Itseruskettava mikä pysyy 2-3 viikkoa

Paasaan aina auringon haitoista ja siitä kuinka ”typeriä” ihmiset ovat tietoisesti polttaessaan nahkansa. Iho muistaa palamisen 10 vuotta. En nyt sitä sano että ihmisen pitäisi olla täysin suojattuna kokoajan, mutta on ajatelva järkevästi. Päivettynyt iho näyttää kauniilta ja tekee ihmisestä terveemmän näköisen. Solariumit on niin 2000-lukua ja ne pitäin lailla kieltää koska niistä ei oo muutakun haittaa. Itseruksettavat kehittyvät kokoajan ja tässä on  UUSI itsarien Mersu

IMG_6252

Vita Liberata pHenomenal Mousse <3 Höyhenen kevyt vaahto, millä saa rusketuksen kestämään 2-3 viikkoa. Tuote pitää rusketuksen iholla 4 kertaa pidempään kuin muut rusketustuotteet ja se häivyttyy iholta asteittain, täydellisen tasaisesti. Tätä on saatavilla loppuviikosta PRIMESTÄ (voimakatu 2) 45,90e. Tuote on tuoksuton ja antaa iholle 72 tunnin kosteuden. Sisältää sertifioituja orgaanisia kasviuutteita. Purkista saa 9-12 rusketusta.  Meillä on ollut Vita Libereta jo hetken myynnissä ja se on todella suosittu sarja. Normaalia itseruskettavaa on saatavilla geelimäisenä ja moussena ja todellakin loppuviikosta tai ensiviikon alusta on saatavilla tämä uutuus tuote. Testaan itse tuotteen huomenna ja kerron heti omat kokemukset.

IMG_6244 IMG_6249

Mulla oli tänään hurjan pitkä päivä töissä melkein kellon ympäri, mutta en valita että töitä on. Työnteko on ihanaa jota jokaisen meistä tulisi tehdä. Mietin aina tasaisin väliajoin ihmisiä ketkä eivät ole töissä. Jotkut ovat pois töistä omasta tahdostaan, jotkut silkasta laiskuudesta ja osa haluaisi tehdä töitä muttei voi. Olen ylpeä vanhemmistani jotka on mulle kasvatukseni ohella ohella antanut esimerkkiä siitä kuinka töitä tehdään ja siitä saadaan palkka millä eletään. Jokaisen asian eteen on tehty jotain että se on ns. ansaittu. Meillä ei ole todellakaan koskaan jaettu rahaa ja jos on halunnut jotain ylimääräistä niin terve menoa töihin ansaitsemaan 🙂 Työnteko pitää olla kivaa ja milekästä ja ainakin omalla kohdallani tekisin tätä vaikken siitä edes saisi palkkaa. Monet asiat periytyvät vanhemmilta joten haluan myös antaa omalle lapselleni esimerkkiä. Me vanhemmat olemme vastuussa myös siitä mitä lapsistamme tulee. Miten jostain kumman syystä ne loiset jotka elävät yhteiskunnan tuilla eivät koskaan ymmärrä mistä ne niiden tuet tulee ja ymmärrä sitä, että joku muu on tehnyt paljo töitä niiden eteen. Loiset on verrattavissa osaan rikkaista ihmisistä jotka eivät osaa arvostaa rahaa saati sitten työntekoa. Töitä on tajolla jos niitä viitsii vaan tehdä!

IMG_6240

Mun vauva on uimakoulussa ja eilen harjoiteltiin sieltä tulleita kotiläksyjä. Kuvassa on kelluva Meritähti 🙂 On toi lapsen elämä vaan niin huvittavaa kun aamulla ruiskautetaan Batman hajuvettä korvantaa kun lähdetään hoitoon 🙂

IMG_6256

Sain tänään myös käsiini kunnon luomumunia, jossa oli vielä paskatkin valmiina 🙂 On se ihmeellistä kuinka ne munat sieltä sisältä on vaan ihan eri värisiä ja makukin on ihan erilainen. Moni kuvittelee, että luomu on aina kallista, mutta tehkääpä havaintoja kaupassa, sillä joskun luomu voi olla edullisempaa. Kun kysyntä lisääntyy niin hinnat varmasti halpenevat entisestään.  Mulla on huomenna vapaapäivä ja meille on tulossa ihanaia vieraita. -Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Itseruskettava mikä pysyy 2-3 viikkoa”

  1. Blogiasi olisi huomattavasti mukavampi lukea, jos oikolukisit nämä postaukset. Ymmärrän, että kaikille oikeinkirjoitussäännöt eivät jää päähän, mutta tässäkin tekstissä oli monta ihan suoranaista huolimattomuusvirhettä, kirjaimia puuttuu sanoista tai ne ovat väärässä järjestyksessä. Otsikko muuten olisi oikeassa muodossa ”Itseruskettava, joka pysyy 2-3 viikkoa/kahdesta kolmeen viikkoon”.

    • Moikka 🙂 Oot ehkä uusi lukijoita? Mun oikeinkirjoitus on parantunut ihan huomattavasti siitä mikä se on ollut. Tiedän, että se on surkeaa edelleen mutta ehkä se kuuluu tyyliin… Koitan sitä kokoajan parantaa itseopiskelulla, mutta se ei ole mulle se tärkein asia vaan sisältö 🙂 Koita kestää <3

  2. ai että, ootan innolla sun kokemuksia tuosta ruskettavasta!
    Ite en tykkää kauheesti auringon otosta juurikin noitten kaikkien haittojen takia ja onhan se muutenkin vähän tylsää… Rusketusta kuitenkin rakastan! Kesällä on vaan todella ärsyttävää levittää joka kolmas päivä itseruskettavaa kun se hiostaa kun on niin kuumia ilmoja:D
    Nii ja hei muista ottaa paljon kuvia niistä vaiheista mitä sille tuon 2viikon aikana tapahtuu 🙂 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta