Tv-mainoksen tekoa keskellä yötä

Mulla oli kevyt lomalta paluu, sillä auto starttasi Maanantaina klo 3.00 Primeltä ja määränpää oli Helsinki. Olenkin jo aiemmin kirjoitellut uudesta Tampereen salista Easy.Fitistä, mikä aukeaa vanhan ja tunnetun yökerhon tiloihin. Easy.Fit saleja on ympäri Suomea ja vihdoin saamme sen Tampereelle. Senssi, jossa oon itsekkin joskus muinoin ollut muutamia vuoroja baarimikona 🙂 Helsigissä kuvattiin uutta Easy.Fitin televisiomainosta, missä mun tehtäväni oli huolehtia kuvattavien meikeistä ja hiuksista. Aikaa oli rajoitetusti ja akkoja senkin edestä 🙂 Työt starttasi klo 5.00 ja seuraava tauko oli klo 10.00. Onneksi oli kuitenkin kyseessä kuntosalin mainos niin sain nopeasti porukkaa valmiiksi.

IMG_6920 IMG_6927 IMG_6928 IMG_6932 IMG_6935 IMG_6936Kävin tänään pikaisesti tsekkamassa uudet tilat, joiden avajaisia vietetään jo ilmeisemmin tälläviikolla. Kävin tänään LPG hoidossa hoitola Prventiossa Anulla ja Anuhan on nyt myös täällä EasyFitillä. Jatkossa siis saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla 🙂 Myös todellakin se mikä houkuttelee on todellakin halpa hinta! http://www.easyfit.fi/tampere-keskusta/ tuolta sitten vain ostelemaan jäsenyyttä, mikä on sekin huippujuttu, sillä ei ole sitoutumista. 29,90e/kk ja aukioloajat ovat klo 05.00-23.00 eli sekään ei voi olla kenellekkään ongelma 🙂 Kuvauksissa oli oikein hauskaa ja mukana oli myös Biancaneve B-fit mallistolla johon voit myös tutstua täältä http://www.biancaneve.fi

IMG_6938

Uusi FitBody on kohta kaupoissa ja siinä on paljon luettavaa. Sielä on myös mun kirjoitus hiustenpidennyksistä.

IMG_6945 IMG_6947

Uusia tuotteita on myös tullut Primeen. Moni pidennyksiä pitävä käyttää hiuksiin aivan liian voimakkaita tuotteita, mutta nyt myös pidennyksille suunnatusta sarjasta Be-Longerista on saatavilla hiuslakka mikä antaa sopivan pidon ja lähtee hyvin myös harjaamalla pois. Kesän jälkeen hiukset tarvitsevat myös hoitoa ja Lanzalta tuli uusi kosteuttava ja korjaava hoitonaamio (ei pidennyksille). Kun kaipaat hiuksillesi hieman ylellisyyttä, niin nämä on ehdottomat suosikkini.

IMG_6943

Lomien jälkeen on ihana palata rutiineihin ja salillakaan ei ole liian kuuma. Luvassa on siis kilpailu: Tykkää tästä kuvasta primebodyn face sivuilla ja arvaa mitä sheikkerini sisältää 🙂 Palkintona on vapaavalintainen sportlife tuote. http://www.sportlife.fi käy myös tsekkamassa uudistetut sivut.
IMG_6949Mulla on itsellä huomenna kampaaja ja tässä on yksi välivaihe. Hiuksiin on tehty yksi värinpoisto ja huomenna saan kokonaan uuden hieman vaaleamman tukan. En malta odottaa <3 sillä nykyinen ”kusenpolttama” jopa pelottaa peilikuvassa 🙂

Sitten vielä hieman kilpailuhin liittyvää asiaa http://www.mass.fi/blog/fitness-expo-kalliiksi-kay/ Kaikkien tuntema radiojuntaja Renne Korppila oli kirjoittanut mielestäni hienosti kilpailuista ja siitä kuinka kalliiksi se tulee katsojan puolesta. Hyviä pointteja ja kirjoittaja ei itse ole kilpailija, eli ei ole omalehmä ojassa 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Tv-mainoksen tekoa keskellä yötä”

 1. Hei!
  Mulla ois pieni kysymys noihin hiustenpidennyksiin liittyen.
  Mulla on aika ohut, liukas ja todella lättänä tukka luonnostaan. Jos ottasin hiustenpidennykset, niin saisiko niillä tuuheutta ja sellasta runsautta myös tuonne tyveen?
  Joudun jokapäivä tupeeraamaan ja käyttämään hiuslakkaa että saan tukastani sellasen normaalin. Hiustenpidennyksien kanssa tuota ei vissiin voi tehdä?

  Kiitos 🙂

  • Sun tapauksessa pesunjälkeen olis ehdottoman tärkeää käyttää joka pesun jälkeen kunnon volume vaahto tyveen, föönata hiukset kuiviksi, jolloin saat hiuksen jo hieman kohoamaan, jonka jälkeen tyviraudalla käydä tyvialue läpi niin volume säilyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta