Voita 500e lahjakortti House of Brandoniin

IMG_7110Uutuuksia House of Brandonista http://www.houseofbrandon.com Ilmat on nyt viilennyt ja ihana vaihteeks laittaa pitkiä hihoja. Tämä neulemekko on sieltä, joka kannattaa käydä tsekkaamassa täältä http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/neuleet/gema-knit-tunic-black-snow-white-p-2632.html Jos haluat samanlaisen (34,95e) niin koodilla prime saa -20% kaikista vaatteista, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Nyt on paljon neulemuodissa pitkiä viittamaisia ohutta neulosta olevat neuletakit. Helppo ja tyylikäs ja ehdoton mun suosikki.

IMG_7114
Huomaa pyykkinaru 🙂

IMG_7122Neuleen voit tsekata täältä http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/neuleet/scala-cardigan-sandshell-p-2194.html  (44.90e) Nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa 500e arvoinen lahjakortti House of Brandoniin http://www.radiocity.fi/kilpailut/suomen-paras-verkkokauppa/220 Äänestä HOB:ia Suomen parhaaksi verkkokaupaksi ja kasa vaatteita voi olla sun!

Valikoimista löytyy myös nyt ihania takkeja ja ne kannattaa hankkia nyt, koska kohta niitä ei enään saa. Otin tietenkin parhaan kuormasta 🙂

IMG_7125 IMG_7127http://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/takit/badly-jacket-houndstooth-p-3434.html Takin löydät täältä <3 Huomasitte varmaan, että mun tukka on vihdoin kokonaan valmis lihgtpeach <3 so in love. Takana on yksi värinpoisto, värjäys ja hiusien sävytys suoravärihoitoaine sekoituksella. Syksyllä ja talvella tulee aika vähän käytettyä väriä vaatteissa niin nyt sitä on ainakin hiuksissa.

Meillä töissä on yleensä syksy hieman rauhallisempaa aikaa, muttakun tossa katsoin kalenteriani niin mulla on näköjään lokakuulle jokainen viikonloppu täynnä ohjelmaa. Kisat työllistää mua aika paljon, koska hiustenlaitoo kilpailijoille riittää. Sitten on vielä ne Arnoldit minne lähdetään Biancaneven edustuksella. Jos tästä positiivisuutta kaivaa niin se on taas kohta kesä <3

bfit-bikini-seminar-nettikuvaMuistattehan, että vielä on viimeiset hetket aikaa ilmoittautua seminaariin tämän linkin takaa http://www.biancaneve.fi/product/1471/bfit-bikini-seminar-with-michelle-brannan Mukana on huippu luennoitsijoita ja kaikkea muutakin oheis juttua. Itse olen menossa joten toivottavasti nähdään sielä.

IMG_7099 IMG_7102

Sain paketin Ruotsista, missä oli Naimakka merkkinen rannekoru. Koru on tehty laskuvarjon narusta ja sopii arkeen, sekä juhlaan. Yksinkertainen on kyllä kaunista. http://www.naimakka.com Koruja voit käydä katsomassa täältä.

Mää odotan Expon kisoja paljon. Muistan itse vuosi takaperin tän saman vaiheen ja odotin silloinkin kisoja, mutta hieman eri tavalla. Odotin rehellisesti sanottuna sitä koska se on loppu. Olin todella väsynyt ja uupunut. Vuosi sivusta seuranneena on avannut maailmaa taas niin paljon. On hieno nähdä ystävieni ja mieheni valmistuvan kohti kisalavoja. Jotenkin tässäkohtaa tulee aina itsellekkin se palo sinne lavalle. Sen jotenkin kummasti unohtaa mitä se valmistauminen siihen on. Jälkeenpäin voi kiitellä onneani, että mulla on vielä mies, koska alan oleen ite aika lopussa 🙂 Vaikka Juuso on todella kiitettävästi hoitanut ton oman hommansa niin silti jotkut asia tässä perheen arjessa ei mee aina ihan niinkuin pitäis. Mää oon itse niin monta kertaa sanonut, että fitness ei vaikuta muhun mitenkään niin oon rehellisesti valehdellut. On vaan sun treeni, sun ruoka, sun sitä sun tätä. Ei tavallinen ihminen korosta kokoajan itseään ja puhu ruokailusta niin ja niin monta grammaa hiilaria ja niin ja niin monta grammaa protskua. Kaikki pyörii vaan sen oman itsensä ympärillä. Kumpa joku fiksu valmentaja keksisi tähän järkevän ja fiksun terveyttä kunnioittavan tavan. Mua aina mietityttää miksi esim yleisurheilijat on osa esimerkiksi niin hyvässä kunossa, että voisi siltä istuimelta painaa bikinilavalle. Heidän treeni on todella monipuolista ja suuhunkin voi laittaa ruokaa sitä punnitsematta. Hyvä toinen esimerkki on vaikka Elastinen 🙂 ei se kaukana oo shortsisarjasta 🙂 Miksi ihmiset (osa) pitää rääkätä sinne lavalle? Kun mietin niitä omia ihan hulluja aeroobisia mitä mulle aikoinaan laitettiin niin voi tsiisus… Eihän siinä oo mitään järkeä. Joku fiksu ja viisas keksikää tähän ratkaisu niin olette varmasti tulevaisuudessa miljonäärejä 🙂 Loppuis se hiton finess uhoominen: sun pää ei kestä blaa blaa blaa.

IMG_8364

Kohta on puolivuotta takana, etä en ole käynyt salilla ja huomenna ajattelin riipaista. Hain tänään avaimen uudelle Easy.Fitille keskustaan ja jos tää tästä taas lähtis 🙂 Abs on my mind

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Voita 500e lahjakortti House of Brandoniin”

  1. Minä oon miettiny monasti samaa, yleisurheilijoista vaik kuinka moni ois fitness kisakunnossa. Kyllähän ne treenaa luultavasti useamman kerran päivässä, joten onko kummakaan 🙂 toi ensimmäisessä kuvassa oleva neulemekko on ihana ♡

  2. Yleisurheilu on urheilua, fitness on fitnesiä? Urheilijat tekevät taisesti vuodesta toiseen työtä päämäärien saavuttamiseksi. Heillä ei ole tarvetta temppuilla ruokien kanssa, näännyttää itseään kisoihin, vaan päinvastoin pitää huolta omasta kehosta jatkuvasti ja tasaisesti.

    • No juurikin näin. Miksei niitä vaikutteita oteta muista lajeista vaan hakataan sitä punttia päivästä toiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta