Asuntomessut 2014 Jyväskylässä

IMG_6812

Viimeisiä lomapäiviä vietetään ja nyt oli myös viimeisiä mahdollisuuksia käydä Asuntomessuilla Jyväskylässä. Oon ollut silloin ”pikkutyttönä” töissä useillakin asuntomessuilla ja kun se pesti joskus silloin loppu ja oikeat työt tuli tilalle, niin oon käynyt messuilla useana vuonna. On mielenkiintoista nähdä millaisia ratkaisuja, millaisia budjetteja ja minkälaisia valintoja ihmiset on tehneet.

IMG_6815 IMG_6816 IMG_6820 IMG_6824 IMG_6828 IMG_6839 IMG_6841 IMG_6845 IMG_6855 IMG_6858 IMG_6859 IMG_6863

Mua kiinnosti makuuhuoneet ja niiden stailaus, sillä nyt olemme asuneet omassa asunnossa sen 2vuotta niin on tullut aika vastaan alkaa sisustamaan huoneita. Kaikissa tuntui olevan pääty, joita näkyikin erilaisa. Ehkä olisin kaivannut joihinkin huoneisiin hieman kekseliäisyyttä muutakun päiväpeiton ja pari tyynyä.

Mun ehdoton suosikki oli kerrostalossa sijaitseva 45-vuotiaalle sinkkunaiselle suunnatta kohde, minkä nimi oli Drama Queen. Kohteen suunnittelijana oli Milla Aftan, joka oli kyllä tässä kohteessa osunut täysin nappiin. Niin ihanan taydellisen harmooninen kokemus, ihanilla väreillä ylellisyyttä unohtamatta ja tsiisus mitkä näkymät. Tuntui, että asunto oli veden päällä ja en ole kyllä koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

IMG_6848 IMG_6849 IMG_6850 IMG_6851 IMG_6852 IMG_6853 IMG_6854Asunnossa oli yli 100 neliöö ja ne oli käytetty juuri sopivasti. Lisäksi mun toinen suosikki kohteista (en muista numeroa) oli talo mihin oli tehty perheen äidille oma kampaamo piharakennukseen. Se on ehkä juuri se mistä olen itsekkin joskus haaveillut, että työpaikka olisi mahdollisimman lähellä kotia ja tässä se oli juuri mainiosti suunniteltu.

IMG_6871 IMG_6872 IMG_6873 IMG_6874 IMG_6875

Asunto oli muutenkin ihanan avara ja tilava kaikin puolin. Asuntomessuilta mileen jääneitä asioita oli ehdottomasti monessakin asunnossa olleet paksut kuultovalkoiseksi ”maalatut” hirsiseinät. Ne toi taloihin ihanan kotoisen ja pehmeän tunnelman ja seinät ei todellakaan tarvinnut yhtään mitään muuta. IMG_6822 IMG_6823

Tämä amme oli mun ehdoton suosikki <3 Ammeesta oli suora näkymä pihalla olevaan uima-altaaseen.

IMG_6825Tässä parveke sisustuksessa oli jotain mielenkiintoista ja tietenkin toi mahtava yrttitarha oli aika houkutteleva.
IMG_6826

Ihan loistava idea laittaa pesukoneet piiloon liukuovien taakse 🙂

IMG_6830

Tämä taulu olisi myös ehkä itse toteutettavissa, jos hieman viitsisi nähdä vaivaa. Livenä oli upean näköinen.IMG_6835 IMG_6838 IMG_6846

Mää ite tykkään paljon mustavalkoisesta. Tämä vessa sytytti ehkä siksi, että se muistuttaa hyvin paljon vanhan asuntomme vessaa.IMG_6847 IMG_6865

 

Tässä vessassa oli oivallettu säilytystila, jota todellakin oli varmasti ainakin mun purkeille kerrankin tarpeeksi 🙂

IMG_6817 IMG_6818 IMG_6821 IMG_6829 IMG_6831 IMG_6840 IMG_6843 IMG_6857 IMG_6864 IMG_6866 IMG_6867 IMG_6869 IMG_6870

Tarjonnaltaan ehkä parhaimmat messut, missä oon ite ollut ja mielenkiintoisimmat. Messujen jälkeen käytiin vielä kylässä ihanalla ystävälläni Ninalla, joka on tuttu Kreetan matkoilta. Sielä sitten vierähtikin useampi tunti ja koko naama on vieläkin ihan kipeä siitä nauramisesta. Juttua olis tullut vielä vaikka kuinka, mutta kello alkoi olla jo niin paljon, että kotimatka kutsui.

Tänään lähdetään Ähtäriin moikkamaan mun pappaa ja käyn leikkamassa hänen hiukset. Tämä hellekesä on ollut kovaa aikaa vanhuksille ja kiva mennä vähän piristämään pappaa. Sunnutaina onkin sitten siivouspäivä ja aika valmistatua tulevaan syksyyn ja otta taas työmoodi päälle. Paljon on taas tulossa erilaisa työprojekteja jotka alkaa heti Maanantaina EasyFitin television mainoskuvauksilla. On ollut kyllä ihan super ihana kesä ja ihanaa kun mulla on ollut mahdollisuus kerrankin lomailla. On ollut ikimuistoisia reissuja ja suurimman osan lomistani oonkin viettänyt ulkomailla. Syy siihen on yksinkertaisesti selvä: kun olen Suomessa mun puhelin piippaa kokoajan työasioita ja sen huomasin heti kun tulin Pärnusta alkoi taas maili, whatsuppi, tkestarit ja face laulaan 🙂

bfit-bikini-seminar-nettikuva

Jos viime postaus meni ohi ja fitness etenkin bikinifitness kiinnostaa niin muista tsekata infoa Michelle Brannani suomen seminaarista.

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta