistautumisvideot ni näät 😀 Tosin mä oonki jo vanha tekijä 😀

  Tsemppii Juusolle ja nähään jyskälässä!

  • No mää lähinnä tarkoitin naisia, kun on kynnen laittoo, hiustenlaittoo, bikinä, korkkaria, tukkaa jne. Sää iloisena paistelet lihapullia 🙂 🙂

 2. siis mitä tuo korsetti sitten selälle tekee? miten sä olet huomannut hyödyn? vähemmän selkä kipee, istut ryhdikkäämmin vai miten ? T: kiinnostunut

  • mulla on ala notko 🙂 ja kun on korsetti ryhti on hyvä koko päivän. Mun yliojrntuneet jalat ei oo lukossa vaan oikeassa asennossa koko päivän, eli kun se korjaa mun ryhtiä niin jalat ja selkä voi paremmin 🙂

 3. Hei,

  mietin noita korsetin kokoja kun en ainakaan löytänyt heidän sivuiltaan että olisi ollut millä vyötärönympäryksellä kannattaa tilata xs ja millä s , kun se saattaa vaihdella ihmisillä vaikka olisivatkin saman pituisia ja painoisia.. Eli mikä sinun vyötärön ympärys on niin osaan vähän laskeskella omaa kokoani 🙂 Kiitos!

 4. Hei! Minulla itselläni on kans samanlainen korsetti kokoa xs, olen käyttänyt sitä noin viikon ja on nyt alkanut tulemaan kipuja mm. Rintojen alapuolelle siihen kylkiluiden keskikohtaan jossa on se väli, muualla ei ole kipuja laisinkaan. Kysymykseni onkin että tuliko sinulla kipuja korsettia käyttäessäsi ja helpottivatko ne ajallaan? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta