Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan

Juusohan sytty ihan kympillä siihen, että lähdin asuntomessuille, koska se todellakin tietää sille hommia 🙂 Me oltiin koko eileinen päivä reissussa. Käytiin moikkamassa mun jo 86-vuotiasta Unski pappaa. Pappa on vielä todella hyvässä kunnossa ja mukana maailman menossa.

IMG_6885 IMG_6888Mun suvun vielä elossa olevat pappa äidin puolelta ja mummo isän puolelta asuvat samassa vanhainkodissa Ähtärissä ja kätiin samalla moikkamassa Raakel mummuoakin.

IMG_6898

 

Ja tottakai matkalla on aina aivan pakko piipahtaa kyläkauppa Keskisellä. Tarkoitus oli etsiä Vilille eskarireppua, mutta ei kuulemma ollut sopivanlaista, joten mennään vanhalla. Mää bongasin sieltä mielestäni hienon sisustus kalvon, mikä toimii samalla tekniikalla kuin kontaktimuovi. Pakkohan se oli illalla testata yläkerran vessaan.

IMG_6899 IMG_6900Kuvat on ennen ja jälkeen. Asennukseen meni 3min 🙂 En nyt kuvia varten sen kummemmin stailannut, joten kaikki varmaan huomaa noi epäjärjestyksessä olevat miljoona hammastahnaa 🙂

Hommathan ei suinkaan tähän loppunut vaan tänään oli vuorossa olohuoneen tapetointi 🙂 Tapetit on ollut jo valmiina hetkenaikaa, mutta tänään ne oli saatava seinään. Ollaan asuttu tässä asunnossa tosiaan se 2 vuotta ja nyt on jo korkea aika alkaa vähän sisustaan 🙂

IMG_6911 IMG_6919

 

Pikkuhiljaa 🙂 Mun on jo kohta mentävä nukkuun, koska huomen aamulla on lähtö töihin jo klo 3.00 🙂 Vuorossa on meinaan Easy-Fitin televisiomainoksen kuvaukset, jotka on Helsingissä.

IMG_6916 IMG_6917Nyt on lomat lusittu ja viimeisen lomapäivän kunniaksi tein nakkikeittoo ja Mojitoja ilman alkoholia ja sokeria 🙂 Olin tänään kokopäivän vaan kotona, koska oon ollut niin paljon menossa ja on aika alkaa keskittymään syksyyn ja tulevaan työrupeamaan. Syksyllä hommia on paljon ja paljon on kaikenlaisia projekteja. Samalla koitan valmistatua henkisesti siihen, että mun 2 ihanaa työkaveria ”hylkää” meidät jäädessään äitiyslomalle. BTW jos satut tuntemaan jonkun hyvän tyypin kuka voisi olla soipiva primen teamiin niin saa vinkata 🙂

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta