Mä lähden Arnold Classiciin Madridiin

10500472_10152504510531413_5262282038835600536_n

Mää oon joutunut pimittään tätä tietoa jo ihan llian pitkään ja odotteleen, että asiat varmistuu. Espanjassa Madridissa järjestetään Arnold Classic Europe mikä on varmasti kovatasoinen kansainvälinen kilpailu ja lajina on tietenkin Fintess. Hommahan menee yleensä niin, että jos olet Suomessa menestynyt kilpailija ja kansainväliset kilpailut kiinnostaa (em ja mm kilpailijat valitaan) niin voit lähettää (ymmärtääkseni) Suomen IFBB:lle hakemuksen halusta kilpailla esim juurikin täällä Arnoldissa ja saat sitten joko vihreää tai punaista valoa 🙂 Suomesta näissä kilpailuissa on ollut bikinikilpailijoita niin vähän edustamassa, että ne voi laskea yhden käden sormilla. Tänä vuonna on ihan huippua, että pääsen sinne itse mukaan ja on aivan mahtava päästä seuraamaan miten hommat toimii tai ei toimi muualla kuin Suomessa.  No kaikkihan nyt tietää, että en ole millään dieetillä enkä aiokkaan olla vaan mun rooli on ihan joku muu…..

IMG_6060

Meen sinne töihin Biancaneven osastolle. Ihan mahtavaa ja mielenkiintoista ja kaikkihan sen tietää, että mää teen paljon töitä joten uskon olevani hyvä siinä. Espanjaa en osaa ja Suomea kukaan ei puhu, mutta smalltalkin mä just handlaan. Musta tulee siis super hymyilevä  megahottis messu-tyttö… Jos mua nyt voi enään tytötellä ja jätetään toi megahottiskin himaan. Mut ihan mahtavaa 🙂

IMG_5475 IMG_5477

Mulla oli tänään ihan täydellinen päivä. Kokopäivän olin ystävieni kanssa ja paransin maailmaa. Kävin rappusissa, joissa on tavoitteena joka viikko yks setti lisää ja tänään meni Pispalanportaat 6 kertaa ylös+ Voimakadulta kävely sinne ja takas. Mun perse on kohta rautaa, jos tätä tahtia jatkan 🙂 Mulla oli koko päivän hyvä fiilis ja tein vaan kaikkia kivoja juttuja <3 Mä niin nautin mun elämästä nyt ja oon tosi onnellinen <3 -Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Mä lähden Arnold Classiciin Madridiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta