Opi olemaan parempi sinä

On hyvin tärkeää voida itse hyvin, koska kyllä se hyvinvointi säteilee ulospäin. Mää oon jo itse pitkään pyrkinyt siihe, että en tee väkisin mitään. Jos se tunnu oikealta niin jätän tekemättä ja palaan asiaan sitten kun on sen aika. Tietenkin myös joskus on asioita, mitkä on vain pakko tehdä tykkäsi tai ei, johon voi hyvänä esimerkkinä mainita esimerkiksi laskujen maksu 🙂 Koitan silti elää elämääni niin, että teen todellakin vain niitä asioita mitä haluan ja uskokaa tai älkää, mun tekee ihan hulluna mieli mennä treenaan. Mää kun luulin, että sitä tunnetta ei tuu eteen pahimmassa tapauksessa enää koskaan. Viikonlopun seminaari avasi taas mun silmiä niin erilailla. Joskus ne asiat vaan menee perille ja siihen ei aina tarvita kuin yksi ihminen. Oon huomannut omalla kohdallani, joskus joidenkin sanojen kolahtavan ja nyt ne vaan osui ja uppos.

IMG_5692Meillä kaikilla on vain yks elämä elettävänä ja ainakin itse haluan elää sen onnellisena. Haluan rakastaa juurikin niitä ihmisiä ketä rakastan ja haluan myös itse rakkautta. Haluan voida olla juuri sellainen kuin olen ilman mitään roolia tai teeskentelyä. Haluan olla vahva nainen ja seistä sanojeni ja tekojeni takana. Haluan olla paras äiti lapselleni ja toivottavasti joskus tulevaisuudessa lapsilleni. Mää haluan tehdä töitä saadakseni elantoni ja mahdollisuuden matkustella. Rakastan myös olla kotona ja löhötä sohvalla.Mun ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta mitä en ole, tai muokata itseäni muiden toiveiden mukaiseksi. Tykkään liikkua ja silloin se on parasta kun ei ole aikataulua.

Mun ei tarvitse vanhana miettiä että oon elänyt elämäni jonkun toisen ehdoilla ja oon ollut jotain mitä en todellisuudessa edes halunnut olla. Oon kokenut vain materialismin onnen enkä syvää ja aitoa rakkautta……… EI NÄIN. Jos haluat muutoksia niin tee niitä, koska kukaan ei tee niitä puolestasi. Uskalla irrottautua vanhasta, jotta saisit onnellisemman elämän. Ole rohkea, sillä usein muutoksien myötä elämänlaatu paranee. IMG_6743Viikonloppuna on GetUp messut mistä jo aiemmin kirjoitin. Mun face sivuilla on myös mahdollisuus voittaa sinne lippu, joten käy sielä tykkäämässä kuvasta ja olet mukana arvonnassa. http://getup.fi Sielä on puhumassa Anu Nikkilä (mentaalivalmentaja) jolla olen nyt itse käynyt useamman kerran. käynnit on ollut antoisia, koska ne on keskittynyt vain minuun ja oikeastaan niihin mun omin vahvuuksiin. Jos ajattelen vuosia taaksepäin kun olen kilpaillut kilpaa useassa eri lajissa niin voin vain jälkikäteen todeta, kunpa Anu olisi ollut mukana mun koko kilpauran alusta asti. jos ajattelen viimeisimpiä kilpailuitani ja kokonaisuudessaan sitä koko lajia niin jokainen ihminen osaa käydä salilla ja se treenaamnen ei ole vaikeeta, mutta fitness lajeissa suurin vaikeus on juurikin se mentaali puoli. Ajatukset on oltava kasassa, jotta voit olla lavalla se paras sinä. Lisäksi se minkä olen oppinut kantapäänkautta on se, että varsinkin kilpailujen jälkeinen valmennus on erittäin tärkeää. Pitkän dieetin jälkeen ruokaa on lisättävä maltilla eikä tehdä niin kun mulle joskus sanottiin, että nyt saat syödä.. Keho on tyhjässä tilassa ja imee kaiken pesusienen tyylin kehoonsa ja siihen ne sitten jääkin. jaksan uskoa, että liikunnan monipuolisuus on juurikin se, mikä on monen valtti ja erilajeihin pääset tutustumaan GetUp messuilla.

Mukana on mm kuplapallo http://kuplapallo.fi Polte Cross Training kilpailu mikä on varmasti mielenkiintoinen, sielä on myös mahdollista saada rasvaprosentinmittaus ja kaikkea muuta mielenkiintoista. Tule imemään liikunnaniloa. Molempina päivinä 50 ensimäistä saa myös mukaansa tuotekassin

IMG_7215Vaikka olemme kiireisiä ja arki on joskus raskasta niin siihenkin on mahdollista saada helpotusta. Itse olen oppinut vaan sanomaan ei. Olen yrittäjä ja teen pitkiä päiviä ja iltaisin vietän aikani mielummin perheeni kanssa. Jos viikonloppuna ei ole mitään pakollista menoa niin silloin vietän sitä laatuaikaa perheeni kanssa. Mulla on maailma parhaat ystävät joiden kanssa näemme aina kun on mahdollista, mutta vaikka emme nää niin se ystävyyssuhde ei muutu miksikään ja niinhän sen kuulukin mennä.

IMG_7332Mun viikko menee aamupäivät äitiysloman sijaisena, mutta se jos jokin on ihanaa. Ei kiire minnekkään ja saa olla kotona. Ehdin eilenkin tekemään uskomattoma paljon asioita yhden päivän aikana. Siskontyttöni Kertun nukkuessa päiväunia siivosin ja samalla tein hirveellä raivolla sarjoja kahvakuulalla. Illalla töiden jälkeen kävin vielä Easy.Fitillä. Olin elämäni ensimäistä kertaa salilla niin myöhään, mutta hyvän treenin sain tehtyä. Tästä se taas lähtee.

IMG_7335Mulla on nyt ollut tämä korsetti siitäasti päällä kun sen käsiini sain ja vannon tän nimeen. Ihan täydellinen tuote. Näitä on siis saatavila Biancanevestä ja varmaan kohta verkkokaupoista. Edellisessä postaukseesa on kaikki tämän hyödyt erikseen lueteltuna. Lisäksi uutuutena mallistoon tulee ihan super hienoja vaatteita ja nyt tässä on vielä kuva siit kirsikka kankaasta mistä puhin.

IMG_7316Ihanaa viikkoa kaikille -Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Opi olemaan parempi sinä”

  1. Mielenkiintoinen ja aito elämänmakuinen blogi:). Tuli vain mieleen tosta korsetista, että voiko se tehdä hallaa omille vatsalihaksille. Voivatko ne ns. laiskistua.

  2. Kun mainitsit tuosta kisojen jälkeisestä syönnistä, niin saako siis kisojen jälkeen syödä päivääkään kunnolla? Vai vetääkö kroppa läskiä jo ekasta tuhdista tankkipäivästä? Mietin vaan, miten herkillä se keho on 😀 Tokihan jos heti päivittäin ahtaa hiilaria yms rasvaa napaan useita päiviä….

    • Tottakai saa 🙂 Onhan dieetilläkin niitä tankkauspäiviä. Ei se läski ala tartuun päivästä 🙂 Mutta itse en suosittele sitä kisoihin otettavaa 5:n kilon karkki säkkiä vaan vaikka kunnon ravintola illallinen jäkiruoalla. Siitä syömisestä uskomattoman huono-olo: jikoilet ja sydän hakkaa tuhatta ja sataa. Jos mätät useita päiviä sellaista ruokaa mihin elimistö ei hetkeen ole tottunut niin omin kokemuksin jouduin lähtemään yks ilta sairalaan. Se on vissi, että mielen tekee mieli juurikin kaikkea nopeaa hiilaria ja tuleehan siitä tavallisestikkin huono-olo niin kisojen jälkeen varsinkin. Samoin paino saattaa nousta ihan muutamassa pivässä 10kg ja muutut lähes tunnistamattomaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta