Ristus että on lämmin

Onhan se niin, että ei saa valittaa että on lämmin, mutta suihkun jälkeen ei sitä ollenkaan kuivu 🙂 Tavallaan oon onnellinen, että meillä on ne 4 vuodenaikaa aina tasaisin väliajoin. Täälä mitattiin päivällä kans reipas 33 astetta ja meidän huoneessa ei oo ilmastointia, joten voitte kuvitella kuinka lämmin meillä on 🙂 Onneks mulla on icepoweri mukana millä sivelin itteni ennen nukumaan menoo. En tiiä kuinka terveellistä se on mutta pakko sanoo, että toimii ja tunne koko kropassa oli mahtava.

IMG_6698 IMG_6711 IMG_6704 IMG_6706

Me lähdettiin jo aamusta 9 rannalle ja sieltä tultiin hotellin maailman söpöimmälle altaalle viilentymään. Lähdettiin kävellen kaupunkiin ja tarjonta on todella hieman muuttunut kymmenessä vuodessa 🙂 Ostoskeskuksissa oli ilmastointi mikä oli todella suuri plussa. Ollaan käyty syömässä, istuttu kahvillissa ja shoppailtu. Kun on niin lämmin niin en omista muita kevyitä kenkiä kun läpsyt ja nyt kahmin niitä kolmet 🙂 yhteensä nämä maksoi 49e, eli hirvee sijoutus 🙂 Vili löysi vähän rajumpaa kamaa 🙂

IMG_6714IMG_6708 IMG_6710

Meillä on nyt onneks kamat sitävarten jos maailmansota syttyy 🙂 vauhtia riittää ja mietin vaan tota virran määrää edelleenkin. Mutta onhan meillä ihan hiton hauskkaa ja tsiisus mitä läppää 🙂

IMG_6707 IMG_6712 IMG_6716 IMG_6717

Kaiken lisäks me päästiin hotellille sähköautolla 🙂 Taksikuski tiesi kertoa, että niitä on Suomessa tasan kaksi :), eli ollaan ehkä niiden ensimäisten Suomalaisten joukossa jotka sai kunnian ola kyydissä 🙂

IMG_6719 IMG_6723

Ilta trampoliinit, pomppulinnat ja kaiken kruunasi kunnon jätskit. Kun lapsen kanssa ollaan niin kai sitä voi itsekkin vähän heittäytyä. Riipasin sitten kunnon vaa-an ja testasin uusia sotakamppeita 🙂

IMG_6727 IMG_6729

Meidän hotellilla on ihana ravintola ja iltapalksi ruokaorgasmi, eli juustolautanen 🙂 Näihin kuviin ja tunnelmin on hyvä lopettaa

IMG_6728

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Ristus että on lämmin”

  1. Heh! Kyllä näyttää mukavalta ja virkistävältä lomalta teidän lomanne. 🙂 Toki naurahdin hieman tuolle taksikuskin sähköauto-faktalle, sillä meidän koululla olen nähnyt käytössä ainakin 3 sähköautoa, joten kai niitä vähän enemmän on Suomessa, vaikkei olekkaan yleisessä käytössä niitä. 😀

    • no varmaan tarkoitti just niitä yleisiä 🙂 eiks sillä jollain kansanedustajalla ainakin sellainen ollut 🙂 mulle on loppupeleissä ihan sama hehehe 🙂 pää pointti oli kuitenkin kyydissä olemisesta. Ehkä leijuin liikaa tietämättäni faktoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta