Onko sinun mieli tasapainossa kehon kanssa?

esittely_anu

Teksteissäni on usein pääpointtina kokonaisvaltainen hyvinvointi, eikä suinkaan ne isot lihakset ja timmi kroppa. Olen jo pitkään elänyt itsetutkiskeluvaihetta ja sainkin siihen todistavaa varmuutta, että olen tehnyt jotain oikein. Kävin eilen elämäni ensimäistä kertaa mentaalivalmentajalla Anu Nikkilällä http://fitwell.fi Moni urheilija tietää sisimmässään, että haluaa menestyä ja lähes jokainen esittää itselleen selkeät tavoitteet on laji sitten mikä tahansa. Jos mietin omia kilpailujani fitneksessä niin jälkeenpäin olisin ollut onnellinen, jos olisin silloin osannut käyttää muitakin palveluita ja työkaluja hyödykseni kilpailuihin valmistautuessani.

mentaalivalmennus_laihduttaja_kuntoilija_fitness_urheilija

Joskus saattaa olla hetkiä kun meinaa usko loppua, mahdollinen tuntuu mahdottomalta ja arjen paineet tekevät kannettavasta lastista lähes mahdottoman. Silloin tämä palvelu on juuri sinulle sopiva. Suosittelen ehdottomasti jokaisen kilpailuun valmistautuvan miettimään sitä omaa henkistä hyvinvointia ja oppimaan tunnistamaan avun tarpeen. Tänne on hyvä mennä vaikkei olisi niin hektistäkään tarvetta. Käynti Fit Wellin vastaanotolla oli ainakin mulle henkilökohtaisesti hyvinkin avaava. Vaikka olen miettinyt paljon asioita oli monta juttua minkä sanoin vasta eilen ensimäistä kertaa ääneen. Sain hyvää palautetta siitä, että oon jo tehnyt itseni kanssa suuren työn näitä asioita työstäessä. Uskon itse syvästi siihen kun fitness buumi alkaa pikkuhiljaa laantumaan niin seuraavaksi ihmiset ymmärtää kuinka tärkeää se hyvinvointi on sieltä sisältä. Kun se asia on kunnossa uskon, että tavoitteisiin pääsy menee jatkossa kuin itsestään. Laihduttaja_premium_paketti_footer_2-300x300

Anu on todella miellyttävä persoona ja ainakin itse koin vastaanoton positiivisena kokemuksena. Blogini lukijoille onkin tutustumistarjous -20% Heinä-Elokuun aikana sovitusta henkilökohtaisen valmennuksen paketti-hinnoista sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 1713217 (ajanvaraus ma-pe 12-13).

Jos tunnet olosi kilpailujen suhteen stressaavana, mitään ei tapahdu, tavoitteet on hukassa, kehitystä ei tapahdu niin tämä on juuri se oikea paikka. Kannattaa muistaa että koskaa ei ole yksin. Oon itse huomannut kuinka ihanaa on taas todella pitkästä aikaa voida hyvin ja haluan vilpittömästi auttaa muita pääsemään tähän samaan tilaan. Kilpailuihin valmistauminen on suurella osalla aika negatiivista ja olisihan se mahtavaa nauttia siitä matkasta sinne maaliviivalle eikö?

IMG_6252 IMG_6274 IMG_6294

Lupasin laittaa kuvia lisää  Uudesta VitaLiberatan itseruskettavasta minkä kesto on 2-3 viikkoa. Ylemmässä kuvassa on iho yhden käsittelyn jälkeen ja alemmassa toisen käsittelyn jälkeen. Lopputulos on livenä todella luonnollinen. Tätä on saatavilla Primestä ensi viikolla.

IMG_6292

Joskus kampaajillakin on bad-hair-day ja sen pelasti eilen rusetti kampaus 🙂 Tämä on nopea ja helppo muutaman munitin kampaus, joka piristää perus ponnari lookkia.

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta