Mää oon niin hävinnyt tän pelin

Meidän loma alkoi tänään. Herättin jo aamulla puol5, koska lähtö oli jo 6.30. Vaikka oon lomaillut nyt paljon niin oon aina siinä välissä tehnyt pitkiä työputkia vähintään sen 9-12h päivässä ja 6päivää viikossa niin tietenkin olin hieman väsynyt. Samaa ei voi sanoo lapsestani 🙂

IMG_6652 IMG_6656 IMG_6659

Matkat meni hyvin ja saimmekin nauttia ilmastoinneista, sillä täällä on kuuma. Heti kun päästiin meidän hotelliin niin paineltiin samantien uimaan. Tää on aivan super ihana vanha kartano, mikä on remontoitu ja niin tunnelmallinen. Vili kuitenkin pysty iloitseen meidän jääkaapista ja tokas, että äiti sää saat nyt sun viinit kylmään 🙂 Voin suositella lämpimästi Pärnun Villa Kurgovia

IMG_6675 IMG_6676 IMG_6690

Mää en oo ikinä elämässäni tehnyt päivän aikana mitään näin paljon kun tänään. lupasin Vilille, että se saa päättää ja jumaliste on sitten päätetty. Oli minigolffia, missä oon aivan paska. Ottaa todella luonnon päälle kun lapsi huuttaa vieressä, että äiti koita ny jo osua pidät vaan katseen pallossa…. Hävisin niin sata nolla ja en pelaa kyseistä lajia enään koskaan 🙂

IMG_6674

Käytiin syömässä ja oli pakko tilata mun Viron herkkua valkosipulileipiä, mitkä ei maistu missään muualla niin hyvälle kun täällä 🙂 Ruuan sulattelu jatkui polkuautolla, mitä oli jos jonkinlaista sorttia tarjolla. Kun puolituntia vetää hanaa näkee kyllä kaupunkia aika hienosti saa bogattua paikkoja missä kannattaa käydä.

IMG_6685 IMG_6691 IMG_6692 IMG_6693

Käytiin rannalla juoksemassa, leikkipuistossa, pomppulinnassa, liukumäessä, jätskillä, trampoliinilla ja tietenkin naurettiin vatsat kipeiks. Kävin myös itse vähän pullistelemassa 🙂

IMG_6682 IMG_6683

Mun on pakko sanoo, että oon rampa jos sama ralli jatkuu seuraavan 5 päivää 🙂 Mutta ihanaahan täälä on ja mikä parasta tää on just sitä laatuaikaa 🙂

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta