kuka sano että liikunta on kivaa

Reilu viikon päästä on tulossa ihan huppujuttu, meinaan Getup messut. http://getup.fi Se on liikunta ja hyvinvointi tapahtuma Tampereella, mikä järjestetään 6-7.9 Tampereen messukeskuksessa.

IMG_7210

Tapahtuma avoinna 10-18 Lauantaina oon itse paikalla ja silloin on luvassa tämä:

 

 

Lava

 

KLO 10.50 TANSSISTUDIO RAZZMATAZZ / YLI 31 -VUOTIAIDEN VAUHDIKAS TANSSIESITYS 10min

KLO 11.00  TARJA REPO / TUNTEISIIN TASAPAINOA 30min

 

KLO 11.45: GRELI 10min

 

KLO 12.00: JONI JAAKKOLA / TREENAAMINEN FIKSUSTI JA KOVAA, Yksi osa-alue pitkää ja terveellistä elämää tukevassa elämäntavassa on liikkuminen. Harmiksemme säännöllinen liikkuminen jää monella joka vuosi muutamaksi lyhyeksi pyrähdykseksi ajoittuen tammikuulle ja kesälomien päätökseen. Intensiivisessä katsauksessa pureudutaan muutamaan ydinkohtaan, joiden avulla yllättävän vähäisellä treenillä päästään hyviin tuloksiin ja kaikkein tärkeimpänä – millä siitä saadaan pysyvä tapa 45min

 

KLO 13.00: MIA-TUOTE / TANSSILLINEN MUOTINÄYTÖS 15min

 

KLO 13.30: SWING TEAM / TANSSIESITYS 5min

 

KLO 14.00: LUONNONHYVÄ INSTITUUTTI / LUONNONMUKAISEN ITSEHOIDON TUOREIMMAT UUTUUDET15min

 

KLO 14.00 ELIXIA / VAUHDIKAS JA ENERGINEN ELIXIA SHOW 15min

 

KLO 14.45: MIA-TUOTE / TANSSILLINEN MUOTINÄYTÖS 15min

 

KLO 15.00: JOUNI VIITANEN / TOIMINNALLINEN HARJOITTELU, Luonnollisella harjoittelulla huipputuloksiin 30min

 

KLO 15.45: GRELI 10min

 

 

Workshop -alue

 

KLO 11.00: PIA VILANEN / MIELENRAUHAA MINDFULNESSISTA, Tutkittua tietoa ja käytännön harjoituksia jokaiselle 60min
ILMOITTAUDU MUKAAN,TILAA 20 ENSIMMÄISELLE

 

KLO 13.00: BMQ VOIMAVALMENNUS / LUONTONI JUURET Miten hyvinvointia voidaan mitata? Mitä hyvinvointianalyysi kertoo voimavaroistani, tasapainoon vaikuttavat tekijät ja merkitys päivittäiselle jaksamiselle, luontaisen keho-mieli tasapainottamisen esittelyä/harjoitteita 45min

 

KLO 14.00: TERVEYSTALO, ORTOPEDI HARRI LEHTINIEMI / TERVEYSTALO JA SEN PALVELUTARJONTA URHEILIJOILLE, LIIKKUJILLE, KAIKILLE 30min

 

KLO 14.30: RESPECTA / TUKEA LIIKUNTAAN 30min

 

KLO 15.30: ANU NIKKILÄ / MENTAALIVALMENNUS JA
TAVOTTEIDEN SAAVUTTAMINEN. 45min
ILMOITTAUDU MUKAAN,TILAA 20 ENSIMMÄISELLE

 

KLO 16.30: LUONNONHYVÄ INSTITUUTTI / HYVÄÄ OLOA JA KAUNEUTTA LUONNOSTA 30min

 

 

Sports Corner

 

KLO 11.30: TANSSISTUDIO RAZZMATAZZ / VOGUING 30min

 

KLO 13.00: FOAMROLLER / LAADUKKAILLA RULLILLA APUA KEHOHUOLTOON. Vinkkejä ja tietoa yhdestä maailman parhaasta itsehoitovälineestä 30min

 

KLO 14.00: SWING TEAM / TANSSIWORKSHOP 30min

 

KLO 14.30: ZUMBA TAMPERE, ZUMBATUNNIT.FI / KAHVAKUULA 30min

 

KLO 15.30: ELIXIA / BOOTYLICIOS, Tehotreeni reisille ja pakaroille, Ilmoittaudu mukaan 30mim

 

 

Ohjelmaa päivitetään jatkuvasti

 

 50:lle ensimmäiselle on luvassa ilmainen Goodie bag, mikä tulee näyttämään tältä:

IMG_7215 IMG_7216Sielä on kaikke tankofutiksesta kuplapalloon. Mukana messuilla on myös oma ”henegenpelastani” Anu Nikkilä (mentaalivalmentaja). Olin taas tänään Anun vastaanotolla, jonne suosittelen jokaisen menevän. http://fitwell.fi Anu esittää sellaisia kysymyksiä, mitä ei todellakaan arjessa tule koskaan mietittyä, jotka ovat meille erittäin tärkeitä elämässä ja menestyksessä. Käyntien avulla oppii tuntemaan itsensä ihan uudella tavalla. On myös joskus todella hieno havaita olevansa jossain asiassa ihan hiton hyvä 🙂 Sielä keskitytään mun omiin vahvuuksiin ja mietitään miten voin hyödyntää maksimaalisesti niitä taitoja, mitä mulla jo on ja mitä voin kehittää vielä paremmaksi. Tää on kova juttu, jota jokainen tarvitsee. Mihin tahansa menestymiseen tarvitaan  mentaalipuoli mukaan ja kun se on vahva sinua ei pysäytä enään mikään. Anu on myös mukana GetUp tapahtumassa ja tässä on yksi syy lisää miksi sinne kannattaa tulla.

Laihduttaja_premium_paketti_footer_2-300x300Anu on ihana tyyppi ja hänen luonaan ei ole kiusallisia tilanteita. On ihana puhua ihan vieraalle ihmiselle kuka tuntuu kuitenkin jo tutulta ja lämpimältä ihmisetä. FitWell sijaitsee Tampereella Hämeenkadulla, minne on helppo tulla. Jos sinulla on esimerkiksi painonpudotus tai elämäntapamuutos edessä niin Anu on juurikin se oikea henkilö kuka hoitaa sitä mieltä ja jos se on kunnossa onnistut varmasti.

Mulla on ilo kertoa, että mulla on mahdollista jakaa blogini lukijoille 20kpl lippuja GetUp messuille, joten homma on tuttu 🙂 Käy tykkäämässä primebodyn facesivuilla GetUp kuvasta ja osallistut samalla arvontaan 🙂 GetUpilla on myös omat face sivut mistä kannattaa käydä myös tykkäämässä 🙂

IMG_7214

 

Mää oon ollut tänään super reipas. Sain itsestäni irti aamulla ja hinasin muhkean takapuoleni EasyFittiin. On se kyllä karua kuinka ne voimatasot laskee ja paikat turpoo ihan pikku heilutuksista. Koitan herätellä vähän kroppaa taas treenin makuun ja totuttaa lihaksia. Treenasin olkapäät ja ojentajat ja lopuksi istuskelin infrapunasaunassa lehteä lueskellen <3 Voika päivä siis ihanemmin alkaa? Illalla oli treeni nro 2, eli paskamaiset Pispalan portaat….. Taukoo on ollut ja sen huomaa heti. Lenkki oli kuitenkin kestoltaan lähes 2h ja takapuolesta kuului tiri tiri. Ens kesänä oon niin tikissä ja aion pukeutua pelkkiin mikcroshortseihin…….. NOT ne ei oo koskaan muodissa btw 🙂

Oon hyvällä tapaa poikki ja kävinkin pitkästä aikaa saunassa rentoutumassa. Ensiviikon hoidan siskontyttöäni Kerttua ja teenkin töitä ilta 17-22. Ihanaa olla viikko kotona ja puuhastella ja tietty parasta nuuhkia vauvantuksua <3

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta