Mä haluun olla julkkis

Eihän se kai väärin oo jos joku näin haluaa…. Kävimme ystäväni kanssa pitkät keskustelut nykypäivästä. Nykypäivänä maailma pyörii kirjaimellisesti vain seksin ympärillä. Tajusin siinä samalla itsekkin kuinka kyllästynyt olen siihen aiheeseen. Hieman viiteten edelliseen blogikirjoitukseeni http://primebody.fitfashion.fi/2014/07/30/onko-bikinifitness-pelkka-pepunnaytto-laji/ Kaikkihan sen tietävät, että seksi myy, mutta kysymys kuuluukin millaisen kuvan haluat antaa itsestäsi. Onko sun elämän kohokohtia kuinka monta tykkäystä saat instagramissa kuvistasi, montako seuraajaa sinulla on vai aivan jokin muu.

IMG_6810

Itse juurikin ihailen niitä ihmisiä ketkä uskaltavat olla rehellisesti sitä mitä ovat. Mikä sen tekee, että nuoret ihannoivat julkisuutta? Miksi ihmiset haluat tuoda itsestään tietynlaisen kuvan? Miksi ne tissit pitää olla esillä jokaisessa kuvassa? Miksi kaikkien pitää olla samasta muotista veistettyjä?

IMG_0577Uskalla kulkea omaa polkua. Juurikin fitness pyörii nykyään täysin tämän seksin ympärillä. Kiinnitin erityisesti huomiota Pro kilpailujen bikinsarjan voittajaan India Paulinon lava kuviin, mitkä olivat mielestäni jo kaukana hyvästä mausta. Kuvaa en tänne viitsi laittaa, koska osassa kuvissa bikineistä näkyi alapäästä jotain ihan muuta kun olisi pitänyt. Look oli mielestäni suoraan kun k-18 filmistä ja kädestä puuttui ruoska 🙁 Miksi tämäkin on mennyt tähän? Kenellä on kuumimmat kuvat, kenellä on isoimmat tissit, kenellä on eniten öljyä 🙂 Mietin ihmisiä kenellä todellakin on tarve tehdä itsestään tietynlainen esine? Oon todella onnellinen siitä, että on 80-luvun lapsi jolloin ei ollut somea olemassakaan. Kun otit valokuvan sait jännittää niin kaun, että filmirulla oli lopussa ja sait vietyä sen kehitykseen. Ne ketkä ei tiedä mikä on filmirulla on se sellainen: mikä oli ennen kameran sisällä 🙂 Mun kavereista muutamalla oli puhelin, mikä sekin oli alkuun jopa noloa. Me oltiin silloin aitoja, eikä ollut erikseen minää ja some minää. Mietin aina tasaisin ajoin mikä siinä julkisuudessa kiehtoo? Onko se elämä silloin jotenkin hienompaa? Ainakin itse voin sanoa, että mua se ei tietyllä tapaa kiehdo lainkaan. En jaksais millään joka Lauantai tussuttaa itteeni riikinkukos ja miettiä mun asukokonaisuuksia ihan vaan sen takia että mun pitää näyttää mun statuksen takia hyvältä. En sano sitä ettei siitä tuu itelle hyvä fiilis kun on juhlat ja niitä varten laittautuu, mutta en jaksais sitä todellakaan joka viikonloppu ja pakko myöntää, että Koskisen kainalo on usein se houkuttavampi vaihtoehto. Toki julkisuuttakin on monenlaista ja en sitä sano pahaksi lainkaan jos nouset jonkun mahtavan tekosi ansiosta näkyville, mutta näitä miss tuuningtissimissejä on jo ihan liikaa.

IMG_5558

Nyt alkaa tulemaan syksy ja hihattomat paidat voi kai hetkeksi jättää nurkkaan 🙂 House of Brandonissa on mageita syksyn uutuuksia. Mulla on kuvassa pirteä collegepaita. Käy vilkaiseen sitä täältä: http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/paidat/ hintaa on vain 29,95e ja kaikille bogini lukijoille koodilla PRIME on vielä -20% joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Paitaa on saatavilla valkoisena sekä mustana ja mulla on tietty molemmat 🙂 http://www.houseofbrandon.com täältä löydät oko valikoiman.

IMG_5659Nämä on myös mun ihan parhaat arskat, jotka sopii erinomaisesti liikuntaan. Kevyet eikä hölsky käy jopa juoksuun. http://www.houseofbrandon.com/miehet/asusteet/muut/ hintaa on 34,95e ja on todellakin hinnan veroiset joten käy tsekkaan 🙂

 

mun lenkkejä on arskojen lisäksi helpottamassa nämä 🙂 http://www.mobilefun.fi/44371-avantree-audition-bluetooth-stereo-nfc-headphones.htm

IMG_6977Kuulokkeet mitkä toimivat bluetoothilla. Aivan sairaan hyvät päässä, ei johtoja ja aivan mahtava ääni 🙂 Jos sitä panostaa treenivaatteisiinkin niin miksei myös kaikkeen oheismateriaaliin, jotka tekevät treenistä helpomman. http://www.mobilefun.fi täältä sivuilta löydät puhelimiin kaikenlaisia lisätarvikkeita ja mulla on esimerkiksi omaan kännykään lisäakkku. Kun akku on lopussa lisään vain akun kiinni ja se lataa sen täyteen. Ehdoton niille, ketkä hoitavat paljon asioita omalla puhelimella, kuuntelevat musaa, lukevat ehdet jne, joissa nykypäivän akku kestää tunteja 🙂 http://www.mobilefun.fi/38862-mophie-juice-pack-helium-akkukotelo-iphone-5s-5-hiili.htm

IMG_6973

Mun uus tukka on nyt melkein viimeistä silausta vailla valmis ja sain just sen minkä oon halunnut, eli persikan <3 Kiitos tästä duunista kuuluu mun huippu työkaverille Hannalle 🙂  Muistakaa primenbodyn face sivuilla SpotLife arvonta ja käykää arvaamassa mitä sheikkeri sisällä on niin voit voittaa haluamasi tuotteen SportLifeltä itsellesi 🙂

BTW jos tykkäät mun blogista käy antamassa sille ääni täältä https://research.advantlabs.fi/view/9410?utm_source=kt_300x250_1&utm_medium=display&utm_content=hyvinvointi&utm_campaign=kt_swba_shortlista Mikä on suomen inspiroivin blogi 🙂 🙂

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta