Taidan olla rakastunut……….. mutta keneen

Vihdoin meidän odotus on palkittu ja kesä on täällä. Taidan olla todellakin rakastunut tähän kesään. Hetki sitten blogissani oli kilpailu jossa oli palkintona stailaus  (meikki ja kampaus)ja House of Brandonin 200e arvoinen tuotepaketti. Kilpailun voitti Pauliina Pakarinen jonka kanssa toteutimme teeseitse kuvaukset Lauantaina primessä ja ratinanrannan rannassa. IMG_5902 IMG_5955

http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/mekot/honesty-maxi-dress-black-p-2631.html Näissä kuvissa Pauliinalla on Vilan mekko jonka saa hintaan 14,90.

IMG_5918 IMG_5922

http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/mekot/corsage-dress-snow-white-p-2703.html Tämä ihana mekko on Vilalta 44,95e

IMG_5927 IMG_5930 IMG_5939

http://www.houseofbrandon.com/naiset/alaosat/housut/annabelle-jumpsuit-black-p-2747.html Vero Modan anabelle jumpsuit  34,95e.

IMG_5906 IMG_5910

http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/hupparit/gavrilo-grey-p-3246.html Brave Soulin huppari 29,95

IMG_5943 IMG_5947

http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/paidat/city-black-p-3249.html paita Brave Soulilta  19,95e

IMG_5964

Mun duuni oli helppo, koska mulla oli virheetön ihana malli. Kuvat oon ottanut ite ihan omalla kännykällä, joista tuli kuitenkin odotettua parempia. Onnea vielä Pauliinalle Primen ja House of Brandonin puolesta <3 Kannattaa käydä tsekkaamassa http://www.houseofbrandon.com kaikki uutuudet täältä. Kaupassa on upeita vaatteita ja hinnat kohdillaan. Tuolta löytyy myös miehille megeita vaatteita.

IMG_5891 IMG_5892

Kesä on täynnä juhlia ja Launtaina sainkin vieraakseni Hiljasen Maikun, jolle tein liukuvärjättyyn hiukseen kiharat. Maikun tukka on kun hevosen harja ja kihara ei pysy helposti, mutta saimme kuitenkin aika kivan lopputuloksen. Maikku onkin PRIMEN uusi sponsori kasvo ja tulette näkemään mitä häne hiuksilleen jatkossa tehdään.

IMG_5975 IMG_5976 IMG_5987

Onni on omistaa mahtavia ystäviä ja viettää ihan tavallista laatuaikaa. Launtaina Juuso lähti mökille ja siitähän mulle ja ystävälleni Lindalle tuli oikein oiva tilaisuus koemaistaa uutta skumppaa 🙂 Höpistiin tyttöjen juttuja ja naurettiin. Ruoka näytteli myös suurta osaa ja saimmekin nauttia grillin antimista. Kesä on vaan ihmisen parasta aikaa.

IMG_5970 IMG_5988

Kun on kesä kaikki on paljon stressitömämpää. Valo ja lämpö antaa energiaa ja ihmisen on hyvä olla. Menin jopa tänään vesipyssyillä sotaa Vilin ja naapurin poikien kanssa ja nauroin itseni kipeäksi. Joskun tilanteisiin on vaan hyvä heittäytyä, eikä oo väliä vaikka juoksentelee persus hyllyen sadettajan läpi pitkin takapihaa? Osa ihmisistä on liian tosikkoja ja takakireitä ja heille vastaavanlaiset touhut olisi joskun hyvin vapauttavia eikö?

Juteltiin eilen sellaisesta aisasta kun: mitä tekisit jos voittaisit lotossa. Olin siitä onnellinen, että omata ajatukseni olivat ensimäisenä kenelle kaikille antaisin rahaa ja miten vosin muita ihmisiä auttaa. Oonkin miettinyt lähiaikoina paljon rikkaita ihmisiä ja osan heidän piheyttä. Moni heistä ei tiedä istuessaan niiden ökyautojen plyyssipenkeillä chanelin kanssin levätessä pelkääjänpaikalla mitä on toisten auttaminen. Hassua on kuinka paljon meillä on itsekkäitä ihmisiä 🙂 Jopa Suomessa on ihmisiä kenellä on niin paljon rahaa, ettei koko elämänsä aikana edes ehdi niitä tuhlaamaan, mutta ei vahingossakaan lahjoita niitä minnekkään. Se vaan on fakta, että muiden auttamisesta tulee hyvä mieli niin itselle kun toiselle osapuolelle. Avun ei tarvitse olla edes iso ja se voi silti pelastaa jonkun toisen elämän. Olisi ihanaa jos ottaisimme koko Suomen kamppanjan tee päivässä yksi hyvä työ 🙂

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta