Michelle Brannan tulee suomeen tule kuuntelemaan

kaikki bikinifitneksestä ja ylipäänsä fitneksestä kiinnostuneet huom! Nyt on se oikea aika käydä imemässä kaikki tieto IFBB:n ammattilaiselta ja kuulla millaista se todellisuudessa on kilpailla ammattilaisena.

bfit-bikini-seminar-nettikuva

Seminaari pidetään Tampere-Talossa Lauantaina 30.8.2014 http://www.biancaneve.fi/product/1471/bfit-bikini-seminar-with-michelle-brannan Tässä on linkki, mitä kautta voit ostaa oman lippusi ja varmistaa paikkasi.  Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus saada viimeiset T-walk ohjeet todellakin ammattilaiselta. Mää oon  ainakin ihan 100% mukana tässä tapahtumassa.

Mukana siis:

Britannian ensimmäinen IFBB Bikini Pro Michelle Brannan kertoo kokemuksiaan kilpailemisesta ammattilaisena ja antaa vinkkejä oikeaoppiseen poseeraukseen Tampere-talossa lauantaina 30.8.2014.

Lisäksi voimaharjoitteluvalmentaja, hyvinvointiyrittäjä Joni Jaakkola sekä Personal Trainer, IFBB Fitness -kilpailija Tomi Kahilakertovat vinkkejä liittyen treeneihin ja ruokavalioon.

TARKKA TUOTEKUVAUS

Seminaarin hintaan sisältyy Muscle and Fitness Hers -lehti vuodeksi kotiin kannettuna (arvo 30€) sekä Bfit-yllätyslahja (arvo 30€).
Osta liput heti ja varmista paikkasi syksyn parhaassa bikiniseminaarissa! Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

OHJELMA

12.00-14.30 Tampere-talo

Michelle BrannanIFBB Bikini Pro
– Setting Goals
– Getting ready for competition
– Competition look; makeup, tanning, bikini and shoes
– Life after competition

Joni Jaakkola, voimaharjoitteluvalmentaja, hyvinvointiyrittäjä
– Fysiikkakilpailijan tärkeät kysymykset

Tomi KahilaIFBB Fitness -kilpailija, Personal Trainer
– Lisäravinteiden merkitys harjoittelussa

15.00-17.00 Liikuntamaailma (Tullintorin kauppakeskus)

Michelle BrannanIFBB Bikini Pro
– Posing and T-walk

Muutokset mahdollisia

IMG_3508-e1406008259451

Uusimmassa Muscle&Fitness lehdessä on myös artikkeli Michellestä ja sen voit lukea täältä http://hers.fi/valitut-artikkelit/michelle-brannan/

IMG_6767 IMG_6776 IMG_6779

Meidän loppuloma oli myös ihanaa. Käytetyin vaate oli ehdottomasti mun ihanat bikinit joita voi tilata vielä täältä http://www.biancaneve.fi/product/1449/b-fit-bikinin-ylaosa-leopardi Nautittiin kyllä koko sydämestä. Mulla on vielä loppuviikko lomaa ja huomenna startataankin Jyväskylään asuntomessuille Lindin kanssa 🙂 Samalla käydään muutamiila ystävä treffeillä, joita odotan innolla. Lauantaina olis suuntanan Ähtäri, mistä vanhempani on kotoisin ja käydä moikkamaassa pappaa ja käydä leikkamassa hänen hiukset. Ihanaa viikonloppua kaikille <3 Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta