Onnellisuus koostuu niistä pienistä asioista

IMG_6338 IMG_6374

Viikonloppu vierähti kaiken mukavan tekemisen parissa. Lauantaina ystäväni Emma oli kutsunut mut hänen luokseensa etkoileen Tammerfestejä ja olikin pitkästä aikaa oikein ihanaa olla kaupungissa. Paikalla oli todellakin sekalainen seurakunta ja mikä sen parempaa kuin tutustua uusiin ihmisiin. Mukana oli myös muutama ihana tyyppi, jota en oo hetkeen nähnyt ja oli kiva vaihtaa kuulumisia. Osa porukasta jatkoi festejä vähän pidemmälle, mutta mää lähdin jo ajoissa kotiin kun Juuso oli vielä niin ihana, että nappas mut kyytiin. Mulla on pitkästä aikaa 2 päivää vapaata putkeen, mikä on yrittäjällä aika harvinaisuus ja en halunnut tuhota mun Sunnuntaita makaamalla darrassa kotona.

IMG_6381 IMG_6380 IMG_6382 IMG_6418

Vili herätti mut jo kuudelta aamulla 🙂 ja päätettiin, että lähdetään koko perhe Linnanmäelle. Kuvittelin oleva etukäteen viisas ja muistin kuinka mulle tule s-posti, missä lentopisteillä sai ostaa rannekkeen ja aloinkin sitä säätään. Piti koodata ja tulostaa ja pikku perheriita siitä Koskisen kanssa syntyi niinkuin kuvista ehkä saattaa nähdä 🙂 Onneks mää en  oo pitkävihainen ja mua jo nauratti koko riita kun Juuso  alko matkiin mua, missä se on todella hyvä 🙂 Matkalla kohti Helsinkiä oli sitten elämäni kamalin sadekuuro ja en oon koskaa ennen nähnyt sellaista. Salamat paukkui ja autolla pystyi ajamaan ehkä  40km tunnissa.

IMG_6398 IMG_6385 IMG_6387 IMG_6402

Kun täräytettiin portista sisään ja oltiin ostettu rannekeet tuli kuulutus, että kaikki laitteet on suljettu ukkosen vuoksi. IHME 🙂 eihän siinä auttanut kun tankata vähän ee-koodia ja söin itsekkin yhden hodarin 🙂 Sen voin sanoa, että rahaa näihin paikkoihin menee ja paljon. Ehkä kun olen tottunut käymään Särkänniemessä niin olen tottunut että mitään ei saa ilmaiseksi. Jos olisin tiennyt, että Lintsillä on monta laitetta mihin ei maksa lainkaan niin käytännössä me ei oltis tarvittu kukaan oikeasti ranneketta ja koko matka olis ollut oikeesti jopa halpa. Juuso kävi parissa laitteessa mihin tarvittiin ranneke,  mutta esim mää en käynyt yhdessäkään. Eli mun kaukaa viisailu ei ollut ollenkaa hyödyksi. Suosittelen ehdottomasti Lintsiä lapsiperheille varsinkin, missä on pieniä lapsia, koska koko reissun voi hoitaa budjetilla 0e. Sitten niitten helvetin kalliitten rannekkeiden lisäksi käytiin SeaLifessa mihin piti tietenkin maksaa erikseen sisään ja sitten piti vetää jos jotakin narua ja pelata pelejä. Opin siis tästä että ota selvää ennen kuni menet jonnekkin niin voit säästää jopa satoja euroja.

IMG_6389 IMG_6397 IMG_6412 IMG_6411 IMG_6415 IMG_6416

Mutta olihan meillä hauskaa. Nukuin koko tulomatkan kotiin, johtuen ehkä raskaasta työviikosta ja eilisestä juhlinnasta 🙂 Huomaan, että kyllä se ikä alkaa painaa ja varsinkin jalkoja. Seison päivässä melekin 12h jokapäivä ja vapaapäivät olisi joskus hyvä käyttää vaikka vaan ihan makoillen, muttakun ei malta. Oon alkanut pitään töissä välillä Zeropointteja jalassa, mistä on todella suuri apu seisomatyössä. Kesällä on niin ihanaa kun ehtii tekemään kaikenlaista ja tuntuu, että päivässä saa vaikka mitä aikaiseksi. Jos et vielä lukenut niin lue mun edellinen postaus. Siinä on paljon hyviä juttuja.

IMG_6419

Ihanaa kun on lämmin ja saa nauttia kesästä se tekee mut ihan super onnelliseksi <3 -Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta