Voihan selluliitti vol 2

Tietyllä tapaa vihaan sanaa kiire, vaikka se tavallaan on jokapäiväistä eläämäni. Olen kokoajan pyrkinyt siihen, että en sovi liikaa tekemistä itselleni kokoajan, vaikka oon siinä edelleen aika surkea. Nykypäivänä on ihan liikaa ihmisillä stressiä, töitä, murheita ja huolia ja olisikin välillä hyvä pysähtymään miettimään asioita oikein kunnolla. Päätin noin kuukaisi takaperin, että nyt mun on tehtävä jotain suuria muutoksia, sillä en voinut hyvin. Aloin liikkumaan säännöllisesti ja se mikä oli myös listalla oli terveellinen ruokavalio. Ihmiset eivät enään tee ruumiillistatyötä. Jokapaikkaan mennään autolla. Päivät on ylikuormitettuja ja ruokaa halutaan nopeasti ja helposti.  Istumatyö vaan yleistyy kokoajan ja hyötyliikuntaa ei kohta enään ole. Vanha sanaparsi olet mitä syöt pitää todellakin paikkansa. Kävin Perjantaina reilun vuoden tauon jälkeen Hoitola Preventiossa Anulla LPG hoidossa.

images-42

LPG-hoito sopii sekä naisille että miehille! LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Jokainen hoitokerta vaikuttaa solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto, LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Vapautunut rasva-aines ei rasita maksaa tai kerry sisäelinten ympärille, mikä tekee LPG:stä luonnollisen, tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä.

Katselin ihoani peilistä yksi aamu töissä kun auringonvalo posotti suoraan kinttuihini ja KYLLÄ  ne oli ihan selluliitissä. vaikka kuinka toljotin sitä eri kulmista siinä se oli ja pysy. Vanhuus ei tule yksin ja näköjään ”the liitti” on vanhan naisen kaveri kunnes kuolema meidän erottaa, jollet anna sille kyytiä. Selluliittille voi todellakin tehdä itse jotain eikä siitä tarvitse kärsiä. Kun olen nyt liikkunut lähinnä aeroobisessa muodossa, syönyt terveellisesti ja lisään siihen tämän LPG- Hoidon sarjahoitona niin avot.

IMG_9090

Mitä LPG-hoito on ja mitä siinä tapahtuu?

LPG-hoito on solustimulaatio-hoito, jossa kehoon ei viedä mitään vierasta. Hoidon aikana kudoksia ei läpäistä ultraäänellä, laserilla, mekaanisella ärsytyksellä eikä synteettisillä aineilla. Kudokset ja solut saavat stimulaatiota alipaineen ja mekaanisesti pyörivien rullien yhteisvaikutuksena. Näin kehon luonnolliset prosessit, kuten rasvan hajoaminen ja ihon kimmoisuutta ylläpitävien kollageenin ja elastiinin muodostus, tehostuvat. Hoidetun alueen rasvasolut pienenevät ja vartalo kiinteytyy. Tämän voi havaita mm. ympärysmittojen pienenemisenä. Vaikka syöt terveellisesti ja liikut paljon aina se ei riitä. LPG-hoidot auttavat Sinua viimeistelemään ahkerointisi ja tulokset motivoivat Sinua jatkamaan terveitä elintapoja. LPG Lipomassage -hoitoja suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan. Jatkossa on hyvä käydä noin 1-2 kertaa kuukaudessa ylläpitohoidoissa. Hoidon aikana käytetään hoitopukua, jonka materiaali muistuttaa ohutta sukkahousumateriaalia. Hoitopuku on ensinnäkin intimiteettisuoja, mutta toisaalta se myös tehostaa hoitoa. Puvun tarkoitus on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Tällöin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Hoitopuku on henkilökohtainen. Vaikka pukuja on mahdollista vuokrata on suositeltavaa sarjahoidon yhteydessä hankkia oma puku hoidon miellyttävyyden ja intimiteetin kannalta. Puvun alla ei ole tarkoitus käyttää muita alusvaatteita, kuin alushousuja.Raskauden ja imetyksen aikana LPG-hoitoja ei suositella. Hoitoa ei suositella myöskään, jos esimerkiksi käytät verenohennuslääkkeitä, kortisolia, Sinulla on vaikea munuais- tai sydänsairaus tai kuumetta.

IMG_6137 IMG_6138 IMG_6142 IMG_6148 IMG_6150

Kaikki Tamperelaiset tietävät Senssin joka on legendaarinen baari ja toiminut samassa osoitteessa niin kauan kun ainakin itse muistan. Olen myös itse ollut sielä muutaman vuoron baarimikkona. Kirjoitin taannoin kuinka baarin paikalle tulee uusi EasyFit kuntosali ja samalla myös voin kertoa ilo uutisen, että Hoitola Prevention muuttaa näihin samoihin tiloihin. http://www.preventio.fi  Tässä oli hieman kuvamateriaali tulevasta salista ja voin sanoa, että varmasti tulee olemaan tyylikkäin sali Tampereella. http://www.easyfit.fi/tampere-keskusta/ maksu on vain 29,90/kk joten hintakin on kohdillaan. Sali avataan Elokuussa. Aukioloajat on 05-23 elikkä jokaiselle varmasti löytyy sopiva aika treenata.

Lupasin muutoskuvia, mutta laitankin niitä vasta myöhemmin tulemaan, koska haluan että kuva havainnollistaa myös tämän hoidon tulokset. LPG sopii myös loistavasti fitnesskilpailijoille. Sen avulla saat niitä viimeisiä rasvoja tiristettyä ja kuntoa ehdottomasti tiivistettyä Itse kun kilpailin kävin säännöllisesti tässä hoidossa. Se sopii myös erinomaisesti palautumiseen. Ja kuulemma tähän hoitoon yhdistettynä piikkimatto poistaa myös selluliittia 🙂

IMG_6186 IMG_6187 IMG_6188 IMG_6189

Viikonloppuna oon ehtinyt puuhasteleen vaikka mitä. Kauniita kampauksia kauniille naisille 🙂 Lisäksi tilasin SprtLifen porukalle Biancanevestä Swarovski logot joita sitten silittelin vaateisiin. Biancaneven kautta voi tilata firman/yrityksen/teamin yms logoja omalla tekstillä 🙂 http://www.biancaneve.fi

IMG_6203 IMG_6223

Mun kesä ehdoton herrkujuoma on mun uus sitruunavesi mustillaviinimarjoilla. Vie vedenkin ihan uudelle levelille 🙂 Käytiin tänään koko perheen kanssa kaupungilla. Piipahdettiin Vilin kanssa minetti jäätelöllä, joka oli rakkautta.

IMG_6219 IMG_6227 IMG_6229 IMG_6230

Makuja löytyi supermiehestä redbulliin 🙂 Päivän kohokohta oli ehdottomasti brunssi Hullussa Porossa jossa jokaisen on pakko käydä ainakin kerran elämässä 🙂 En muista koska olisin syönyt viimeksi mustaamakkaraa 🙂

IMG_6226 IMG_6231 IMG_6232

Tein myös huippulöytöjä, koska omistan minijalan niin sain kahdet lenkkarit reilu parikybää per pari 🙂 Ihanan herkkuvärit. Toiset on Stadiumista ja toiset on Turtolan citymarketin intersportista, missä vaihtuu omistaja ja tuotteet myydään ihan sairaan halvalla pois 🙂

IMG_6234 IMG_6235

IMG_6236

Jotenkin oli tänään hirveen valju olo ja sen pelastaa aina niin isot aurinkolasit kun kaapista löytyy. Nää mun YSL:n lasit on sitten varmaan 7 vuotta vanhat, mutta peittää sopivasti puolinaamaa. Kesän pelastus on myös läskiletti, joka tehdään letti väärinpäin ja venytetään lenksuja, että tukka näyttää superpaksulta 🙂

Kesä <3 Aurinko <3 Onnellisuus <3 -Umppu

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Voihan selluliitti vol 2”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta