Jos voisin eläisin aina näin

Aamulla herään siihen kun vauva on eteisessä ja hymyssä suin toivottaa hyvät huomenet, vaikkei puhua vielä osaakkaan. Ei oo kiire minnekkään ja aamutoimet saa tehdä rauhassa. Vauvan pärinä ja Vilin hälinä tuntuu kuitenkin rauhoittavalta. Mulla on pitkästa aikaa moneen vuoteen aikaa olla kotona keskellä päivää. Voi että kuinka nautin tästä tunteesta.

IMG_7346Mää vaan niin rakastan lapsia <3 Vili sano mulle aamulla, että Äiti sää oot kun Roope Ankka… miten niin …. teissä on paljon samaa… paitsi sää et oo vanha, etkä käytä silmälaseja, etkä kyllä oo kyllä rikaskaan… Mulle ei siis selvinnyt edelleenkään mitä samaa meissä on 🙂 Vaikka mun 3 päivää on sisältänyt ruoanlaittoo ja vaippojen vaihtoo niin tähän vois vaikka tottua. Mulla on tälläinen viikko ensimäistä kertaa elämässäni, kun mulla ei o mitään aikatauluja, muutakun illaksi töihin. voin antaa kaiken huomion lapsille, jotka ottaa kyllä siitä kaiken irti. Mää oon niin lähiömutsi <3

IMG_7368
Päiväuni selfie

Mulla on ollut vielä illasta ihan sairaasti virtaa ja oonkin käynyt treenamaassa tälläviikolla vielä klo 21 jälkeen. Nopee tehokas treeni ja vielä infrapunasauna illan päätteeks <3

IMG_7361 Ja mikä ihaninta saan treenata ihan mitä haluun. Mulla ei oo selkä tai jalkapäivää vaan teen just sitä mitä haluan. Koitankin nyt saada jaloista hieman rasvaa pois ja lihaksia heräteltyä piiiitkän tauon jälkeen. Toinen lihasryhmä mihin oikein keskityn on olkapäät. On se karua kuinka ne painot on puolessavuodessa pienentyneet. Pääasia kuitenkin on että se menee oikeaan paikkaan ja sekin on hienoo, että mun ei oikeesti tarvii miettiä mitään :). Tää on mun treenauksen uus alku. Oon ollut todella tyytyväinen Easy.Fittiin ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille.

IMG_7362Jokin tässä fitneksessä vaan vetää puoleensa. Vaikka oonkin paljon kirjoittanut blogissani fitneksestä ja niistä asioista mitä sen kanssa joutuu kohtaamaan niin pakkohan siinä on olla ollut paljon hyvääkin. Olen tässä monen vuoden ajan oppinut tiedostamaan mitä syön, myös sen mikä on terveellistä ja mikä ei. Tiedä mitä ravintoaineita kehoni tarvitsee voidakseen hyvin. Oman innostukseni kautta myös mihenikin, joka oli ennen rullakebabin ja pitsan suursyömäri on löytänyt terveelliset elämäntavat. Voimme myös samalla harrastaa yhdessä. Oon lajin kautta tutustunut muutamiin ihaniin ihmisiin, jotka on jäänyt pysyviksi elämääni. Tiedän myös mihin pystyn kun tahto on tarpeeksi luja. Tiedostan missä menee terveellisyyden ja epäterveellisyyden raja. Olen oppinut löytämään ne mulle sopivat jutut välillä myös sen kantapään kautta. Olen henkisesti nyt paljon vahvempi kuin koskaan. Se fitness on todellakin uskonto mihin jää helposti koukkuun, mutta sen kanssa on helppo elää kun tiedostaa itse missä mennään. Kun moni sanoo, että dieetti ei vaikuta niihin millään ne valehtelee. Jos sun ainoot puheenaiheet on sun hiilarit ja proteiinit niin tiedosta, että ne ei sitten kiinnosta ketään. Koita olla avarakatseisempi ja harrasta liikunnan monia muotoja, sillä se kehittää sua varsinkin bikinissä, kun pelkkä puntin hakkaaminen. Panosta muokkamaan vartaloasi äläkä tavoittele ennätyksiä. Kun elät vain fitnekselle olet ehkä jo väärällä tiellä, jos millään muulla ei ole väliä.

Liput on GetUp messuille arvottu ja voittajat löytyy primebodyn facesivuilta 🙂

-Umps

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta