Fäijönii

IMG_6993Nää on nyt niitä hiusmuodin herkkuja mitä kaikki aina syksyisin multa kyselee. Pastellisävyt on nyt kuumaa kamaa. Ennen niitä on nähty vaatteissa, mutta nyt ne on siirtynyt myös hiuksiin. Mun oma tavoite on tuo persikka latva koko värinä, mitä nyt alan pikkuhiljaa sävyttelemään. Harvoin sitä on kuitenkaan itsellä aikaa istua tuoliin joten muutokset pitää tehdä pikkuhiljaa. Syksyllä alkaa myös pyöriä koulutukset joita odotan innolla. Haluan kehittää ammattitaitoani monellakin eri osa-alueella. Arki alkaa jälleen pyöriin normaalisti, mitä oonkin jo odottanut kauan.

Odotan myös tulevan syksyn fitness kilpailuja. Mulla on  ollut kalenteri jo kauan buukattu alkaen Jyväskylän karsinnasta päätapahtuma Fitness Expooseen. On ollut mahtava seurata monen tutun valmistautmista kilpailuihin ja toki kun täällä kotonakin on joku jonka touhua on välillä pakonkin edestä seurattava niin tietynlaiselta hössötykseltä ei voi välttyä 🙂 Syksy menee varmasti nopeasti, koska mulla on lähes joka viikonloppu jotain ohjelmaa. Odotan todellakin myös, että kisat ovat ohi ja voidaan todellakin tehdä yhdessä perheen kanssa niitä juttuja, mitä nyt on hieman rajoitettuja. Mun on pakko myöntää, että tämä aika vuodesta on juurikin se kun tulee itselle aina ihan pieni polte sinne lavalle. Muutama fiiliskuva kisa-aamusta Exposta viimevuonna

IMG_9385IMG_9388Hassua kun mun naama on niin laiha, että se näyttää jopa venytetyltä 🙂 Expossa on tänä vuonna mukana ihan uusia juttuja, joita odotan. Ehdottomasti yksi huipuin on champanja baari 🙂 🙂 hehehehe. Mää en oo sanonut koska kilpailen seuraavan kerran vai kilpailenko enää aika näyttää. Tiedän kuitenkin mihin suuntaan itse haluan mennä ja odotan mielenkiinnolla miltä voittajat näyttää tänä vuonna. Toivon, että biknissä muhkeus on valttia. Lavalla on mukana muutama ainakin itselle täysin shokkina tullut yllätysnimi joita odotan myös. Kuulin jopa huhua, että itse musta Barbaari olisi physiqissä, mutta en tiiä onko vaan juoru 🙂 ja tietty odotan myös mun omaa miestäni <3 Varmaan jännitys Juuson puolesta on pahempi kun omissa kilpailuissa.

IMG_2977Pimeät illat ja kynttilänvalo on mulle se rentouttava elementti. Oon tehnyt paljon töitä sen eteen että saisin tasaisen elämänvaiheen ilman sen suurempia murheita. Mulla on ollut vuoden kestävä todella suuri tavoite minkä eteen oon tehenyt ihan hulluna duunia. Välillä on ollut olo, että nyt menee ihan helvetin hyvin ja taas toisena päivänä tuntuu, ettei mistään tuu mitään. Kerron asiasta lisää loppuvuodesta kun olen saanut projektin toivottavasti maaliin. Ehkä silloin teillekkin aukeaa taas moni asia mun elmästä ja nykyisestä tilanteesta. Juuri sen takia sali on jäänyt mun elämästä oikeastaan kokonaan, johon alan nyt pikkuhiljaa palaamaan. Tykkään viedä kropan äärirajoille, mutta nyt saan tehdä sitä ihan omilla ehdoilla mikä onkin taas vaihtelun vuoksi todella houkuttelevaa. Samoin uus saliympäristö, jonne pääsen treenaileen sen auettua Keskiviikkona.

IMG_7395

Asetelma tulee nyt olemaan toisinpäin 🙂

IMG_9836 IMG_6985Vaikka ulkoilma on muuttunut sateisemmaksi niin siitä kannattaa imeä happirikkaus irti. Aamuinen kostea sateen jälkeinen ilma on ehkä sitä kaikkein parasta ilmaa lenkkeillä. Postissa tupsahti Spartan Gearilta treeni trikoot, jotka jalassa kahvakuulakin heiluu. Mullahan oli tarkoitus alkaa pitää tänä keväänä puistojumppaa kahvakuulalla, mutta eteen tuli liikkeen muutto ja muita isoja asioita niin se jäi. Oon oppinu, että aina ei voi tehdä ihan kaikkea. Alankin pikkuhiljaa herättelemään ideaa uudelleen, jos vaikka sitten ensi keväänä? http://www.spartanshop.fi/fi/?gclid=CL3-1vrEnsACFYXhcgodswwAkQ täältä saa muuten tilattua kahvakuulia, jos jollain on siihen tarvetta. Se on kätevä ja monipuolinen laite ja toimii täydellisesti varsinkin koti treeniin.
IMG_7104

Mää tein tänään iha hirveen löydön Turtolan cittarin yhteydessä toimivan Intersportin loppuunmyynnistä. Kerrankin oli mun kokoa 35 ja vielä mega-alella 30e. Oon kuolannut näitä jo varmaan puolvuotta ja kerrankin odotus palkittiin.  mulla on nyt ainakin kaikki mahdolliset releet kuntoiluun kunnossa ja vielä kirsikkana kakunpäällä tämä.

IMG_7106 IMG_7105

Paras kännykkäkotelo mitä mulla on koskaan ollut on ehdottomasti tämä. Kotelo on roisketiivis ja sitä ei edes tunne. Vaikka kuinka hikoo niin puhelin ei kastu. Kotelossa on myös oma paikka avimelle mukana. Näitä saa täältä http://www.mobilefun.fi/42238-griffin-adidas-micoach-kasivarsikotelo-iphone-5s-5c-5.htm ehdottomasti paras tähänastisista.

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta