Joko sua jo jännittää

Monilla elämä rauhoittuu syksyllä, mutta ei näköjään mulla. Vuosi sitten olin itse valmistautumassa kilpailuihin, mutta nyt mulla on todellakin edessä paljon enemmän hommia kuin silloin. On kilpailuja, kuvauksia, lehtijuttuja ja paljon asioita mitkä työllistävät mut ja mikä on sairaalla tavalla ihanaa. mää en  juuri koskaan stressaa tulevaa vaan niitä asioita mitkä mulla on tekemättä tai jäänyt kokonaa tekemättä. Viikonloppu tulee varmasti olemaan yhtä sählinkiä ja koitankin tehdä oman osuuteni niin hyvin kuin voin. Perjantaina pakataan kihartimet ja ripset kohti Jyväskylää. Mulla on onneksi se etu, että meillä on töissä ihana työharjoittelia Vilma, mikä tänään huolehti, että munkin hiukset on ojennuksessa. Ja kun oon aina kehunut miestäni kuinka taivava se on niin nyt se osaa jopa laittaa pidennyksiä 🙂

IMG_7462 IMG_7478Sain kerrankin myös nauttia ruokatunnista asiakkaan peruttua aikansa viimehetkellä. Nämä on sitä arjen luksusta. Tampereella Grelissä on ihan mahtavat salaatit. Salaattibaari toimii niin, että saat itse valita täytteet. Suosittelen ehdottomasti.

IMG_7479 IMG_7476Mää tunnusta, että katson tv:stä usein kaikkea muuta kuin asiaohjelmia. Se on mulle täysin viihdettä. Oon välillä seurannut MTV:ltä ohjelmaa nimeltä Catfish. Se kertoo siitä kuinka ihmiset rakastuvat netissä ihmisiin. Suhde saattaa olla siinä pisteessä, että jopa häitä on suunniteltu. Ohjelman juontaja on joskus itse joutunut nettihuijauksen kohteeksi ja rakastunut ihmiseen mitä ei ole olemassakaan. Hän saattaa paereja näkemään toisensa jopa 10:n vuoden nettisuhteen jälkeen. Voittekin jo varmaan arvata, että todella harvoin se on sitä mitä olet kuvitellut. Mietinkin paljon ihmisiä ja niiden nettikäyttäytymistä. En oikeasti keksi syytä mitenkä joku ihminen luo profiilin, minkä takana et ole itse vaan joku ihan täysin muu. En myöskään ymmärrä nettikiusaamista, mikä on nykyään milestäni jo todella pelottavaa. Onko se tapa purkaa pahaa-oloa ja mistä se paha olo kumpuaa? Joskus kannattaa ihan itsekkin miettiä omaa nettikäytäytymistään. Mitä sillä haluaa muille viestittää ja todellakin miettiä millaisen kuvan haluaa antaa muille. Esimerkiksi seksi on ollut jo ihan liian pitkään muodissa ja ainakin itse olen kyllästynyt siihe. Tissit on jo niin so last season ja varsinkin jos se on sinun kuvissa aina se pääasia. Mieti myös tulevaisuuttasi, jos vaikka haet töihin ja netistä löytyy sinusta vain puolituhmia kuvia, sillä se saattaa olla ratkaiseva tekijä ja yleensä negatiiisesti. Ystäväni neuvosta googletan itseäni tasaisin väliajoin, sillä haluan nähdä mitä minusta tulee näkyviin ihmisille, jotka mahdollisesti etsivät tietoa minusta. En halua koskaan että minuun liitetään jotain etuliitteitä vaan haluan olla ihan tavallinen minä vain.

IMG_9191
Kuvaus Mikko Karekivi

Mun ei tarvitse yrittää nostaa itseäni muiden yläpuolelle missään asiassa. Mun ei tarvitse näytellä tissejä, koska en halua eikä mun tarvitse yrittää olla super menestyvä, vaan se on tärkeitä edelleen että olen tasapainossa ja onnellien. Vaikka oonkin aika suorasanainen niin seison sanojeni takana. Kaikkien ei vain tarvitse tykätä kaikista ja kaikkien ei toedellakaan tarvitse arvostaa samoja asioita kuin toiset. Uskaltakaa olla rehellisiä itsellenne ja miettikää mitä sinä todellisuudesssa haluat olla, äläkä mieti mitä sun pitäsi olla. Jokainen hyväksytään tässä maailmassa jollain tapaa ja jokaiselle löytyy ihan varmasti sielunkumppani kunhan itse vain tietää mitä etsii. Jos arvostat ihmisiä varallisuuden tai vaikkapa auton vuoksi olet mennyt jo todella metsään. Jokaisen pitää myös oppia rakastamaan itseään ja tunnistettava ne omat hyvät puolensa. Vahvista heikkouksiasi niin siinusta tulee itsevarmempi, mikä usein näkyy ihailtavana piirteenä. Auta muita silloin kun sinulla on siihen mahdollisuus ja unohda itsekkyys. Meistä kuitenkin jokainen on ihan saman elämän arvoinen olet sitten hörypäässä painava menestyjä tai vaatimaton elämästä nauttija.

IMG_2074

Tiesittekö muuten, että joka kerta kun kirjoitan tätä blogia ajattelen jotain ihmistä ja haluan kertoa nämä asiat tavallaan hänelle, mutta haluan että hän oivaltaa sen itse tästä tekstistä 🙂 huomenna on raju aamu, koska me sännätään Radiokirppikselle pöytä nro 15 heti aamusta on täynnä tavaraa. On lastenvaatteita, koruja, vielä jotain sisustus kamaa, vaatteita ja lisää tulee jokapäivä. Rahat menee jälleen kerran lyhentymättömänä meidän likkojen virkistyskassaan heheh. Viime kirpparin saldo oli n. 600e mikä on mukavan pesämunana tyttöjen reissuun ja vielä jos muutaman lantin sais niin päästäisiin viettämään laatuaikaa likkojen kanssa.

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Joko sua jo jännittää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta