Vähän niinkun joku hitsais

Musta on vaan niin siistiä kun on kesä. Matka hyvään oloon on käynnissä ja fiilistelen sitä joka ikinen päivä. Oon miettinyt useita useita kertoja aikaa pari vuotta taaksepäin ja vaikka kuinka todistelin sitä tää on lifestyle niin se oli kaukana siitä. Oon tajunnut että juuri nyt teen elämässäni niitä asioita mistä nautin. Mun työ ei enään tunnu työltä niinkuin se tuntui vielä alkuvuodesta, koska ison liikkeen yksin pyörittäminen oli mulle liian rankkaa. Mun oli vaikee itse hyväksyä, etten oo mitenkään epäonnistunut vaikka vaihdoin pienempään tilaan, koska se oli mulle kun lottovoitto. On ihanaa kun hymyssä suin kiidän mun tuksulla aamuisin töihin ja hymyssä suin sieltä lähden. Meillä on tällähetkellä ihan ylivoimainen porukka töissä ja meillä on ihan ylivoimaiset asiakkaat.IMG_8487

Kaikella on hintansa ja mun hinta ei ole se, että oon stressitilassa 24/7 ja siitä ei kuulu muiden kärsiä. Puhuttiin tänään siitä kuinka ihmiset valittaa, että ei vois vähempää kiinnostaa mennä töihin. Siihen on oiva vastaus: vaihda työpaikkaa. On todella tärkeää löytää se oma juttu ja tehdä itselle mielekästä työtä. Joskus saattaa olla myös, että vaikka työ on mielekästä niin ilmapiiri ei ja se jos joku saattaa tuhota jopa sun ammatti-innon.

IMG_6684

Nyt on myös ihan sairaan siistiä treenata kun voi tehdä sitä silloin kuin huvittaa ilman mitään pakkoa. Liikkun siks koska mulle tulee siitä hiton hyväolo. Mun ei tarvi yrittää olla yhtään mitään muuta mitä en ole tai näyttää miltään mitä en ole. Voin vaan olla ihan tavallinen ja sekös on vasta hienoo. Musta on hienoa, että oon jättänyt tupakan kokonaan pois mun elämästä ja hiljaa mielessäni oon miettinyt miten Juuso on kestänyt sitä käryä vuodesta toiseen. Mulla menee nyt hyvin niin töissä, kotona, parisuhteessa ja tuntuu, että alan taas elää. Jee Jee hyvä Umppu

Tän mun jutun pointti on se, että saavuttaakseni tämän tilan elämässäni niin oon tehnyt jokaisen asian eteen suuriakin muutoksia ja ne on kyllä kannattanut. On turha valitta jos ei tee mitään. Valittajilla on usein itsellä todella paha olo ja joskus tekisikin mieli kysyä: mikä sun ongelma on? On hyvä välillä mennä jopa liiankin syvälle omissa ajatuksissa ja miettiä sitä omaa elämää: mihin olen tyytyväinen ja mihin en ja samalla miettiä uudistavia ratkaisuja onnellisempaan huomiseen.

IMG_2983

Paineltiin tänään taas porrastreeniä ja ihmettelin kun pikkusen vähän niinkuin joku hitsais ja sehän oli mun jalka joka oli ihan veressä. Edellisen kerran rakot…. Kun on kova kipukynnys niin se ei oo aina ihan hyvä juttu. No ei muutakun kengät pois ja sukilla loppusetti. Ja omaan tuttuun tyyliin toisessa jalassa valkoinen hellokitty ja toisessa sininen pääkallosukka 🙂

Huomenna olis luvassa hieronta, että saan vähän mun jalkoja auki nyt kun on pitkästä aikaa taas treenaillut säännöllisesti. Tällä viikolla on muutenkin huolto viikko kun viikonloppuna pääsen todistamaan ihanien lapsuudenystävin TAHDON. Kesähäät vol 2 <3 ehkä tälläketaa vähän vähemmän viiniä 🙂 -Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta